HABERLER>GÜNCEL
20 Temmuz 2017 Perşembe - 21:16

Dövmesini sildirmek istedi: Hayatı karardı!

Adana'da, vücudundaki dövmelerden rahatsız olup sildirmek için ameliyat olan 23 yaşındaki Dilan Deniz Kılıç'ın bedeninde kalıcı izler oluştu. Psikolojisinin bozulup hayatının karardığını belirten Kılıç, doktora 500 bin liralık tazminat davası açtı.

Dövmesini sildirmek istedi: Hayatı karardı!

enç yaşında sağ omuz, sırt, iki el bileği ve sol koluna sarmaşık ve isimlerden oluşan dövmeler yaptıran Dilan Deniz Kılıç, 2 yıl önce bunları sildirmeye karar verdi. İnternetten araştırma yapan Kılıç, plastik cerrahi uzmanı doktorların ameliyatla dövmeleri ortadan kaldırdığını öğrendi. İstanbul'daki özel bir hastanede görevli plastik cerrahi uzmanı S.D. ile görüşen Dilan Deniz Kılıç, 27 Nisan 2016'da ameliyata alındı. Cerrahi operasyonla genç kadının vücudundaki dövmeler yok edildi.

İddiaya göre doktor, oluşan yara izlerinin 6 ay içinde ortadan kaybolacağını söyledi. Ancak ameliyatın üzerinden yaklaşık 1.5 yıl geçmesine karşın Dilan Deniz Kılıç'ın vücudunda ciddi yara izleri oluştu. İzlerin kalıcı olarak düzeltileceği söylenerek, 9 Mart 2017'de aynı hastanede aynı doktorca bir kez daha operasyon geçiren Dilan Deniz Kılıç'ın vücudundaki izler bugüne kadar geçmedi. Oluşan yara izleri nedeniyle psikolojik sorunlar yaşayan Kılıç, doktor hakkında İstanbul 11'inci Tüketici Mahkemesi'nde 500 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

'ÇOK İSTEDİĞİM KIYAFETLERİ GİYEMİYORUM'
Başından geçenleri anlatan Dilan Deniz Kılıç, şöyle devam etti: "Vücudumdaki dövmelerimden rahatsız olduğum için 2 yıl önce sildirmeye karar verdim. Araştırmalarım sonucunda İstanbul'daki özel bir hastanede doktorun tek seferde ameliyatla dövme silebileceğini öğrendim. Adana'da lazerle sildirmek için sürekli acı çekmektense, tek seferde silinmesini uygun gördüm. İstanbul'a gittim. Ameliyattan sonra 2- 3 ay kolumu hiç hareket ettiremedim. Buna rağmen vücudumda kalıcı izler meydana geldi. Bir çok plastik cerrah ve doktorla görüşüyorum, bu izleri kesinlikle geçiremeyeceklerini söylüyorlar. Bu yüzden çok mağdur oldum. Yazın tişört dahi giyemeyip sürekli uzun kollu giysiler giyiyorum. Çok giymek istediğim kıyafetlerimi izler görüneceği için giyemiyorum. Psikolojim bozuldu, hayatım karardı."

İKİNCİ KEZ AMELİYAT OLDU ANCAK İZLER GEÇMEDİ
Oluşan izlerden kurtulmak için ameliyatı yapan doktorla yeniden görüştüğünü aktaran Dilan Deniz Kılıç şunları kaydetti:

"Bu izlerden çok rahatsız olduğum için yaklaşık 6 ay önce ameliyatı yapan doktorla tekrar görüştüm. Dava açacağımı söyledim. Bunun üzerine İstanbul'a gelmemi isteyip izleri düzelteceğini söyledi. Tekrar gittim ve ikinci bir ameliyat oldum omzundan ama yine bu izler geçmedi. İnanılmaz derecede sıkıntılar yaşıyorum, psikolojik olarak da bu iş beni olumsuz etkiledi. Bu nedenle doktor hakkında şikayetçi olup dava açtım. Doktor bana, 'Çok derin aldığım için bu izler geçmedi' dedi. Ameliyatı yapan doktor ve hastane hakkında tazminat davası açtım. 23 yaşındayım, kendime de dikkat eden birisiyim. Bu şekilde kalıcı izlerin olacağını söylese kabul etmezdim. Bana 6 ay içinde izlerin geçeceği söylendi ancak hem bileklerimde, kolumda, omuz ve sırt bölümümde de kalıcı izler oluştu. Daha önceki dövmeli halim çok daha iyiydi. Ben o dövmelerden kurtulmaya çalışırken çok daha kötü hale geldim."

DOKTOR: YARGIYA İNTİKAL ETTİ
Ameliyatı yapan Dr. S.D. ise kendisinin de dava açtığını, olayın yargıya intikal ettiğini söylemekle yetindi. Adana'da hemşire Merve Keleş ve 3 kişi, dudaklarına ve vücutlarının değişik bölgelerine yaptırdıkları botoks sonrası büyük sağlık sorunlarıyla karşılaşmıştı. (DHA)

 
Dolar ne kadar?
 
Darbeciler duruşmada Gülen'in adını duyunca...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Stajyer hemşirenin öldüğü kazada yeni gelişme!
Antalya’da stajyer hemşire arkadaşlarından birinin ölümü, diğerinin yaralanmasıyla ...
Günün en iyi haberi: Trafik kazalarında büyük düşüş!
1 Temmuz 2017 tarihinden itibaren uygulamaya giren "Ortalama hız sistemi" ...
'Şaka yaparken' meslektaşını vurmuştu: Karar verildi!
Antalya'nın Kepez ilçesinde polis memuru meslektaşı Ümran Yetişken'i (28) ...
 
İran'dan jet yanıt geldi!
İran Dışişleri Bakanlığı, Kuveyt'in İranlı diplomat sayısını azaltma kararına ...
Can pazarı: 3 ölü, 26 yaralı!
Çorum’un Alaca İlçesi’nde tur otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu ...
İzmir Valiliği uyardı: Şehir dışına çıkmaları yasak!
İzmir Valiliği, ilde yaşayan ve geçici koruma kapsamında bulunan Suriyeliler'e, ...
 
Fatih Terim'e Aydoğdu cephesinden yanıt!
Fatih Terim'in açıklamalarına, Aydoğdu'nun avukatından cevap
Türkiye-Almanya arasında çok gergin gün!
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Almanya ile yaşanan gerilime ilişkin açıklama yaptı.
Erdoğan'dan Mescid-i Aksa çıkışı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kudüs'te Mescid-i Aksa ekseninde yaşanan ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva