HABERLER>MAGAZİN
11 Mart 2021 Perşembe - 16:03

Deniz Çakır hakkında suç duyurusu

Deniz Çakır’ın rol aldığı dizide kostüm asistanı olarak çalışan Çağatay Görgen, Çakır'ın kendisine hakaret ve küfür ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu

Deniz Çakır hakkında suç duyurusu

Suç duyurusu dilekçesinde Çağatay Görgen'in yıllardır setlerde kostüm asistanı olarak çalıştığı ve görevi sürecinde hiçbir iş arkadaşı polemik yaşamadan mesleğini icra ettiği anlatıldı. Dilekçede set işçilerinin maruz kaldıkları baskılar ve uzun süren çalışma saatlerinin pandemi döneminde giderek zorlaştığı belirtilirken, Görgen'in baskı ve hakaretlere maruz kaldığı öne sürüldü.

"SEBEPSİZ YERE GERGİNLİK OLUŞTURDU"
Deniz Çakır'ın 'Masumiyet' dizisinde başrol oyuncusu olduğu belirtilen suç duyurusu dilekçesinde de, "Çakır'ın kaprisli tavırları insanlara karşı hakarete varmış, işlerini icra edemeyecek duruma getirmiştir. 6 Mart 2021 günü Çağatay Görgen, Gizem Ergün adlı oyuncunun kıyafetine yönelik bir karışıklığı gidermek için diğer kostüm asistanı ile görüşmeye başladığı esnada, Deniz Çakır olaya dahil olarak Görgen'e bağırmış ve 'Ne biçim iş yapıyorsunuz, ilk defa mı çalışıyorsunuz' gibi kaba ifadeler kullanarak sebepsiz yere gerginlik oluşturmuştur" ifadeleri kullanıldı.

"SET ÇALIŞANLARININ İÇİNDE KÜFÜR ETTİ"
Dilekçede şikayetçi Çağatay Görgen'in "Aranan kotu bulduk diğer asistan getiriyor, neden bağırıyorsunuz" demesi üzerine oyuncu Çakır'ın bağırarak seti terk ettiği belirtildi. Olaydan sonra Çakır ile Görgen'in asansörde karşılaştığı ve yanlarında reji asistanı varken Çakır'ın Görgen'e hakaret ettiği iddia edildi. Hakaret iddiasından sonra Çakır'ın 20 dakika boyunca setten ayrıldığı, geri dönüp makyaj kısmına geçtiği dilekçede kaydedilirken Çakır'ın on kişiden fazla set çalışanının olduğu yerde kostüm asistanı Görgen hakkında küfür ettiği öne sürüldü.

SAATLERCE AĞLADI
Görgen'in Çakır'a "Deniz Hanım olayın sizinle bir alakası yok. Bir karışıklık olmuştu çözdük, neden hakaret ediyorsunuz?" şeklinde soru sorması üzerine Deniz Çakır'ın "Bunun burada ne işi var, alın şunu gözümün önünden. İşi bilmiyorsunuz, biz burada olduğu sürece ben sete çıkmam, çıksın gitsin gözümün önünden" şeklinde ifadeler kullandığı belirtildi. Görgen'in de bunun üzerine seti terk ederek karavanda saatlerce ağladığı kaydedildi.

"NEYSE PARA CEZASI BEN VERİRİM O GİTSİN"
Dilekçede oyuncu Çakır'ın set amirinin yanına giderek, "Onu görürsem, kıyameti kopartırım. Neyse parası cezası ben veririm o gitsin" şeklinde beyanda bulunduğu, set amirinin de Güngör'e istifa dilekçesi hazırlayarak imzalamasını istediği öne sürüldü. Çağatay Görgen'in de yaşadığı utanç ve üzüntü sebebiyle istifa dilekçesini okumadan imzaladığı vurgulandı. Deniz Çakır hakkında "Basit hakaret" suçundan dava açılması istendi.

"BUNDAN DOLAYI İSTİFA ETTİM"
Suç duyurusunun ardından basın mensuplarına açıklama yapan Çağatay Görgen, "Masumiyet dizisinde kostüm asistanı olarak görev yapıyordum. Deniz Çakır, kendisiyle alakalı olmayan başka bir oyuncuyla alakalı olan konuyla ilgili bana karşı tüm ekibin önünde hakaret ve küfür etti. Bundan dolayı işimden istifa ettim kendisiyle çalışmaya devam etmek istemediğim için. Tüm ekibin önünde beni rencide ettiği için, küfürlü bazı kelimeler kullandığı için kendisi hakkında suç duyurusunda bulundum. Bu sektörde ne yazık ki bu tarz şeyler çok yaşanıyor. Ve ben yıllardır bu sektörün içindeyim. Hiçbir oyuncuyla, hiçbir ekip arkadaşımla ve yapımla bu denli karşı karşıya gelmedim. Kendisiyle gelmezdim fakat neden olduğunu bilmediğim bir şekilde birden, ani çıkışlarıyla bana karşı hakaret, küfür içeren ve rencide edici sözlerde bulundu. Ben de kendisi hakkında suç duyurusunda bulundum" ifadelerini kullandı.

"ÇAKIR'DAN BİZZAT ÖZÜR BEKLİYORUZ"
Görgen'in avukatı Yeter Yıldız Dalkılıç ise, "Müvekkilim hiç hak etmediği bir şekilde maalesef sinkaf içerikli küfür ve hakaretlere maruz kalmıştır. Müvekkilim bir set emekçisi, ne yazık ki pandemi döneminde de zor koşullarda çalışıyorlar. Deniz Çakır hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduk. 'Hakaret' suçlarında dosya uzlaştırmaya gidiyor. Biz uzlaştırma aşamasında da Deniz Çakır´dan bizzat basın yoluyla özür bekliyoruz. Maalesef Deniz Çakır yaptığı hakaretlerin arkasında, yani herhangi bir pişmanlık ibaresi göstermemiş. Müvekkilim bu durumdan dolayı çok mağdur, kendisinden özür bekliyoruz. Özür dilerse ancak uzlaşma sürecimiz olacak. Konu şu anda yasal mercilerde" ifadelerini kullandı.

 
'Röntgenci' mağaza sahibi tutuklandı
 
Küresel ısınma yavaşlayınca sıtma yayılımı da azaldı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
KSKLİ 11 Mart 2021 Perşembe 16:43

Bu kadının ya ruh sağlığı bozuk yada ayık gezmiyor. Hepsi mi tesadüf.

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kutsi, sessiz sedasız evlendi
Ünlü oyuncu ve şarkıcı Kutsi, bir süredir beraber olduğu Sibel Ülker’le sessiz sedasız evlendi.
Böbrek nakli olan Hakan Taşıyan'dan haber var!
Ankara Şehir Hastanesi'nde çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gören ...
Aleyna Tilki'den çalışamayan müzisyenler için yardım
Şarkıcı Aleyna Tilki, koronavirüs salgını nedeniyle neredeyse bir yıldır ...
 
Azeri kızı Günel bambaşka birine dönüştü
Değişimiyle gündem olan Azeri kızı Günel Zeynalova, Michael Jackson'a benzediği yorumlarına kızdı.
Ünlü kadınlar yeşil sahada
Aslıhan Karalar ve Yağmur Tanrısevsin, Türkiye Futbol Federasyonu ve Turkcell’in ...
Özcan Deniz'e büyük şok!
Ünlü şarkıcı Özcan Deniz hakkında eski eşi Feyza Aktan’ı dövdüğü iddiasıyla ...
 
'Küçük ressamım işbaşında'
2017 yılında kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile nikah masasına ...
Uraz Kaygılaroğlu'ndan aşk itirafı!
Uraz Kaygılaroğlu, kendisi gibi oyuncu olan Berrak Tüzünataç ile aşk yaşadığını ...
Mehmet KARABEL yazdı... ‘Sultan’ ama önce Türkan!
Mehmet KARABEL yazdı... ‘Sultan’ ama önce Türkan!
 
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bu adam yine mi başkan seçilecek?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
57 yıllık gururun şerefine!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva