HABERLER>POLİTİKA
21 Haziran 2018 Perşembe - 14:27

Gündoğdu'da tarihi miting: İnce İzmir'den yüzde 85 istedi!

Gündoğdu Meydanı’nda konuşan İnce İzmirlilere seslendi ve “Sizden bir şey istiyorum. Cumhurbaşkanlığında ne kadar oy çıkar? Yüzde 80? Yüzde 85 yapın onu. Olur mu? Tamam mı? Söz mü? Pazar gününe kadar en az 3 kişiyi ikna etmenizi istiyorum” dedi.

Gündoğdu da tarihi miting: İnce İzmir den yüzde 85 istedi!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleşen Büyük İzmir Mitingi’nde birbirinden önemli mesajlar verdi.  

İnce, konuşmasının büyük bölümünü seçildiği takdirde gerçekleştireceği icraatları anlatmaya ayırdı.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 16 yıllık AK Parti iktidarına sert sözlerle eleştiren İnce, İzmir’den de yüzde 85’lik oranda oy istediğini ifade etti.

- FOTO GALERİ: GÜNDOĞDU'DA İNCE'YE SEVGİ SELİ

İZMİR’E ÖVGÜYLE BAŞLADI
Tarihi kalabalığın olduğu mitingde konuşan İnce, “Sağ olun, var olun, elleriniz dert görmesin. Denizle uyuyan, denizle uyanan güzel İzmir, Hasan Tahsin’in direnişin, bağımsızlığın kenti İzmir, ilk kurşunun kenti İzmir” açıklamasında bulundu.

TÜM ŞEHİTLER İÇİN SAYGI DURUŞU!
İnce konuşmasına başlamadan önce Torbalı’daki şehit Çağatay Necati Dinç, Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler için kalabalığı 1 dakikalık saygı duruşuna davet etti. İnce, “Dün İzmirli bir şehidimiz vardı. Şehit Piyade Onbaşı Çağatay Necati Dinç. Başta dünkü şehidimiz cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk için bir dakikalık saydı duruşuna davet ediyorum” dedi.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARİHİNDE İLK KEZ BİR SEÇİMİN KAYBEDENİ OLMAYACAK
İnce, “Bu 49’uncu günüm, 105’inci mitingim. Günlerdir konuşuyorum ama medya vermemekte ısrarlı. Hele hele bir TRT var. Parayı bizden alıyor Tayyip Erdoğan’ın borazanlığını yapıyor. Sizden bir şey istiyorum. Hepiniz telefonlarınızdan canlı yayın yapın. Bir yanda Tayyip Erdoğan’ın medyası bir yanda milletin, sizin medyanız. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez bir seçimin kaybedeni olmayacak. Yani benim cumhurbaşkanlığımda 81 milyon kazanacak. Kaybeden sadece anket şirketleri olacak. Tayyip Erdoğan bile kaybetmeyecek. Niye biliyor musunuz? Çünkü benim cumhurbaşkanlığımda dolar, faiz, enflasyon düşecek, milli gelir artacak, emekli cumhurbaşkanın maaşı yükselecek. Onun rahatı artacak” açıklamasında bulundu.  

AK PARTİLİ İL BAŞKANI GİBİ ÇALIŞAN VALİNİN HİÇ ŞANSI YOK!
İnce, “Her iktidar kendine yakın insanları makbul insan haline getirmiştir. İlk kez bu seçimden sonra 81 milyon, herkes makbul insan olacak. Ben annelere söz veriyorum. AK Partili, CHP’li, İYİ Partili, MHP’li, HDP’li Saadet Partili, Demokrat Partili annelere söz veriyorum. Sizin çocuklarınızı iyi eğiteceğiz. Onlara matematik, yabancı dil öğreteceğiz. Onları üniversiteye gittiklerinde FETÖ benzeri tarikatların yurtlarına muhtaç etmeyeceğiz. Gençlerimiz olimpiyatlarda madalya kazanacak. Topraklarımızdan bereket fışkıracak, fabrikalarımızın bacası tütecek. Eğitimimiz, okullarımız nitelikli eğitim olacak. Okullar arasında ayrımcılık olmayacak. Tarımda dışa bağımlı olmaktan kurtulacağız. Gelir dağılımı adaletsizliğine son vereceğiz. İhalede rekabet işe alımda liyakat esas olacak. Kimsenin başörtüsüne bakmayacağız. Kimsenin sağcı mı solcu mu olduğuna bakmayacağız. Kamudaki bürokratlara sesleniyorum. Hiçbiriniz korkmayın. Eğer hakkınızla geldiyseniz işinize devam edeceksiniz. Ama kaymakam ve valiyseniz AK Parti il başkanı gibi çalışıyorsanız sizin hiç şansınız yok hiç” dedi.

RİZELİLİĞİNDEN UTANDI!
İnce, “Recep Erdoğan ile Muharrem İnce arasındaki fark şu, Recep Erdoğan saraylı Muharrem İnce milletin evladı. 2002’de iş başına geldiğinde bir gösteriş yaptı. Ne yaptı? Milletvekili lojmanlarını satıyorum dedi. Milletvekilleri halkın içinde oturacak dedi. Kendisi de Keçiören’de bir apartman dairesine taşındı. Millet de helal olsun dedi. Ama sonra bırak apartman dairesini Çankaya Köşkünü beğenmedi. Bin 150 odalık saray yaptırdı kendine. Bu Erdoğan halktan biri değildir. Garip değildir. Milletin adamı değildir. Erdoğan Rizelidir. Ama Rizeliğinden bile utandı. Rize çayını beğenmedi kilosu 4 bin 500 liraya beyaz çay içiyor artık” açıklamasında bulundu.

ÇAKMA USTA! GEL KARŞIMA ERDOĞAN!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen İnce, “Erdoğan’ın yola çıktığı arkadaşlarından artık hiçbirisi onun yanında değil. Kardeşim dediği kim varsa hepsini yarı yolda bıraktı. Esed’e Abdullah Gül’e kardeşim dedi. Erdoğan’ın 16 yılda dost kalabildiği 1 kişi gösteremezsiniz. Erdoğan artık yorgun, heyecansız bir adam. İnsanlara tepeden bakan, kibirli bir adam. Aziz milletim; bir yanda yorgun bir adam öbür yanında taze kan var taze kan. O artık hayalleri olmayan bir adam. 2002’de adalet, kalkınma diyordu. Artık adalet kalkınma ekonomi diyemiyor. Benim karşıma televizyona çıkamıyor. Erdoğan’ın çıraklığı fena değildi. Ama ustalığı rezalet. Bir insan kendisine usta der de nasıl olur da çırak dediğinin karşısına çıkamaz? Bu usta değil, çakma usta! Sen nasıl dünya liderisin? Senin cesaretin mi, bilgin mi, yüreğin mi yok? Gel karşıma Erdoğan gel” dedi.  

BU ÇALIŞMALARIM TAM 7 YILLIK BİR ÇALIŞMADIR, ZIMBA GİBİ EKİP HAZIR!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve iktidar temsilcilerini hedef alan İnce, “Son günlerde Tarzan zorda olunca, bir baktım neler neler… Doktorlar arasında bir laf vardır ya çocukluğuna inmek lazım diye. Benim çocukluğuma kadar iniyorlar. Yakında ikinci dünya savaşını da Muharrem İnce çıkardı diyebilirler. Meydanlarda ‘Bay Muharrem İnce Menderes asılırken neredeydin?’ diyor. Yahu dünyada yoktum. Ben 1964 doğumluyum Menderes 1961’de asıldı. Üniversite diploması yok diyorlar da acaba düşünüyorum ortaokul var mı? Son günlerde bir dedikodu uyduruyorlar. Muharrem İnce seçilirse yardımları kesecekmiş. Doğum, gebelik, dul maaşı, muhtaç asker ailesi yardımı, şartlı eğitim yardımı, öğrenci yardımı, kaymakamlık bursu, yoksullara kira yardımı, engelli bakımı, fakir muhtaç yardımı… Sizin huzurunuzda 81 milyona namus, şeref sözü veriyorum; bu saydığım yardımları bırak kesmeyi, Temmuz ayı içinde 100’er lira zam yapacağım. Hemen zam yapacağım. Her şey hazır. Kadro hazır. Ekonomiyle kim ilgilenecek, dış politikayla kim ilgilenecek hazır. Zımba gibi bir ekip var. Yakında açıklayacağım. Cumhurbaşkanlığı yardımcılığını diğer partilerin genel başkanlarına teklif edeceğim. Bakanlar kurulunu sadece CHP’lilerden yapmayacağım. Bakanlar kurulunda her partiden insanlar alacağım. Orada CHP’li olacak, ülkücü olacak, HDP’li olacak, İYİ Partili olacak, Saadet Partili, AK Partili olacak. Herkes olacak. Türkiye’yi birleştireceğim. Türkiye’yi kucaklayacağız.  Ekibimle aylardır çalışıyorum. Bu çalışmalarım tam 7 yıllık bir çalışmadır. Erdoğan kendisine saray hazırlıkları yaparken ben Türkiye’yi yönetme hazırlıkları yapıyordum.  Bu hazırlıklarımızda bir haftada, 100 günde, 500 günde, 5 yılda neler yapacağım? Sürekli politikamız ne olacak?” açıklamasında bulundu.

ERDOĞAN TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK MEDYA PATRONUDUR
Göreve geldiği takdire ilk hafta ve 100 günlük sürede yapacaklarını aktaran İnce, “Bir haftalığı ve 100 günlüğü anlatayım, devamı İstanbul ve Ankara’ya kalsın. 48 saat içinde OHAL’i kaldıracağız, hemen. Merkez bankası bağımsız bir para politikası uygulayacak. Merkez bankası başkanını parti genel merkezine davet etmeyeceğim. Ekonomik kurullar da özerk olacak. Siyasetten arındırılmış bir ekonomi politikası. Terörler mücadele… PKK, IŞİD, FETÖ ve buna benzer terör örgütleriyle amansız bir mücadele edeceğiz. 2002 senesinde Türkiye dünya kupasına katılmıştı. Ama Türkiye 2002’de 3’üncü olmuştu. O Türkiye bugün dünya kupasında oynayamıyor. Niye? Spor siyasallaştı. Passolig diye inzibat teşkilatı kurdu. Allah’ın izni milletin isteğiyle cumhurbaşkanı olduğumda passoligi hemen kaldıracağım.  Bir hafta içinde Suriye ile ilgili çalışmalar. 100 gün içinde Suriye’ye büyükelçi atayacağım. Türkiye’de barış, bölgede barış, dünyada barış uygulamasıyla 4 milyon Suriyeliyi davul ve zurnayla göndereceğiz. Yargı düzenlemelerine hemen başlayacağız. Yüksek yargıdakiler hemen. Cumhurbaşkanı yargıtayın salonuna girdiğinde ayağa kalkmayacak yüksek yargıçlar arıyorum. Size söz veriyorum; özel hayatın gizliliği esas olacak. 100 gün içinde hiç kimsenin telefonu dinlenmeyecek. KHK’larla işten atılan yurttaşlarımız var. Haklarında dava açılmışsa sonucu bekleyeceğiz. Haklarında dava açılmamışsa hemen işe iade edeceğiz. Askeri okullarda FETÖ’cü var diyor. Onun için askeri okulları kapadım diyor.ç hakim savcıların 3’te 1’i FETÖ’cü. O zaman hukuk fakültelerini de kapa. Böyle bir kafa olmaz. Başta kuleli olmak üzere askeri okulları yeniden açacağım. Medya kendine çekidüzen verecek. Şu an veriyorlar mı merak ediyorum. İster ver ister verme. Ama 24 Haziran’dan sonra kapının önünden de ayrılmaz bunlar. TRT Tayyip’in borazanı, ben seçildiğimde benim borazanım olmayacak. İstemiyorum. Beni eleştirecek gazeteler, televizyonlar arıyorum. Adam gibi bir medya arıyorum. Erdoğan Türkiye’nin en büyük medya patronudur. Erdoğan manşetleri atan adamdır ben manşetlerle kavga ede ede gelen adamım” diye konuştu.

BİZ SÜNNİLER ALEVİLERE HAKSIZLIK YAPTIK!
İnce özeleştiri yaparken, “Açık yüreklilikle söylüyorum. Biz Sünniler Alevilere haksızlık yaptık, yapıyoruz. Aleviler vergi veriyor mu? Veriyor. Askere gidiyor mu? Gidiyor. Şehit oluyor mu? Oluyor. Ama Diyanet İşleri Başkanlığı imamların maaşını veriyor, Sünnilere, bizlere hizmet ediyor ama Alevilere etmiyor. Cem evlerinin statüsünü 100 gün içinde ibadet yeri olarak düzenleyeceğiz. Hiç kimseden korkmadan, kararlı adımlar atacağız. Dokunulmazlıklar konusu gündeme geldiğinde kendi partimle ters düştüm. İlkeli siyaset yapacağız. Karşıdakinin Türk mü Kürt mü, Alevi mi Sünni mi, başı örtülü mü, açık mı, kadın mı erkek mi diye bakmayacağız. İnsan insan insan diyeceğiz” dedi.  

KAMUDA SADECE LİYAKATE BAKILACAK!
İnce, “Kamuda yükselme, müdür olma, müsteşar olma, devlet burada özel kurallar koyacak. Herkes bilecek bunları. Etnisite, inanç, cinsiyete bakılmayacak. Sadece liyakate bakılacak. İşinin ehli misin? Kamuda görevlisin, işini iyi yapıyorsun, hakkınla gelmişsin. Korkma yerinde kalacaksın. Ama partizanlık yaptıysan, o işi bilmiyorsan gideceksin. Söz verdim sözümün arkasındayım. Öğretmen, polis, hemşirelere 3600 ek göstergeyi 100 gün içinde vereceğim. Kamu bankalarını yeniden düzenleyeceğiz. Sektörel bazda yeniden değerlendireceğiz.  Cumhurbaşkanı olduğumda hemen Avrupa’daki başkentleri tura çıkacağım. AB ile ilgili hızlı bir kampanya başlatacağım. Emin olun dünyadaki 200 devletin 50’si büyük devlettir. Bu 50 devletin hemen hemen bütün elçileri benimle görüşmek istedi” açıklamasında bulundu.

ALLAH BELANIZI VERSİN!
Alanda internetin çekmemesine dair konuşan İnce, “Paraları çalıyorsun, sınav sorularını çalıyorsun, TRT’den hakkımı çalıyorsun, şimdi internet de yok. Allah belanızı versin. Ne diyeyim? Hiç moralinizi bozmayın. Eski bir siyasetçi bana ‘meydanlar doluysa işler iyi, balkonlar doluysa daha iyi, çatılar doluysa kazandın’ demişti” ifadelerini kullandı.

24 KASIM’DA İKRAMİYE…
Öğretmenlere net bir vaatte bulunan İnce, “Üniversiteleri böldüler, yeniden birleştireceğim. Okullar için zorunlu bağış olmayacak. İlkokuldan itibaren yapılan sınavların hiçbirinden ücret alınmayacak. Türkiye Cumhuriyeti çocuklarına bedava sınav yapamıyorsa o dükkanı kapat gitsin. 19 Mayıs ve 29 Ekim’de üniversite öğrencilerine 500 lira genlik 500 lira cumhuriyet bursunu Türkiye Cumhuriyeti verecek. Öğretmenler… Kendim öğretmen olduğum için değil. Çocuklarımızı, en değerli varlıklarımızı siz teslim ettiğimiz için 24 Kasım’da hepinize bir maaş ikramiye vereceğiz. Kamuda mülakatı kaldıracağız. Mülakat olmayacak. Mülakat varsa liyakat olmuyor. Mazot çiftçiye 3 lira olacak. Karadenizli kardeşim sana İzmir’den sesleniyorum; seni unutmadım. Fındık 15 lira, asgari ücret 2 bin 200 lira olacak. En düşük emekli maaşı bin 500 lira olacak. Ramazan bayramında emeklilere bin lira dediler. 500-700 verdiler. Kurban bayramında her emekliye bir asgari ücret vereceğiz. Emeklilikte yaşa takılanların sorunun 100 gün içinde çözeceğim. Çocuk bezindeki KDV 100 gün içinde mutlaka indirilecek” açıklamasında bulundu.

İLK 500 GÜNDE NE YAPACAK?
Seçildiği takdirde ilk 500 günde yapacaklarını kısaca özetleyen İnce, “İlk 500 günde neler yapacağımızı ana hatlarını söylüyorum. Bir; yargıda seçim ve yükselme ilkeleri ne olacak? Objektif kriterleri koyacağız. İki; yasama yürütme yargı, erkler, güçler ayrılığını netleştireceğiz. Yerel yönetimleri güçlendireceğiz. Girişimcilik merkezleri kuracağız. Tekstil, moda, tasarım akademisi açacağız. Biri Denizli, İstanbul’da üçüncüsünün yerini belirlemedik. Ne için? Marka için marka. Gençler, evlatlarım, öğrencilerim, kardeşlerim sizinle birlikte yapacağım” diye konuştu.

AZİZ AĞABEY NASIL GÖRÜYORSUN, HARİKA DEĞİL Mİ?
Alandaki kalabalık için konuşmasını bırakan İnce, “Hey maşallah, gelincik gibisin İzmir. Aziz Ağabey nasıl görüyorsun? Harika değil mi?” dedi.  

ÜNİVERSİTE LİGİ KURACAĞIZ
İnce sözlerine devam etti ve “Eğitim, siyasetin toplum mühendisliği aracı olmaktan çıkarılacak. Eğitimde uzlaşma sağlayacağız. Yeni bir sınav ve eğitim sistemi getireceğiz. Ama herkesin kabul ettiği, uzlaştığı bir sistem. 500 gün içinde Türkiye’deki yurt sorununu kökünden çözeceğiz. Engelliler için yaşam merkezi açacağız. Engelli kardeşlerime söz veriyorum. Bu sarayperest var ya, saraya doymayan, gözünü saray doyursun. Marmaris’te 300 odalı yazlık saray yaptırıyor. Allah.’ın hzuurnda size söz veriyorum. O sarayı engellilere tahsis edeceğim.  Çalışanların örgütlenmeleri ve hak arayışları önündeki tüm engelleri kaldıracağız. Aile sigortasını hayata geçireceğiz. Sanatçıların güçlü bir şekilde örgütlenmelerini sağlayacağız. Kültür yatırımlarına daha fazla kaynak aktaracağız. Sporun temel alanlarında üniversite ligi kuracağız. Diyelim futbol, Dokuz Eylül, Ege Üniversiteleri üniversite ligi kuracak. Balıkesir’de yaşayan insanlar, Balıkesir Üniversitesi’nin futbol takımına sahip çıkacak, kendini ait hissedecek. Vatandaşla üniversite arasında bağ kuracağız” açıklamasında bulundu.

ÇOBAN SALATADAN KONUŞSANA!
İnce, “Meydanlarda benim 30 sene önce yazdığım şiiri konuşuyor. Montaj, dublaj her şeyi konuşuyor, ekonomiyi konuşamıyor. Çık şu meydana çoban salata konuşsana. Soğan doları geçti. Kuru soğan 7 lira, domates 6, biber 8, hıyar 4 lira. Tüketen alamıyor, üretene gitmiyor. Dolar lobisi vardı ya faiz lobisi vardı. Şimdi ne var? Soğan lobisi var. Memleketin düştüğü duruma bakın” dedi.

BENİM 1 GRAMINI VEREN ÇOCUĞA KARŞI SORUMLULUĞUM VAR
İnce, “Erdoğan 30 miting yaptı sen 105 miting yaptın, enerjiyi nereden buluyorsun diyorlar. 3’üncü sınıf öğrencisi Deniz Acar’ın okulunda İstiklal Marşı yarışması düzenlenmiş. 1 gram altın kazanmış. Üçüncü sınıftaki çocuk 1 gram altınını ‘Muharrem Amca sana gönderiyorum’ demiş. Enerji, vitamin bu. Bu çocuğa karşı sorumluluğum var benim” açıklamasında bulundu.

CUMHURBAŞKANLIĞIMDA KİMSE KORKMAYACAK
‘Yeni dönemde benden neler duyacaksınız?’ diyen İnce, “Benim cumhurbaşkanlığında kalite ve girişim sözünü duyacaksınız. Yol yaptı, yol çöküyor, kalite yok. hastane yaptı, hemşire yok, hasta garantisi var. Köprüden geçme garantisi var. Yeni dünyada o elinizdeki telefonları kullanacaksınız. Artık kuantum telefonlar geliyor. Tıp değişecek. 16 yeni meslek geliyor. Şu an ilkokulda okuyan çocukların önemli kesimi bugün için olmayan mesleklerde çalışacak. Bu 16 yeni meslek bugün gençler tarafından bilinmiyor. Sanayimizin 4’te 1’i atıl. Meralarımız, tarım alanlarımız, denizlerimiz atıl. Ne balıkçılık ne denizde ulaşım gelişmiş. Erdoğan vatandaşa kemer sıktırıyor kendisi sarayda yaşıyor. Benim dönemimde millet değil devlet kemer sıkacak. Bir ülkede faiz artıyorsa yönetim kötü demektir. Bir yılda faiz yüzde 122 artmış. Sen kredi kartına 10 bin lira öderken şimdi 22 bin lira ödüyorsun.  Faiz artınca her şeyin değeri düşüyor. Benim cumhurbaşkanlığımda faiz düşecek hep birlikte zenginleşeceğiz. Cumhuriyet kurulmadan Atatürk İzmir’de Şubat 1923’te İzmir iktisat kongresini topladı. Yanmış, yıkılmış İzmir’de iktisat kongresini topladı. Allah’ın izni milletin isteğiyle cumhurbaşkanı olduğumda iktisat kongresini yeniden İzmir’de toplayacağım, söz. Tüketen değil üreten bir Türkiye, korkmayan bir Türkiye… Şirketler, memurlar, öğrenciler, işadamları, kadınlar, akademisyenler, hayvanlar, çocuklar, kuşlar, dereler korkmayacak. Farklı bir cumhurbaşkanı olacağım. Hakkını bilen, halkını bilen, haddini bilen bir cumhurbaşkanı olacağım. Ama haddini bilmeyenlere de haddini bildiren bir cumhurbaşkanı olacağım. Benim cumhurbaşkanlığımda camide ibadet, okulda bilim, orduda görev ve liyakat olacak. Camiye, orduya, okula siyaset asla girmeyecek” dedi.  

CUMHURBAŞKANLIĞI HARCAMALARININ HESABINI VERECEĞİM
İnce, “Her yıl 81 milyona hesap vereceğim. Bir; bir yıllık icraatımın hesabını vereceğim. İki; cumhurbaşkanlığı harcamalarının hesabını vereceğim. Üç; kişisel mal varlığımın hesabını vereceğim. Gençler bugün ilkokulda okuyanların yüzde 65’inin çalışacağı meslek henüz piyasada yok. Bugün ilkokulda okuyanların yüzde 65’ine o mesleği anlatamayız. Ben kitap özeti okumuyorum, diplomam da var, gençler beni iyi dinleyin, önümüzdeki 10 yıl içinde insan gücünün yaptığı işlerin yüzde 20’unu makineler yapacak. 2020’ye kadar işçiler kendinizi geliştirmezseniz, yeni beceriler edinmezseniz, yerinizi Macar ya da Avusturyalı işçi alabilir. Çağımızı iyi yakalamamız lazım. Herkes iklim mühendisliği endir buna baksın. Yapay organ geliştiricisi nedir, buna bakın. İnsanlarla empati kuran oyunlar geliştirilecek. Bunlarla ilgilenin. Güneş enerjisiyle ilgilenin. Her yıl yüksek lisans ve doktora için 10 bin öğrenciyi yurt dışına göndereceğiz ya, işte bunun için diyorum” diye konuştu.

İZMİR’DEN KAÇ OY ÇIKAR? YÜZDE 85 YAPIN ONU!
24 Haziran için iddialı bir açıklama yapan İnce, İzmir’den söz istedi. İnce, “Bu seçimin farkının özeti şu; bu seçim eskinin son yeninin ilk seçimi. İzmir hazır mıyız bir büyük değişime? Türkiye’yi normalleştirmeye hazır mıyız? 3B demeye hazır mıyız İzmir? Bir; barışacağız, hemen barışacağız. İki; büyüyeceğiz. Hızla büyüyeceğiz. Üç; bölüşeceğiz. Adil bölüşeceğiz. Bunu birlikte başaracağız. Sizden bir şey istiyorum. Cumhurbaşkanlığında ne kadar oy çıkar? Yüzde 80? Yüzde 85 yapın onu. Olur mu? Tamam mı? Söz mü? Pazar gününe kadar en az 3 kişiyi ikna etmenizi istiyorum. Pazar günü oyunu kullandın, ne yapacaksın? Okulda sandıklarda bekleyeceksin, sonra seçim kurulunun önüne gideceksin, ben nereye gideceğim? YSK’da, Ankara’da olacağım. Merak etmeyin, bunu birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

O İŞÇİ SAHNEDE
Çiğli’de İnce’yle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşın korumalar tarafından sert şekilde sahneden atılması gündem olmuştu. İnce, işçi İsmail Kalkan’ı arayarak özür dilemişti. İnce, bu kez o işçiyi miting esnasında sahneye davet etti ve çiçek verdi. Kendisinden tekrar özür dilediğini söyledi.

 
MHP İl Başkanı Karataş: Türk Milleti yeni bir destan yazacak
 
AK Partili Doğan'dan Karabağlar çıkarması: Gündem dönüşüm ve imar barışı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gürkan 21 Haziran 2018 Perşembe 15:10

Belediye otobüsleri ile insan taşınmalıdır. Toplu ulaşım bedava olmalıdır.

Yorumu oyla      24      6  
Saim e 21 Haziran 2018 Perşembe 15:04

Aman kimse çocuğunu götürmesin aman

Yorumu oyla      15      30  
KARSIYAKALI 21 Haziran 2018 Perşembe 14:42

Sayın Muharrem İncenin umduğunundan fazlasıyla karşılasacağından eminim

Yorumu oyla      43      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP İl Başkanı Karataş: Türk Milleti yeni bir destan yazacak
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “15 Temmuz ...
AK Parti Adayı Nasır: Bakan Özhaseki İzmir'e dönüşüm müjdesi verdi
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, Çevre ve Şehircilik ...
CHP’li Bayır: HDP’ye oy veren CHP’liye hakkımı helal etmem
CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, HDP’nin baraj sorunu olduğunu dair ...
 
Baba kız afişlerde yer aldı
MHP İzmir ikinci bölge sekizinci sıra milletvekili adayı Cumhur Bulut, ...
YSK'dan elektrik kesintisine önlem!
24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel ...
AK Partili Kaya'dan Kocaoğlu'na sert sözler!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Torbalı, Buca ve Konak ...
 
Muharrem İnce: Soğan, doları geçti!
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce TUSİAD'ı ziyaret etti. İnce, ...
CHP'li Serter seçmenle buluştu: Esnaf Bakanlığı kurulacak
CHP İzmir İkinci Bölge Milletvekili Adayı Bedri Serter, seçim bölgesinde ...
İzmir’de seçim teyakkuzu: Sandık güvenliği için 3’lü ittifak!
Seçimde sandık güvenliğini sağlama noktasında titiz davranan İzmir Barosu, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva