HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
15 Mart 2019 Cuma - 09:51

Dev fuara geri sayım: İlk blok fuarizmir'de

Çeyrek asırlık serüvenine büyüyerek devam eden MARBLE İzmir Fuarı’nın ilk bloğu “Marqueen”, sergileme alanına indi. 27 Mart tarihlerinde kapılarını açmaya hazırlanan 25. MARBLE İzmir Fuarı; dört gün boyunca yerli ve yabancı binlerce sektör profesyonelini, renk renk doğal taşı, birbirinden önemli makineyi fuarizmir’de ağırlayacak.

Dev fuara geri sayım: İlk blok fuarizmir de

İzmir’den dünyaya açılan ve alanında bir dünya markası olan MARBLE İzmir Fuarı’nda geri sayım başladı. Bu yıl 25. kez düzenlenerek çeyrek asrı devirecek MARBLE İzmir Fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 27 - 30 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. 25. MARBLE – Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, 4 gün boyunca doğal taş sektörünün kalbinin attığı bir platforma dönüşecek. Türkiye ve dünyanın çeşitli noktalarından fuarizmir’e geleceği 25. MARBLE İzmir Fuarı; yeni doğal taş örneklerinin tanıtımının yapılacağı, en son teknoloji iş ile mermer makineleri ve makine sarf malzemelerinin sektör temsilcileriyle buluşacağı dört gün sunacak. MARBLE Fuarı, sadece profesyonel ziyaretçilere açık olacak.

VİNÇLE İNDİRİLDİ
150 bin metrekarelik alanıyla Türkiye’nin en önemli fuarlarının başında gelen MARBLE İzmir Fuarı’nda çalışmalar devam ederken, ilk blok sergileme alanına indirildi. D Holü’nün giriş bölümünde bulunan sergileme alanına vinç yardımıyla yerleştirilen ilk blok, Manisa’nın Saruhanlı ilçesinden çıkartılan Marqueen oldu. Kahverengi tonlarda, yurt dışına blok halinde satılan ve Türkiye’de de prestijli projelerde kullanılan Marqueen’in ardından blok alanı dolmaya devam edecek.

BİN 500 BLOK, BİNLERCE DOĞAL TAŞ
Ağırlıkları 10 ile 30 ton arasında değişen bin 500 blok, fuar boyunca fuarizmir’de sergilenecek. Renk renk, çeşit çeşit doğal taşlar, 7 bin metrekare alanda yer alacak. C Holü’nün dış kısmından başlayarak D Holü’nün açık otoparkının bir bölümüne kadar bloklar yerleştirilecek. Hollerde de bulunacak işlenmiş ve yarı işlenmiş birçok doğal taşı sektör profesyonelleri inceleme fırsatı yakalayacak. Yerli ve yabancı katılımcılarla ziyaretçiler, ticari anlaşmalar yapma olanağına sahip olacak.

RENK RENK DOĞAL TAŞLAR MARBLE İZMİR’DE
Türkiye’de tespit edilen 650 farklı renk ve dokudaki doğal taşların en güzel örnekleri MARBLE’da yer alacak. Uluslararası piyasada en tanınmış doğal taş çeşitlerinden olan Süpren, Elazığ Vişne, Akşehir Siyah, Manyas Beyaz, Bilecik Bej, Kaplan Postu, Denizli Traverten, Ege Bordo, Milas Leylak, Gemlik Diyabaz ve Afyon Şekeri gibi çeşitler MARBLE’da sergilenecek.

 
Cami saldırılarına Erdoğan'dan kınama
 
Balçova Adayı Çalkaya 'dan can dostlarına söz!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
seferiss 15 Mart 2019 Cuma 19:13

Ulusal ve uluslararası ziyaretçi sayısı ile dünyanın ilk üç mermer fuarı arasında olan Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı MARBLE-İzmir konumuyla İzmir in farklı konaklama tesisleri avantajıyla da sektörün trendlerini takip etmek isteyen sektörün kalbinde olan ziyaretçi kitlesiyle öne çıkmaktadır.Ülkemizin yüz akı sayılacak Fuar İZMİR 'in lokasyonu hakkında daha henüz yorumlarında rumuz-simge kullanmasını bile bilemeyenlerin ahkam kesmesi kadar gülünç bir durum yoktur.

Yorumu oyla      5      5  
isimsiz 15 Mart 2019 Cuma 18:53

yorumcu,senin hangi partiye gönül verdiğini hemen bildim,nasıl mı?cehaletinden,be birader serbest bölgenin hemen arkasında şehirin içinde,havaalanına yakın,daha ne olsun be,laf olsun diye eleştiriyorsun.Toplu taşıma projeside aylarca tartışıldı,monorail yapılacaktı,bütçeye göre yapılacak

Yorumu oyla      5      5  
gürkan 15 Mart 2019 Cuma 17:02

Ağzı olan konuşuyor :) gençler fuar alanı devasa bir alana sahip. Çiğli'de nereye yapmayı düşünüyorsunuz? Şu an ki yer konum olarak da avantajlı bir bölge. Çevreyolunun dibi mi diyen arkadaş da sanırım İzmirli değil ya da şehirden bihaber. fuar alanının tek sıkıntısı raylı sistem yok. Ulaşım master planın da yer alan metro projesi yapıldığı zaman o sıkıntı da bitecek.

Yorumu oyla      7      5  
15 Mart 2019 Cuma 14:38

çevreyolunun dibi mi? cehennemin dibi orası ne çevreyolu yahu?

Yorumu oyla      4      11  
15 Mart 2019 Cuma 12:26

Dağın tepesi derken? Çevre yolunun dibinde, şehir merkezine 15 km uzaklıkta, havaalanına 10 km uzaklıkta olan fuar alanı yanlış yere yapılmış.

Yorumu oyla      7      9  
15 Mart 2019 Cuma 11:10

Bu fuar denize sıfır ilçe Çiğli'ye inşa edilmeliydi. Yer konusunda büyük yanlış yapıldı. Tonlarca ağırlığı dağın tepesindeki fuara taşıyorlar.

Yorumu oyla      9      12  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kocaoğlu’ndan patates göndermesi: Artık deniz bitti!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Küçük Menderes mesaisinde ...
Başkan İnce’ye genç destek!
Seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına devam eden Güzelbahçe Belediye ...
Urlalı genç aşçılar Türkiye üçüncüsü oldu
8-10 Mart tarihleri arasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde ...
 
Başkan Selvitopu, sağlık emekçilerinin Tıp Bayramı'nı kutladı
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediyenin Sağlık İşleri ...
Kocaoğlu müjdeledi: Büyükşehir'den bir ilk daha!
Türkiye'nin ilk Tarımsal İhtisas Alanı'nı Bayındır'da kuracaklarını söyleyen ...
Dr. Türkegül Kocaoğlu'ndan Tıp Bayramı mesajı: 15 yıldır göğsümüzü kabarttınız
İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi çalışanları 14 Mart Tıp ...
 
O görüntü geçmişte kaldı: Grev kapıya dayandı
Türk-İş’e bağlı Belediye İş Sendikası’nın örgütlü olduğu AK Partili Menderes ...
Başkan İnce'den '14 Mart' buluşması
Güzelbahçe Belediye Başkanı ve CHP Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa ...
Bilim Kahramanları’nın ‘uluslar arası’ sevinci
Dünyanın en büyük çocuk ve gençlik organizasyonlarından biri olan, ülkemizde ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Fenerbahçe ne istiyor?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Yarattı... Veda ederken ağlattı!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Memleketin birinde insan manzaraları(!)
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Tükeniş!
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Kara kaplı defter!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Nereden nereye?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çanakkale artık barışın merkezidir!
Kemal ARI
Kemal ARI
'Cehennem savaşı'nda ne yediler ne içtiler?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bölgecilik, mezhepçilik ve inşaatçılık...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Unutulmazlar...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva