HABERLER>GÜNCEL
5 Haziran 2012 Salı - 10:26

Ege-Koop ‘Keyifli Yaşam’ın temellerini atıyor

Türk konut devi EGE-KOOP’un, toplam 19 blok ve 184 konuttan oluşan projesi Keyifli Yaşam Evleri’nin temeli atılıyor. Bin villadan oluşan Türkiye’nin en büyük bahçeli konut projesi Villakent ile en büyük vakıf üniversitesi Gediz’in hemen yanı başında hayat bulacak projenin temel atma töreni tam bir şölen havasında gerçekleştirilecek.

Ege-Koop ‘Keyifli Yaşam’ın temellerini atıyor

İZMİR - 28 yılda 26 bin insanı ev sahibi yapan ve bu alanda ulaşılması zor bir rekora imza atan İzmir’in yüzakı markası EGE-KOOP, kısa zamanda büyük başarılara imza atarak öğrenci sayısını önemli ölçüde artıran Gediz Üniversitesi ile Türkiye’nin en büyük bahçeli konut projesi Villakent’in hemen yanında iki katlı evlerden oluşan yepyeni bir yaşam alanı kuruyor. EGE-KOOP Keyifli Yaşam Evleri’nin temeli 9 Haziran 2012 Cumartesi saat 17.00 itibariyle atılıyor.

FARUK DEMİR’DEN MÜZİK ZİYAFETİ…
Temel atma töreninin şenlik havasında geçmesi için sürdürülen hazırlıklar şon aşamaya gelirken törene çok sayıda isim davet edildi. EGE-KOOP’un ‘Sarı Saçlım, Mavi Gözlüm’ türküsüyle gönüllerde taht kurmuş olan Ankara Temsilcisi Faruk Demir’in müzik ziyafeti çekeceği törende ayrıca çeşitli etkinlikler de gerçekleştirilecek.

ASLAN: DEĞERİNE DEĞER KATACAK BİR PROJE…
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “ Keyifli Yaşam Evleri Projemiz, gelişmiş batı ülkelerindeki uygulamalardan yararlanılarak hazırlandı. Ancak rahatlıkla söyleyebilirim ki; o projelerden çok daha ileri özellikler taşıyor. İki çok önemli yaşam alanına komşu olacak olması da artı bir değer sağlıyor. Biri çok kısa bir zaman diliminde gerek ulusal gerekse uluslar arası eğitim alanında büyük başarı katetmiş olan Gediz Üniversitesi. Öğrenci sayısı önemli ölçüde arttı ve her yıl da ciddi oranda artıyor. Ayrıca bu bölgeye yaptıkları yatırım taktire şayan. Bir diğeri ise yine EGE-KOOP’un inşa ettiği bin villadan oluşan Villakent. Sosyal donatıları ile spor tesisleri ile Avrupayi bir yaşam standardına sahip. İşte tüm bunlar Keyifli Yaşam Evleri Projemizin değerine değer katıyor. Gerçekten sıra dışı bir proje. İster yatırım amaçlı ister kullanmak üzere alınsın ciddi bir kazancı barındırıyor bünyesinde dedi.
 
GEDİZ’ ÜNİVERSİTESİ’NE VE VİLLAKENT’E SADECE 5 DAKİKA MESAFEDE…
Türkiye’nin en büyük vakıf üniversitesi olan ve İzmir’in yedinci yüksek öğretim kurumu olarak kurulmuş olmasına rağmen kısa sürede sayılı eğitim kurumlarından biri haline gelen Gediz Üniversitesi ile yine İzmir’in en modern villalarından oluşan bahçeli konut projesi Villakent’in yanıbaşında Yasemin ve Hanımeli bloklarındaki evler başta bu bölgedeki akadamisyenler ve öğrenciler olmak üzere dileyen herkese cazip fiyatlarla sunuluyor.

1+1 85 BİN LİRA… 2+1 119 BİN LİRA…
Hem İzmir’in gözde eğitim kurumu Gediz Üniversitesi’ne hem de Türkiye’nin en büyük bahçeli konut projesi Villakent’e sadece 5 dakika mesafede yer alan proje, 30 dönümlük alanda 19 blok ve 200 konuttan oluşuyor. 2 tip projenin hayata geçirildiği bu özel sitede 50 metrekalelik 1+1 daireler 85 bin, 77 metrekalelik 2+1 lüks daireler ise 119 bin liraya sahiplerini bekliyor. Yaklaşık 15 milyon dolara mal olacak proje, 20 ayda teslim edilecek.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bilal-İzmirli 5 Haziran 2012 Salı 18:00

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan,Ege-Koop ‘Keyifli Yaşam’ın temellerini atıyor...Sayın Aslan emekliyim (920 Türkiş)evim de yok başka gelirim de yok iki çocuk okutuyorum biri Üniversite biri ilköğretim 4 üye olabilirmiyim.CHP Vatandaş.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Koca şiddetinden sonra hastane çilesi!
Buca’da boşandığı eşi Veysi O.'nun üzerine kızgın yağ döküp haşladığı ...
Kus Cenneti’ndeki ‘köpek terör’ü bitirilemedi
Bölgeye terkedilen köpek sayısının 100’ü aştığı ve bunların sadece 2011 ...
Bakanlıktan çok tartışılacak taslak: Operaya mescit
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 42 maddeye çıkardığı “yapı denetimi” ...
 
Zahid Akman Kanal 7'nin başına geçti!
Açıklama, Akman ile birlikte Deniz Feneri davasında yargılanan kanalın ...
Demirkazık'ta 1 dağcı öldü 4 dağcı mahsur kaldı
Niğde’nin Çamardı İlçesi’nden Aladağlar’daki Demirkazık Zirvesi’ne tırmanış ...
Binbir surat Emrah bu kez polisten kaçamadı
Sahte kimliklerle ve eşkal değiştirerek, farklı bankalardan 17 bin 500 ...
 
Bilge Köyü katliamı'nda şok eden mektup
Bilge Köyü'nde 2009 yılında 7'si çocuk 44 kişinin öldürülmesi ile ilgili ...
Selçuk'ta kürtaj protestosu
Selçuk'ta, kürtajın yasaklanmak istenmesi basın açıklamasıyla protesto edildi.
Koca dehşetine 16 yıl 8 ay hapis
İzmir'de, daha önce de sırtına jiletle ismini kazıyıp işkence yaptığı ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva