HABERLER>POLİTİKA
7 Kasım 2018 Çarşamba - 12:46

Doç. Dr. Özdağ’dan yerel seçim mesajı: 500 bin oyla seçimi alacağım

Sonsöz TV’de yayınlanan Günaydın Ege programına konuk olan AK Parti 26. Dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Aslı Eren’nin sorularını yanıtladı. Birçok konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Özdağ, 2019 yerel seçimlerine de değindi. AK Partili Özdağ; "Aday olursak  yüzde 50’nin üzerinde bir oy oranıyla seçimi kazanacağız. Ve, AK Parti kazandığında göreceksiniz, Manisa’ya hizmet yağacak” dedi.

Doç. Dr. Özdağ’dan yerel seçim mesajı: 500 bin oyla seçimi alacağım

AK Parti 26. Dönem Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Sonsöz TV’de yayınlanan Günaydın Ege  programında Aslı Eren’in konuğu oldu. Manisa’nın dört bir yanındaki vatandaşa ulaşmak için çok çalıştıklarını belirten Özdağ, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

ANKETLERDEN BİRİNCİ ÇIKIYORUM
‘‘Manisa’da yapılan tüm anketlerden açık ara ben çıkıyorum. Her partiden oy alacağıma inanıyorum’’ diyen Özdağ şöyle devam etti:

‘‘Manisa’da yaptıklarımla anılmak istiyorum. Hayırla yad edilmek istiyorum. Manisa’nın her santiminde hizmetim var. Manisa’da on binlere dokundum, karşılığını da aldım, alıyorum. Çünkü ben ‘elini kaldır indir milletvekili’ olmadım hiç. Manisa’nın tüm sorunlarını dert edindim… Şimdi de elimi kirletmeden, şerefli bir siyasetçi olarak görevimi yerelde sürdürmek arzusundayım. Aday olursak 500 bin oy alacağız. Yüzde 50’nin üzerinde bir oy oranıyla seçimi kazanacağız.  Biz anketlerden iyi çıktığımız için parti genel merkezimizin de buna uygun karar alacağını düşünüyorum.’’

MANİSA’YA TURİST YAĞACAK
Özdağ, yaptığı açıklamalarda Manisa’nın hak ettiğini yerel yöneticilerden alamadığını da  vurguladı. ’‘Hükümet olarak biz milyonlarca lira yatırım yaptık.  Ancak kent yerel yönetimlerden hak ettiğini ne yazık ki alamadı. . Burası bir Eskişehir, Denizli gibi olamadı. Manisa’daki yerel yönetimler başarısızdır. Bu durum da net olarak ortadadır’’ diyen Özdağ ‘‘Ben şehrimi Türkiye’nin İsviçresi yapacağım, göreceksiniz buraya turist yağacak…’’ dedi.

BAŞKAN İZMİR’DE YAŞIYOR!
Belediye Başkanı Cengiz Ergün’in Manisa’yı yönetemediğini anlatan Özdağ, “Başkan İzmir’de yaşıyor. İzmir’den yaşanılarak Manisa yönetilemez. Geleceksiniz Manisa’da yaşayacaksınız. Büyük ihtimalle kendisi MHP’den aday olacak. Bu seçimde kendisiyle yarışmak istiyorum. Ben de aday olacağım. Kendisi söyleyeceklerini anlatacak, biz de söyleyeceğiz. Tüm siyasi partiler adaylarını çıkartacaklar. Halkın karşısına çıkan adaylar kozlarını paylaşacak. Göreceksiniz ki seçim sonrasında tüm televizyon ve gazeteler ‘burada seçim nasıl alındı’ diye bizi konuşacaklar” dedi.

NEDEN SPOR KULÜBÜ KURDUN?
Özdağ, Manisaspor Kulübü varken Manisa Belediyesi’nin yeni spor kulübü kurduğunu ifade ederken, “Ben sorular sordum. İşadamları neden bağış yapıyorlar. Bu bağış yapanların belediyeden ihale işleri var mı? Sadece Manisa’da spor kulübü mü var. Başka sosyal, kültürel işler yapılmıyor mu? Buraya 15 milyon TL para harcandı. Birilerinin çıkıp izah etmesi lazım. Sorduğumuzda rahatsız oluyorlar. Turnusol kağıdı millettir. Sandık açıldığında ortaya çıkacaktır” diye konuştu.

MİLLETLE İTTİFAK YAPACAĞIM
İttifak meselesine de vurgu yapan Özdağ, “Eskiden siyasi partilerde adaylar kendi partililerinden oy alıyordu. Şimdi burada partiler bir araçtır. Ben sesleniyorum, şehri kim iyi yönetecekse ona oy verin. Ben Selçuk Özdağ olarak aday olduğumda milletimle ittifak yapacağım. Toplumun her kesimine döneceğim. Şehri adil, objektif, şeffaf yöneteceğim. Sekiz yıllık vekilliğim teminatımdır. Kimsenin kör kuruşuna göz dikmeyeceğim. İnsanlar bizim için ‘Selçuk Özdağ bu kenti iyi yönetir’ diyeceklerdir. Kimse beni kollamasın. Belediye başkanı olduğumda herkes bana hesap sorsun. Vatandaş da, Sayıştay da bize hesap sorsun.  Ben zengin olmak için bu görevde olmayacağım. Manisalılardan dualarını istiyorum. Manisa daha zengin ve özgür olsun istiyorum” ifadeler kullandı.

 
Öğretmen Atatürk'e 'hain' deyip fotoğrafını indirtti!
 
Öğrenci servisi çocuklara çarpıp kaçtı: 1 ölü
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Merkez 7 Kasım 2018 Çarşamba 22:44

Chp trolleri sorunuza mı gitti merkezin yapacağı hizmet ayrı belediyenin yapacağı hizmetler ayrı.

Yorumu oyla      9      7  
Ayranci 7 Kasım 2018 Çarşamba 21:02

Ayran satan hep yayik ayran diye bagirir eksi ayran diye bagiran duydunuz mu helede akp li ise

Yorumu oyla      11      5  
Cengiz cansız 7 Kasım 2018 Çarşamba 19:24

Zihniyete bakarmısınız iki dönem mv yaptınız neden görevinizi yapıp manisaya hizmet yağdırmadınız sizde mi ihanet ettınız

Yorumu oyla      11      5  
TC misafir 7 Kasım 2018 Çarşamba 13:20

Kazandığımızda hizmet yağacak da ne demek? Bu laf hükümetin partisinden olmayan belediyelere nasıl üvey evlat muamelesi yaptığının dolaylı yönden itirafıdır. İşim gereği Manisanın 9 ilçesini gezdim insanlarla konuştum, özellikle çiftçilerin bankalara olan borcu iç karartıcı boyutta. Alaşehirdeki bir çiftçi üç bankanın adını vererek "Bunlar Alaşehirin üç ağası" lafı durumun özeti niteliğinde. Siz akp olarak genelde ne yaptınız ki yerelde ne yapacaksınız?

Yorumu oyla      16      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kocaoğlu’nun MHP ziyaretinde ilginç diyalog: Ben sayacağıma sen şafak sayıyorsun!
Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, MHP İl Başkanı Şahin’i ziyaret etti. ...
İl Başkanı Şahin'den sandık mesajı: İddialıyız ve kazanacağız!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin teşkilat ...
O madde komisyonu bu hale getirdi!
Meclis Sağlık Komisyonu'nda, görüşmesi 12 saat süren 5'inci maddenin oylamasına ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Unutursan Aziz Bey’i, işte bunlar gelir başa!
Mehmet KARABEL yazdı... Unutursan Aziz Bey’i, işte bunlar gelir başa!
AK Parti'den İzmir Büyükşehir için kulisleri sallayan iddia!
CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Mehmet Özhaseki'nin Ankara, Süleyman ...
CHP’li Kılıç’tan lösemi için çağrı: Tüm vekilleri 30 saniyeliğine…
Milletvekili Kılıç, lösemili çocuklarla empati yapılması için TBMM'deki ...
 
MHP'den Gaziemir'de iddialı seçim startı!
Milliyetçi Hareket Partisi Gaziemir İlçe Başkanlığı İzmir İl Başkanı Veysel ...
Kılıçdaroğlu'ndan AK Partili seçmene çağrı!
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, " AK Parti'ye oy veren kardeşlerime 4. ...
AK Partili Çankırı kasapların sertifikasını verdi!
Karabağlar Halk Eğitim Merkezi ve İŞKUR tarafından ortaklaşa açılan 'İstihdam ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva