HABERLER>SPOR
25 Aralık 2019 Çarşamba - 15:51

Denizlispor, devre arasına galibiyetle girmek istiyor

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, MKE Ankaragücü karşısında kazanıp Süper Lig'in ilk devresini galibiyetle bitirmek istediklerini söyledi. 

Denizlispor, devre arasına galibiyetle girmek istiyor

Mehmet Özdilek ile Kamerunlu orta saha oyuncusu Kibong Mbamba, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Özdilek, 28 Aralık Cumartesi günü MKE Ankaragücü ile yapacakları maçla ligin ilk yarısını tamamlayacaklarını, rakiplerinin pozisyonuyla ilgilenmediklerini belirti.

Ankara'ya kazanmak için gideceklerini aktaran Özdilek, "MKE Ankaragücü maçını kazanırsak 24 puan yapacağız. İlk devre için çok iyi bir puan. İkinci devre için yerimizi sağlamlaştırma ve geleceğe güvenli bakma adına 21'in üzerindeki her puan çok değerli. Amacımız 24 puanla ligin ilk devresini bitirmek." diye konuştu.

Takımın fazla kadro derinliğinin bulunmadığını, takviye yapılması gerektiğini anlatan 53 yaşındaki çalıştırıcı, ara transfer döneminde en az 4-5 oyuncuyu kadroya dahil etmek istediklerini dile getirdi.

Özdilek, şunları kaydetti:
"Devre arasında transferlerin ne denli zor olduğunu biliyorum. Ancak bu ihtiyacımızı da göz ardı edemeyiz. Bir aydır görüşmelerimizi yapıyoruz. Bu ligi tanıyan ve geldiğinde direkt olarak katkı sağlayabilecek oyuncu profilleri üzerinde duruyoruz. Bugün itibarıyla sol tarafta oyuncumuz yok. Lig bunları affetmez. Öncelikli olarak eksik mevkilere 4-5 takviye yapmamız lazım. Görüştüğümüz oyuncular var. Kadro derinliği adına alternatif oyunculara da bakıyoruz. Bu ligde kalıcı olmak çok önemli. Bu senenin geçiş yılı olduğunu düşünürsek ligde kalmak Denizlispor’un geleceği, ekonomisi adına çok önemli." 

İlk devrede takımların ortalama yüzde 50 puan kaybı yaşamasının ligin ikinci yarısının çok çetin geçeceğinin işareti olduğunu aktaran Özdilek, korkulu rüya görmeme adına ikinci yarıya daha sağlıklı ve geniş bir kadro yapısıyla girmek zorunda olduklarını dile getirdi.

Mbamba: "Kazanmak için gideceğiz"
Kamerunlu futbolcu Mbamba, evlerinde oynadıkları Aytemiz Alanyaspor maçını kaybettikleri için üzgün olduğunu ve futbolda bazen bu tür kazaların meydana geldiğini ifade etti. 

Mbamba, bu haftaki rakipleri MKE Ankaragücü'nün lig sıralamasında doğru bir pozisyonda gözükmediğini kaydederek, "Hedefimiz MKE Ankaragücü maçını 3 puanla bitirerek ilk yarıyı 24 puanla kapatmak. Ancak kolay bir maç olmayacak. Ankara'ya kazanmak için gideceğiz." diye konuştu.

Özsaraç: "Yurt dışındaki oyuncuları takip ediyoruz"
Takımın sportif direktörü Burak Özsaraç ise yeşil-siyahlı ekibin antrenmanı sırasında yaptığı açıklamada, MKE Ankaragücü ile oynayacakları maçı final olarak gördüklerini belirtti.

İlk yarı itibarıyla hedefledikleri puana yakın olduklarını anlatan Özsaraç, "Ankara'dan çıkaracağımız puan ya da puanlarla ilk yarı hedeflediğimiz noktayı tutturmuş olacağız. İkinci yarıya da aynı ciddiyetle devam edeceğiz. Birkaç mevkide eksiğimiz var. Oralara takviye yapmamız gerekiyor. Uzun zamandır yurt dışındaki oyuncuları takip ediyoruz. Sonuç itibarıyla 3 iyi futbolcuyu kadromuza katabilirsek rahat bir sezon geçireceğimizi düşünüyoruz. Orta sahaya farklı yaratıcılıkta bir oyuncu bakıyoruz. Doğru oyuncuyu doğru fiyata getirmek için çalışıyoruz." değerlendirmesinde bulundu. 

Öte yandan Yukatel Denizlispor, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürdü. 

Sakatlığı devam eden Zakarya Bergdich, idmanda yer almadı. (AA)

 
Kaçak yapılaşmayla mücadelede 'drone'lu denetim
 
İzmir'de çay ocaklarına kumar baskını!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altay'da Tatos gözden düştü!
TFF 1'inci Lig'de pazar günü evinde oynayacağı Giresunspor maçına hazırlanan ...
Karşıyaka'da Burak Karapınar, Aksaray'a kiralık gitti
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta devre arasında Antalya'daki kampını sürdüren ...
Halil Akbunar: Hayalim Göztepe formasıyla Avrupa
Süper Lig'de 2-1 kazanılan Galatasaray karşılaşmasında galibiyet golünü ...
 
Altınordu'da ilk yolcu belli oldu!
TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'da yönetimden izin alarak bir süre ...
Menemenspor şan, Altınordu can derdinde
TFF 1'inci Lig'de ilk yarının son haftasında cumartesi günü Altınordu ...
Karşıyaka'da kongre davası düştü!
Karşıyaka'da eski başkan Mutlu Altuğ'un 20 Ocak 2018 tarihinde gerçekleşen ...
 
Altay'da kaleci Cihan eldivenleri kaptı
TFF 1'inci Lig'de 6 haftalık kazanamama serisinin ardından son 2 maçında ...
Göztepe'de sakat ve cezalılar can sıkıyor
Süper Lig'de Galatasaray'ı evinde 2-1 yenerek camiasını sevince boğan ...
Menemenspor'u yerlileri uçurdu
TFF 1'inci Lig'de son olarak Bursaspor'u evinde 2-1 mağlup ederek yenilmezlik ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva