HABERLER>POLİTİKA
15 Aralık 2017 Cuma - 16:47

Erdoğan'dan Ataşehir çıkışı: Daha çok şey gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Ana muhalefet partisini ana hıyanet partisi haline getirenlere CHP seçmenin de gereken dersi vermesini bekliyorum. Ataşehir’i de zaten arkadaşlarımız sağolsun en güzel şekliyle ortaya koydular. Daha çok şeyler gelecek. Çünkü bunların karakterinde bu var yapısında bu var" dedi.

Erdoğan dan Ataşehir çıkışı: Daha çok şey gelecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Üsküdar Meydanı’nda düzenlenen Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı Açılışı’nda konuştu. Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:  "Metro hattının tüm İstanbul halkına hayırlı olmasını diliyorum. Açılışını yaptığımız hattın önemli bir özelliği sürücüsüz olmasıdır. Trenlerin tüm hareketleri kumanda merkezinden kontrol edilecek. İleride bu hattı Sabiha Gökçen Havalimanı’na kadar uzatmayı planlıyoruz. İstanbul, bugün gördüğünüz metro, metrobüs, yolların hiçbirinin olmadığı bir şehirdi. Oradan aldık bu hale getirdik.

“BAZI YANLIŞLARIMIZ OLMADI MI TABİ Kİ OLDU”
Eksiklerimiz yok mu tabi ki var. Hatta bazı yanlışlarımız olmadı mı tabi ki oldu ama İstanbul’a yapılan hizmetler yanında bunları konuşmak abesle iştigaldir. Biz hepsinin farkındayız. İnşallah hepsini de telafi edeceğiz. Türkiye’nin sadece şu 4-5 yılda yaşadıkları herkes için ibret vesikasıdır. Meydanı sokakları kaoslara sürüklemek isteyenlere bırakmadık.

Meydanı bugün ABD’ye taşınmış olan sahte dosyalarla ülke yönetimini ele geçirmek isteyenlere bırakmadık. Meydanı çukurlar kazarak vatanı bölmeye çalışanlara bırakmadık. Şimdi silahla kumpasla başaramadıklarını ekonomi ile gerçekleştirmeye çalışanlara bu meydanı bırakmıyoruz.

Avrupa Parlamentosu güya bizi cezalandırmak için mali yardımlarda 100 milyon avroluk kesintiye gitmiş. Ya senin bu kesintinden ne olur.

Yüzde 11,1 ile dünya birincisi olduk. Buna rağmen Türkiye’nin ekonomik gidişatını olumsuz göstermeye çalışanlar var. Üstelik buna ana hıyanet partisi de katılmış.

'DAHA ÇOK ŞEY GELECEK'
Ana muhalefet partisini ana hıyanet partisi haline getirenlere CHP seçmenini de gereken dersi vermesini bekliyorum. Şimdi tutturmuş bir Man Adası. Herhalde bu mankafa olmaktan kaynaklanıyor. Yatıyor kalkıyor Man Adası. Bunlarla iyi yatıp kalktı. Son bütçe müzakerelerinde sürekli bunu zikretti. Ataşehir’i de zaten arkadaşlarımız sağ olsun en güzel şekliyle ortaya koydular. Daha çok şeyler gelecek. Çünkü bunların karakterinde bu var yapısında bu var.

'MİLLETİMİZ BUNLARI AFFETMEYECEK'
ABD’ye dosya taşıyorlar. Kim için? ABD için. Kim için? FETÖ için. Ama milletimiz bunları affetmeyecek. Terör örgütüne değil de terör örgütüne yapılan operasyonları eleştirenleri milletimiz affetmeyecek. 2019 bu hesaplaşmanın sandık başında yapılacağı yıl olacaktır. Türkiye’de NATO’da, ABD’de karşı karşıya kaldığı iki yüzlülükleri unutmayacaktır. Cumhuriyetin kurucusunu ve şahsımı tatbikatlarda hedef gösterenlerin yaptıkları yanlarına kar kalmayacaktır.

KUDÜS KRİZİ
Bugün Kudüs’te bir taciz tecavüz hadsizlik zulüm ve tam anlamıyla bir edepsizlik var. Onun için her zamankinden çok kenetlenmeye ihtiyacımız var. Kudüs’ü bir terör devletinin başkenti haline getirmeye çalışmak, hiçbir inanç sisteminin, bilhassa Müslümanları kabul edebileceği bir durum değildir. Müslümanlar olarak düştüğümüz yerden kalkacaksak buna Kudüs’ten başlatmalıyız. Mekke ve Medine’ye alternatif olmadığı gibi Kudüs’ün de alternatifi yoktur. Kudüs onurumuz izzetimiz ve kırmızı çizgimizdir. Kudüs Filistin’in başkentidir. Ve şu anda işgal altındadır. İşgal altında olduğu için resmi adımlar atılamıyor ama Doğu Kudüs Filistin’in ilan ettiğimiz başkentidir. Bugün “oralarda olaylar çıkıyor gitmeyin” türü telkinlerle Müslümanları oradan uzak tutmaya çalışan sinsi planlar elbette orayı bizim olmaktan çıkarabilir. Şayet bu son adımın ardından Kudüs’te hiçbir şey değişmezse Müslümanlar olarak bu vebalin altından kalkamayız.

“SON KUDÜS KARARI İSLAM DÜNYASINA YÖNELİK YENİ OPERASYONLARIN HABERCİSİDİR”
Bir batılı muhabir şunu söylüyordu: Müslümanlardan çok büyük tepki bekliyorduk. Birkaç küçük sürtüşme oldu sadece. Kınamak, bağırmak, kızmak işgali sona erdirmez. Kimse bize hakkımızı vermez hakkımızı kendimiz almalıyız. Bu bozuk düzeni değiştirme zamanı gelmiştir. Son Kudüs kararı İslam dünyasına yönelik yeni operasyonların habercisidir. Müslümanlar hukuk içinde gereken tepkiyi göstermezse inanın bana devamı gelecektir." (Hürriyet)

 
Bucaspor'a kupada dev rakip!
 
İyi Parti'nin ittifak önerisine SP'den yanıt geldi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Purçu'dan İzmir'de mahalle ziyaretleri
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, İzmir’de mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.
Erdoğan'dan Kudüs için yeni hamle!
Erdoğan, "Amerika'nın Kudüs'le ilgili kararının iptali için BM nezdinde ...
AK Parti'den istifa sonrası ilk yorum!
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, kabinede revizyon iddialarına ilişkin olarak ...
 
CHP Çiğli’de taşlar oturdu: Gümrükçü ve Mertoğlu ilan etti!
Çiğli İlçe Kongresi’nde Utku Gümrükçü ve Erkan Akar’ın yarışacağı kesinlik ...
Yıldırım: İslam dünyası açık şekilde ilan etti
Göç ve Uyum Sempozyumu'nda konuşan Başbakan Yıldırım, İTT'nin Kudüs kararına ...
‘Boş ol’ fetvasına tepki
Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu’nun bir erkeğin “boş ...
 
Avrupa'dan bir ülke daha Filistin'i tanıyor!
Slovenya Dışişleri Bakanı Karl Erjavec, ülkesinin Filistin'i tanıma zamanının geldiğini söyledi.
CHP İzmir’den hangi isim Kılıçdaroğlu’na ‘görevden kaçmam’ dedi?
YDK Üyesi Mahir Polat’ın, il kongresi noktasında Genel Başkan Kılıçdaroğlu ...
AK Partili Kalkan konuştu... Meclis'te gündem 'bor' oldu!
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, işlenmemiş Bor madeni, yarı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva