HABERLER>POLİTİKA
25 Mart 2019 Pazartesi - 08:20

Erdoğan: CHP'nin İzmir listesinde 27 kişi tespit ettik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'in CHP listelerinde terör örgütü PKK ile ilişkili 27 kişinin tespit edildiğini belirterek, "Bunların 19'u direkt dağ kadrolarıyla bağlantılı" dedi.

Erdoğan: CHP nin İzmir listesinde 27 kişi tespit ettik!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir televizyon kanalında soruları yanıtladı.

Erdoğan, İzmir'in sadece 14 ilçesindeki CHP listelerinde terör örgütü PKK ile ilişkili 27 kişinin tespit edildiğini belirterek, "Bunların 19'u direkt dağ kadrolarıyla bağlantılı. Bundan daha güzeli olur mu ispat için? Sadece bu örnek bile CHP ile PKK arasındaki ittifakı göstermesi açısından çok çarpıcıdır." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, İzmir'deki körfezin de Haliç'in eski hali gibi pislik içinde olduğunu, İzmir'e Gördes Barajı'ndan su getirdiklerini, kentte yollar, üniversiteler ve hastanelerin AK Parti iktidarı döneminde yapıldığını kaydetti.

 
Dolar haftaya nasıl başladı? İşte ilk rakamlar
 
Mehmet KARABEL yazdı... İzmir'in vahşi cazibesi!
YORUMLAR
Toplam 24 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mister No 25 Mart 2019 Pazartesi 20:23

Madem aglayip sizlanacaktiniz, neden Iktidar oldunuz ? Devletsen geregini yerine getir. gerisi dedikoduya girer.

Yorumu oyla      7      5  
Karşıyakalı 25 Mart 2019 Pazartesi 19:45

Gürkan rumuzlu okur herşeyi özetlemiş. Bir de yanlış hatırlamıyorsam cezaevindekileri sadece aynı soyadı taşıyanlar ve cezaevi savcısından izin alanlar ziyaret edebiliyor diye bir kanun olduğunu hatırlıyorum....

Yorumu oyla      6      5  
ibrahim 25 Mart 2019 Pazartesi 17:10

ben bu olayda onun yakını, bunun kardeşi diye bakmam açıkçası. kimsenin suçu akrabasına, komşusuna vs yüklenemez. ama çok ciddiye aldığım bir şey pkk lı hükümlülerin bu kişilerden bazıları tarafından ziyaret edilmesi.

Yorumu oyla      4      15  
yandaşlara 25 Mart 2019 Pazartesi 14:28

Neden aklınızı kullanmayı denemiyorsunuz? Neden aynen reisin sizleri getirmek istediği kıvamdasınız, aklını kullanıp düşünmek yerine laf sokmayı iş sanıyorsunuz? Oslo, Habur, Dolmabahçe, Kandilden naklen TRT yayını yalan mı? Kardeşleri akp vekili, bakanı olan hdp adaylarıyla, asker kurşunuyla ölen AKPli bakanın kardeşi yalan mı? Mecliste hdp oylarıyla 'Türküm, doğruyum, çalışkanım' demeyi yasaklamak içinize sindi mi? Bahçelinin kendisine bunca hakaret eden, kendisinin de altta kalmadan hakaret ettiği RTE'nin koltuk değneği haline gelmesi hangi dosyanın eseri? Hangi dosya kendisine olmadık küfürleri eden çakıcı için af ister hale getirmiş olabilir? Bu ülkenin bekasını Bahçelinin önüne konan dosyanın belirlediğini neden görmüyorsunuz? Bozkurtlar neden sırnaşık, dilenci kasap kedisine döndürüldü? Bırakın Akşeneri, Kılıçdaroğlu'nu filan, onlar bugün var, yarın yok! Siz 17 senede ülkede satılmadık kuruluş bırakmayan en son tank fabrikasını ipotek edenlere hangi akılla destek olacaksınız? Allah inancınız varsa, bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz? Peşinden gittikleriniz sizi kurtarabilecek mi? Mitingde kaç kişi var? Mitinge katılanların sayısı mı kurtaracak sizi bu vebalden? Bence düşünün, hele bu yorumu okuduktan sonra, uyarıldıktan sonra sizi hiç bir bahane kurtaramaz!

Yorumu oyla      22      6  
Lombak 25 Mart 2019 Pazartesi 13:37

Olm tamam. Habutcu oslocu hendekçilerle şimdi chp birlikte. Ne farkınız kaldı 15 temmuz önce akpden?

Yorumu oyla      9      17  
Gürkan 25 Mart 2019 Pazartesi 12:36

Balçova Belediye Başkanı hakaret davasından ceza aldığı için seçimlere giremiyor ama dağ kadrosu ile bağlantılı kişiler seçimlere girebiliyor. Hımmm ...

Yorumu oyla      23      5  
Ak Belediyecilik 25 Mart 2019 Pazartesi 12:25

4 şubat günü Burdur Bucak'ta ben ve aile efradım dahil zehirlendik, hastaneye gittik binlerce insan acil serviste. 10 gün sürdü. Sayın Kaymakam 45.000 kişinin yaşadığı yerde 300 kişi hastalanmış dedi. Valilik günlerce 22 kişi yoğun bakımda diğerleri ayakta tedavi edildi diye açıklama yaptı beşinci gün 3633 kişi zehirlendi diye rakam verdi. Rakama inanmak serbest. 10 gün insanlar yataktan çıkamadı. Sebebi belediyenin musluklara verdiği suya kanalizasyon karışmış, ne istifa eden var ne görevden alınan. Zehirlenenler bebekler, çocuklar, hamileler, bebeğini emziren anneler, abdest almak için musluk suyunu kullanan insanlar. Ak Partililerin tek yaptığı insanlara konuya muhatap aranmaması oldu bir kere dediler. Sayın Cumhurbaşkanım 21 yüzyılda insanlar belediye suyundan zehirlendi sizden tek kelime duyulmadı, acaba belediye başka partiden olsaydı mitinglerde uzun uzun anlatırmıydınız diye insan düşünüyor

Yorumu oyla      28      5  
adı davaydı 25 Mart 2019 Pazartesi 12:08

17 yıldır kayıtsız şartsız dava diye desteklendi şimdi gelinen noktada bırakın ülkemizi dünya standartlarına göre bile gideri astronomik olan kışlık külliye, ister hediye ister satın alınsın vıp jumbo jet, Marmaris'e ultralüks yazlık külliye, milleti perişan eden yap işlet devret modeli ile yapılan köprüler tüneller otoyollar havaalanları (çünkü devlet garantisi hesapsızca verilmiş), şatafat ve lüksün ayarı yok. Dünyada hazine ve maliye birbirini denetler bizde bakan aynı kişi üstelik damat. Milletin bu yokluğunda kanal İstanbul ne gereği var bu inat niye? Benim halime gelince hayat pahalılığı canımdan bezdirdi, açıklanan bütün rakamlar dünya normlarına göre değil (enflasyon,büyüme,işsizlik vs) cebim boş, borç çok. Hani bunun adı DAVA idi? Artık akıllandım ve bitti.

Yorumu oyla      28      5  
TC misafir 25 Mart 2019 Pazartesi 12:06

İç işleri bakanlığı size bağlı değil mi? Var mı suçları? Yüksek seçim kurulunun istediği adli sicil kaydı temiz değil ise neden adaylıklarına olur verildi? Adli sicilleri temiz ise kime neye göre suçlu veya terörist bu kişiler? Chp nin pkk ile mutabakatı mı var? akp nin 10 maddelik dolmabahçe mutabakatı var. Terörle ilişkili siyasi bir yapı arayacaksanız kendinizden başlayın. Körfezde balık tutuluyor hala pislik içinde diye çamur atıyor, Gördes barajından su gelmediğini o da biliyor ama ne yapsın laf ağızdan çıkıncaya kadar o senin esirin ama laf ağızdan bir kere çıktı mı işte böyle yanlışın esiri olunuyor.

Yorumu oyla      25      6  
krm 25 Mart 2019 Pazartesi 11:52

Bizde Haburu,Oslo yu,açılımı tespit ettik.Kazılan hendekleri görmeyin diyenlleri,Dolmabahçede görüşenleri,Öcalana arkadaş ve televizyon gönderenleri ( bu arada epeydir terörist başı Öcalandan ses yok ).Salya sümük Fettullaha ne istedinizde vermedik diyenleri tespit ettik onlara oy yok.Bizim tek gücümüz demokratik hakkımız oy kullanmak.

Yorumu oyla      27      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yenikapı'da liderlerden mesaj yağmuru
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli, 31 Mart yerel seçimlerine ...
CHP Gençlik'ten siyah çelenkli protesto!
CHP İzmir İl Gençlik Kolları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ...
Soyer, Buca'da kadınlarla buluştu: 'Belediye Ana' dönemi başlıyor
Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, Buca ...
 
Torbalı'da coşkulu miting: İzmir hazır ol, Zeybekci geliyor
Cumhur İtitifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci ...
AK Parti Konak Adayı Eroğlu: Yürümek yetmez koşmalıyız
Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, ilçesinin hemen her mahallesinde ...
CHP Menderes Adayı Kayalar: Göletler çekim merkezi olacak
Millet İttifakı'nın Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar, ilçedeki ...
 
CHP’li İduğ: Bornova 'bisiklet dostu' olacak
Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, ...
CHP Gaziemir Adayı Arda: Tüm sorunlarla tek tek ilgileneceğim
Millet İttifakı (CHP-İYİ Parti) Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil Arda, ...
CHP'li Arslan'dan Çeşme mesaisi: Eko, 4-0 yapacak
CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, "Biz demokrasiye inanan insanlarız. ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva