HABERLER>POLİTİKA
3 Mart 2024 Pazar - 20:10

Destici: Kayyum uygulaması devam etmelidir

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhuriyet Halk Partisi ile DEM Parti’nin İstanbul’un Esenyurt ilçesi için kent uzlaşısı adı altında iş birliği yaptığını belirterek, "İstanbul'da PKK'nın partisinin büyük bir ilçe belediyesi olacak. Bu İstanbul'un güvenliği için sorundur. Elbette devlet gereğini yapacaktır. Eğer seçilen belediye başkanı terörle arasına mesafe koymazsa, teröristleri belediyeye doldurursa, belediyenin imkanlarını terör örgütü ve uzantıları için kullanırsa elbette kayyum atanır. Kayyum uygulaması devam etmelidir" dedi.

Destici: Kayyum uygulaması devam etmelidir

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Sivas Belediye Başkan Adayı Adem Uzun'un proje tanıtım toplantısına katılmak üzere Sivas'a geldi. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkez’inde düzenlenen aday tanıtım programında önce Sivas Belediye Başkan adayı Adem Uzun, konuştu. Uzun, seçilmesi durumunda yapacağı projeleri tanıttı. Daha sonra konuşan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, yerel seçimdeki işbirliğine değinerek, "Cumhur İttifakı olarak büyükşehirlerde birlikte seçime giriyoruz. Ama büyükşehirlerin birçok ilçesinde kendi adaylarımızla seçime giriyoruz. Seçim yine Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun olarak, birbirine saygı göstererek, kardeşlik çerçevesi içerisinde geçiyor ve böyle geçmesini arzu ediyoruz. Büyük Birlik Partisi olarak bu konuda çok hassasız aynı hassasiyeti de elbette ittifak ortaklarımızdan bekliyoruz" dedi.

'İSRAİL'E TEK KELİME ETMİYORLAR'
İsrail’in Filistin’de 30 bin masum insanı öldürdüğünü söyleyen Destici, “Türkiye’de bir siyasi parti genel başkanı İsrail ile ilgili tek kelime etmiyor. Siyonist katillerle ilgili soykırımcılarla ilgili tek kelime etmiyor ama diyor ki ‘Hamas’ terör örgütüdür. İsrail’e şirin gözükmeye çalışıyor. Bizi hayvan düşmanı olarak lanse etmeye çalışanlar Filistin’deki 30 bin masum insanı katleden İsrail’e tek kelime etmiyor. Büyük Birlik Partisi olarak her zaman söylüyoruz; Doğu Türkistan’da, Filistin’de, Kafkaslar, Balkanlar Türkmeneli, Kerkük, Musul’da, Myanmar’da bizim davamızdır. Yaşanan tüm zulümlerin karşısında olacağız" diye konuştu.

'SOKAK KÖPEĞİ SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ'
Yerel seçimlerde kazandıkları tüm il, ilçe ve beldelerde önceliklerinin sokak köpeği sorununu çözmek olduğunu aktaran Destici, “Türkiye genelinde baktığınız zaman son yıllarda milletin en önemli dertlerinden biri sokak köpekleri oldu. Bize yetki verilen her ilde, her ilçe ve belde de seçimi kazandıktan bir ay sonra sokaklarda başıboş saldırgan köpek bırakmayacağız. Bunları imkan varsa hayvan barınaklarına alacağız. Kısırlaştıracağız. Ama imkan olmadığı yerde de uyutacağız. Önceliğimiz insan olacak" dedi.

'CHP İLE DEM SEÇİM İŞBİRLİĞİ YAPIYOR'
CHP ile DEM Parti'nin İstanbul Esenyurt'ta yaptığı seçim işbirliğine tepki gösteren Destici, "Tüm partiler herkesle görüşebilir ama istisnamız ve kırmızı çizgimiz terör örgütlerinin siyasi partileriyle iş yapılamaz eğer yapılırsa o millete, devlete ve vatana şehitlerimize ihanet olur. Kent uzlaşışı adı altında DEM ile seçim işbirliği yapıyorlar. DEM kim? Bir önceki adı HDP, ondan önceki adı BDP, ondan önceki adı HADEP böyle gidiyor bukalemun gibi sürekli isim değiştiriyorlar. İstanbul’da bir ilçeyi terör örgütünün siyasi temsilcisinin istediği partinin adayını gösteriyorsunuz. Kazandığı zaman oraya geçecek. İstanbul’da metropolde PKK’nın partisinin büyük bir ilçe belediyesi olacak. Bu İstanbul’un güvenliği için sorundur. Elbette devlet gereğini yapacaktır. Eğer seçilen belediye başkanı terörle arasına mesafe koymazsa, teröristleri belediyeye doldurursa, belediyenin imkanlarını terör örgütü ve uzantıları için kullanırsa elbette kayyum atanır. Kayyum uygulaması devam etmelidir. Atatürkçü olduğunu, Atatürk’ün partisinin genel başkanı olduğunu söyleyenler şimdi bunlarla işbirliği yapıyorlar. İsyancılarla, devlete başaklandıranlar ile işbirliği yapıyorlar" ifadelerini kullandı. (DHA)

 
Fatih Erbakan: 6 ayda yüzde 80 büyüdük
 
Yardım bekleyenlere saldırı: Çok sayıda ölü var
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
karşıyaka'da Yaşa 4 Mart 2024 Pazartesi 08:19

Ben şimdi sana oy versem terörist değilim, oy vermezsem kesin teröristim değilmi.

Yorumu oyla      0      0  
3 Mart 2024 Pazar 23:18

Teröristler nasıl oluyor da serbestçe gezip, belediyede işe giriyor?

Yorumu oyla      1      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fatih Erbakan: 6 ayda yüzde 80 büyüdük
Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, 265 bin parti ...
Büyükşehir adayı Tugay'dan 'gavur' çıkışı: İzmirli has Müslümandır
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Menemen ...
Cumhur İttifakı'ndan Bayraklı lansmanı... İlçede neler değişecek?
Cumhur İttifakı, Bayraklı'da projelerini tanıttı. İttifak’ın Bayraklı ...
 
İYİ Parti'de deprem... 250 üye istifa etti!
Çanakkale'de, aralarında İYİ Parti Merkez İlçe Teşkilat eski Başkanı Nurettin ...
'31 Mart'ta milli iradenin bayramını yaşayacağız'
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ramazan ...
Cumhur'un adayı Dağ'dan Çiğli Atık Su Arıtma Tesisi açıklaması: Kötü kokuyu ortadan kaldıracağız!
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Çiğli ...
 
AK Partili İnan'dan 'Eskinazi'ye tepki: Yaptıklarımıza İsrail Konsolosu dil uzatamaz!
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, ...
Büyükşehir adayı Dağ: Bakanlık 50 halı saha yapacaksa, biz de 50 tane yapacağız
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “Hep ...
CHP Adayı Işık: Toplumun her katmanıyla barışık olacağız
CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık ilçede bulunan hemşehri dernekleri ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Zeytine adanan bir ömür bin alkış!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Meksika’da sol ve Hindistan’da yeniden aşırı sağ!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yeryüzü kaosa sürüklenirken
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Mekanlara / kurumlara isim verme özensizliği!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva