HABERLER>POLİTİKA
11 Ocak 2019 Cuma - 17:42

Cumhurbaşkanı, Trabzon adaylarını açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da AK Parti'nin belediye başkan adaylarını açıkladı. "Sadece bir alanda maalesef arzu ettiğimiz, hedeflediğimiz değişimi gerçekleştiremedik. 16 yılda dönüştüremediğimiz yegane alan ülkemizdeki muhalefetin zihniyetidir. Onu değiştiremedik, orada başarılı olamadık" diye seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart gecesi Trabzon'un şahlanacağını söyledi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmanın satır başları ve AK Parti'nin Trabzon belediye başkan adayları...

Cumhurbaşkanı, Trabzon adaylarını açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da coşkulu kalabalığa hitap etti. AK Parti'nin Trabzon adaylarını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart gecesi  Karadenizliler'in demokrasi düşmanlarına korku vereceklerini söyledi.
Erdoğan, Trabzon ilçe belediye başkanlarını şöyle açıkladı: 

İŞTE AK PARTİ'NİN TRABZON ADAYLARI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı en son takdim edeceğim. 2014 yılından beri Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olarak şehrimize hizmet eden kardeşimize teşekkür ediyor onu da en sona bırakıyorum.

Akçaabat: Osman Nuri Ekim
Araklı: Recep Çebi
Arsin: Muhammet Sait Gürsoy
Beşikdüzü: Harun Demirci
Çaykara: Hanefi Top
Dernekpazarı: Mehmet Aşık
Düzköy: Yılmaz Ankara
Hayrat: Salih Öztel
Köprübaşı: Ali Aydın 
Maçka: Koray Koçan
Of: Salim Salih Sarıoğlu
Ortahisar: Ahmet Metin Genç
Sürmene: Rahmi Üstün
Tonya: Osman Beşel
Vakfıkebir: Muhammet Balta
Yomra: İbrahim Sağıroğlu
Çarşıbaşı: Mümin Nuhoğlu (MHP-Cumhur İttifakı)
Şalpazarı: MHP adayı Refik Kurukız (Cumhur İttifakı)

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarında öne çıkan ana başlıklar: 

"Biz de uzaktan sevmek olmaz dedik ve 5 aylık aranın ardından sizlerle hasret gidermeye geldik. Bugün bir kez daha Trabzonlu hemşerilerimle özlem gidermenin bahtiyarlığını yaşıyorum. Burada Trabzon'un tüm ilçe ve mahallelerindeki vatandaşlarıma en kalbi muhabbetlerimi iletiyorum. Helal rızık peşinde koşan balıkçı kardeşlerime muhabbetlerimi gönderiyorum. Kısa bir süre önce Karadeniz'in azgın dalgaları arasında ahirete intikal eden balıkçı kardeşime Allah'tan rahmet diliyorum.

ADAYLARIMIZIN HER BİRİNİ GÖNÜLDEN KUTLUYORUM
Teşkilatımızın tüm mensuplarına 17 yıldır gece gündüz demeden AK Parti için, Türkiye ve Türk Milleti'nin istikbali için mücadele eden bütün dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Ahirete intikal etmiş kardeşlerimi bir kez daha rahmetle yad ediyorum. Aday tanıtım toplantımızın partimiz için, Trabzon'la birlikte ülkemiz, milletimiz, demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Trabzon Belediye Başkan adayımızla biraz sonra birlikte olacağımız ilçe adaylarımız her birini gönülden kutluyorum.

KAREDENİZLİLER DEMOKRASİ DÜŞMANLARINA KORKU VERECEKTİR
31 Mart seçimlerinde inşallah Trabzon'un kendine, asaletine yakışacağını yapacağına inanıyorum. Bütün Karadenizliler, demokrasi düşmanlarına korku verecek bir oy oranı ile tercihlerini AK Parti'nin gönül belediyeciliğinden yana kullanacaklarına inanıyorum. Sizlerden bu heyecanı 31 Mart gecesi sandıklar açılana kadar devam ettirmenizi bekliyorum. Trabzon'da elele, gönül gönüle verecek, her zamankinden daha çok koşturarak ve inşallah bir kez daha AK Parti'nin zaferini şehrimizin tepesinde dalgalandıracağınıza inanıyorum.

RABBİM ŞU GÜZEL MANZARAYI 31 MART'TA YAŞAMAYI NASİP ETSİN
Trabzon 31 Mart seçimlerinde rekor bir oyla sandıkları patlatıyor muyuz? Trabzon, Trabzon'a yakışan hizmet için bir kez daha AK Parti diyor muyuz? Trabzon AK Parti'yi 31 Mart'ta yine zirveye çıkartıyor muyuz? Maşallah, barekallah... Trabzon'un uşaklarına da bu yakışır. Rabbim şu güzel manzarayı bize 31 Mart akşamında yaşamayı bize nasip etsin diyorum.

BİZ HİÇBİR ZAMAN MEYDANLARDA POPÜLİZM YAPHAN BİR PARTİ OLMADIK
Uzun yıllar sonra vatandaşlarımızın tekrar siyasetçiye, siyaset kurumlarına güvenlerini sağladık. Bunu da verdiğimiz sözleri yerine getirerek başardık. Hiçbir zaman popülizm bataklığına saplanmadık. Birileri gibi günü kurtarmak için ülkemizin geleceğini tehlikeye atan politikalara tevessül etmedik. Gerçekleştiremediğimiz hiçbir vaadi sırf laf olsun diye seçim meydanlarında dillendirmedik. AK Parti'nin alamet-i farikası söz verdi mi sözünde durur. AK Parti bu. Bu parti sözünün eri bir partidir.

BU PARTİ ANADOLU TOPRAKLARINI AŞKLA YOĞURAN ERENLERİN MİRASÇISI
Bu hareket kuruluşundan itibaren önce vatanım, önce milletim diyenlerin partisi olmuştur. Bu parti Türkiye sevdalıların partisi olmuştur. Bu dava Anadolu topraklarını ilimle, irfanla, hikmetle hepsinden önemlisi aşkla yoğuran erenlerin mirasçısı bir partidir. İnşallah bu heyecan, bu gayret 31 Mart akşamının da neticesini veriyor.

BİZİM MÜCADELEMİZ TÜRKİYE'Yİ YENİ UFUKLARA KAVUŞTURMA MÜCADELESİ
Bu parti Albay Hamdi Beylerinin, Yüzbaşı Kahraman beylerinin istiklal sancağını bugün de taşıyanların partisidir. Bizim davamız memlekete hizmet davasıdır. Bizim mücadelemiz Türkiye'yi yepyeni ufuklara kavuşturma mücadelesidir. Ülkemizin ikbal ve istikbaline mugayir hiçbir adım atmadık, atılmasına da müsaade etmedik. Türkiye'yi hayalleri ve hedefleriyle buluşturmanın kavgasını verdik.

ÇETELERLE İŞBİRLİĞİ YAPANLARIN KİM OLDUĞUNU BİLİYOSUNUZ DEĞİL Mİ?
İlkelerimizden, değerlerimizden bizi biz yapan hasletlerden taviz vermeden siyaset yolculuğumuza devam ettik. Birileri gibi seçimlerde birkaç fazla oy alabilmek için polislerimizin, çocuklarımızın hayatına kastedenlerle işbirliğine gitmedik. Şu anda bu çetelerle kim işbirliği halinde biliyorsunuz değil mi? Onlara sandıklarda önemli ders vermek durumundayız. CHP ve benzerleri gibi Cumhuriyet adına cumhur düşmanlığı yapanlardan, laiklik adına millete zulmedenlerden asla olmadık.

30 KATRİLYONLUK YATIRIMLARIMIZLA TRABZONA ÇAĞ ATLATTIK ÇAĞ!
30 katrilyon Trabzon'a yatırım yaptık. Laftan başka ne yapmışlar? Biz laf siyaseti değil, icraat siyaseti yaptık. Bizde hizmet siyaseti önceliklidir, Eğitim, sağlık, turizm, ulaşım, ticaret, tarım, sanayiye kadar Trabzon'un hangi ihtiyacı varsa onu gidermenin çabasını güttük. Bugün ikinci üniversitesi, yol, tünel, baraj, derslik, hastaneleri, spor salonları, gençlik merkezleriyle, 41 bin kapasiteli modern stadıyla Trabzon'a çağ atlattık çağ...

ALACAKSINIZ HANIMIZINI, BEYİNİZİ GÖNLÜNÜZCE EĞLENECEKSİNİZ
Akçabaat Millet Bahçesi, Avni Aker Millet Bahçesi ile çalışmalarımız sürüyor. Proje çalışmalarını inşallah bu ay içinde tamamlıyoruz. Güzel bir millet bahçesi, alacaksınız çocuklarınızı, hanımı, beyinizi hep beraber o millet bahçesinde inşallah arzu edildiği gibi eğleneceksiniz. Akçaabat Millet Bahçesi çalışmaları önümüzdeki ay bitiyor. 100 yataklı Of Devlet Hastanesi'nin yapımı da süratle ilerliyor. 1200 yataklı Trabzon Şehir Hastanemiz ise şu an ihale aşamasında.

Doğu Karadeniz'in Anadolu'ya açılan kapısı olan Zigana Tüneli ve bağlantı yollarını bu yıl tamamlıyoruz. Etüd çalışmaları süren Trabzon-Erzincan arasındaki hızlı tren projemizi hayata geçirerek Trabzonumuzu hızlı tren ağına ekliyoruz.

16 YILDAN BU YANA SADECE BİR ALANDA DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİREMEDİK
Trabzon'a toplam 1,7 milyar lira tutarında tarımsal destek verdik. Çiftçilerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Ülkemizin de çehresini değiştirdik. Sadece bir alanda maalesef arzu ettiğimiz, hedeflediğimiz değişimi gerçekleştiremedik. 16 yılda dönüştüremediğimiz yegane alan ülkemizdeki muhalefetin zihniyetidir. Onu değiştiremedik, orada başarılı olamadık.

ELLERİNDE BELGE DİYE TUTTUKLARI KAĞITLARI MAHKEMEYE SUNAMADILAR
Bugüne kadar partimiz ve şahsım hakkındaki iftiraların tamamı boşa çıkmasına rağmen yine devam ediyorlar. İftiraların bir tanesini dahi yargı karşısında ispatlayamadılar. Belge diye ellerinde salladıklarını mahkemeye sunamadılar. Kimi zaman FETÖ'nün kimi zaman Türkiye düşmanı çetelerin servis ettiklerini aldılar. Can çıkar huy çıkmazmış. Bunlar söylemlerini değiştirmek yerine yalan siyasetinde ısrar ediyorlar. Ülkenin hiçbir meselesi yokmuş gibi CHP'liler biraraya gelmişler partinin başındaki zatın yalanlarını finanse etmek için ortak bütçe oluşturmuşlar. Yalancı çobana çıkmış genel başkanlarını hizaya getirmek yerine mahkemenin verdikleri tazminatları ödeyecekler. Biz avukatlarımıza diyoruz 'sizin olsun, yeter ki siz bunları tazminata mahkum edin'...

YALAN DESTEKLEME FONU OLUŞTURANLARIN YEGANE SERMAYESİ...
Hakaret yerine proje üretseler emin olun herkes kârlı çıkacak. Türkiye'nin hiçbir siyasi partisinin FETÖ'cülerin, terör örgütlerinin oyuncağı haline gelmesini istemiyoruz. İnşallah o günleri de göreceğiz. 31 Mart seçimleri öncesinde yalan destekleme fonu oluşturan CHP ve birlikte yol yürüdüğü kesimlerin yegane sermayesi iftira, mahiplasyon, hakaret, gerilim ve kutuplaştırma olacağı anlaşılıyor.

31 MART AKŞAMI YİNE TARİHİ BİR HEZİMET YAŞAYACAKLAR
Ana muhalefet bir kez daha attığı iftiraların altında kalacak 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı'nın karşısında tarihi bir hezimet yaşayacaktır. Önce millet ve memleket anlayışıyla Trabzon'daki belediye başkanı adaylarımızın gece gündüz demeden çalışması gerekiyor. 31 Mart farklı bir dönüm noktası olacak. Ana kademe, kadın koları, gençlik kolları yoğun çalışacak.

SAYIN BAHÇELİ ZİLLET DİYOR BEN DE İLLET İTTİFAKI DİYORUM
Cumhur İttifakı ile karşımızdaki Zillet ittifakı'nı, sayın Bahçeli'nin deyişi öyle, benimkisi ise İllet İttifakı. Gençler evelallah 31 Mart mahalli iradeler seçimleri ülkemizin 2023 yolculuğunda en önemli kavşak noktalarından biri bu seçim.

BU SEÇİMDE 1 MİLYON GENCİMİZ OY KULLLANACAKTIR
AK Parti'nin kazanması demek, Türkiye'nin, Trabzon'un kazanması demektir. Sizlerden omuzlarınızda böylesine bir sorumluluk bilinciyle gece gündüz gayret göstermenizi istiyorum. Bu seçimde inşallah başarı çıtamızı çok daha yukarılara taşıyacağınıza inanıyorum. AK Parti üyelerinin 504 binin seçmen kütüklerinde kaydını bulamadık. Bir önceki seçime göre ilçe değiştiren 1,5 milyon kişi içinde 222 bin AK Parti üyesi var. Bu seçimde 1 milyon gencimiz ilk defa oy kullanacak. Bunlar seçim sonuçlarında belirleyici olabilecek rakamlardır.

 
İzmir'de okul müdürünün öldürülmesi davası görüldü
 
Küçük Ceylin davasında mahkemeden karar!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de kritik gün belli oldu: İzmir adayı açıklanacak mı ?
CHP Parti Meclisi (PM) çarşamba günü yerel seçim gündemiyle toplanacak. ...
AK Parti adayı Eroğlu: İzmir'in kalbi Konak'a iyi bakacağız
Cumhur İttifakı adayı olarak açıklanan AK Parti Konak Belediye Başkan ...
AK Parti adayı Doğan: Karabağlar’ın vizyon projeleri hazır
Adalet ve Kalkınma Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan ...
 
Serter: İzmir’i ölüm yollarına mahkum ettiniz!
CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, İzmir’de dün yağan yağmurlardan sonra ...
İzmir'deki kentsel dönüşüm mağdurları Meclis gündeminde!
Kentsel Dönüşüm Kanunu olarak bilinen 6306 sayılı yasadan kaynaklı boşluklar ...
CHP Bornova aday adayı İnal: Kadınlarımız için istihdam alanları yaratacağız!
Demokratik kitle örgütü ziyaretlerine ara vermeden devam eden CHP Bornova ...
 
MHP'li Osmanağaoğlu'ndan 'mülteci' çıkışı!
MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İçişleri Bakanının cevaplaması ...
CHP'li Bayır'dan Samsun mesaisi
Genel Merkez tarafından, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik ve siyasi ...
Teşkilata seslendi: Yakın markaja alalım!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ocak ayının sonunda AK Parti adaylarıyla yapılacak ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva