HABERLER>POLİTİKA
8 Mart 2019 Cuma - 13:45

Cumhur İttifakı'ndan Üçyol'da miting gibi açılış

Cumhur İttifakı Karabağlar Belediye Başkan Adayı AK Partili Bilal Doğan Üçyol'da seçim koordinasyon merkezini büyük bir kalabalıkla birlikte açtı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi'nin de katıldığı açılışta, AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca ile MHP Karabağlar İlçe Başkanı İbrahim Uğur'da yer aldı.

Cumhur İttifakı ndan Üçyol da miting gibi açılış

Şenlik havasındaki açılışta vatandaşlar hem Zeybekçi'ye hem de Doğan'a büyük sevgi gösterisinde bulundu. Açılışta konuşan Doğan, "Gönül birliği ruhu ile kurulan Cumhur İttifakı'nın bizlere sağladığı birlik beraberlik ve bitmez tükenmez enerjiye Üçyol Seçim Koordinasyon Merkezimizi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Karabağlar için büyük hayallerimiz ve hedeflerimiz var. İlk hedefimiz de Karabağlarlı hemşehrilerimizi Ak belediyecilikle buluşturmak ve yıllardır süregelen ilçenin kara talihini yenmek" dedi.

HİZMET VE BEKA VURGUSU
Karabağlar'da Cumhur İttifakı’nın güçlü ve planlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Doğan “Bu seçim sadece belediye seçimi değil. Devletini, milletini düşünen herkesin, kirli oyunları bozacağı da bir seçim. Bu seçimde hem ülkemizin üstüne oynanan oyunları bozacağız, hem de yıllardır İzmir'in tam kalbinde ihmal edilen Karabağlar'ı hizmetle buluşturacağız'' ifadesini kullandı.

Karabağlar'daki tüm vatandaşlara hizmet etmek için destek istediğinin altını çizen Doğan, ''Bizim için o partili bu partili yok. O mahalle bana oy verdiyse hizmet götürürüm, vermediyse götürmem zihniyeti de yok. Karabağlar'ın tüm bölgelerine, tüm mahallelerine hizmet götürmek için yönetime talibiz. Karabağlar'ın tüm mahallelerini yaşanabilir kılmak için yönetime talibiz. Çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın geleceği için gece gündüz durmadan çalışmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.

KARABAĞLAR'IN KADERİ BU DEĞİL”
Karabağlar'ın tüm genelinin hizmetten yoksun kaldığını da vurgulayan Doğan, terk edilmişliğin ve sorunlarının görmezden gelinmesinin Karabağlılar'ın kaderi olamayacağını belirtti. Karabağlar'ın 500 bine yaklaşan nüfusuyla Türkiye'nin 54 ilinden daha büyük olduğuna dikkat çeken Doğan, sözlerin şu şekilde sürdürdü: “Ne yerel yönetim, ne de Büyükşehir Belediyesi 500 bin Karabağlarlı vatandaşımızın sorunlarını çözecek nitelikte hizmet üretmiyor. Bir mahallede çöpler toplanırken yollar kaderine bırakılıyor, diğerinde yollar asfaltlanmış ama çöpler toplanmıyor. İki işi aynı anda beceremeyen bir yönetimle karşı karşıyayız. Ancak ilçe genelinde baktığımızda Üçyol başta olmak üzere tüm sorunların üst üste yığıldığını görüyoruz. Halkımız sorunları yetkili makamlara devamlı ilettiklerini belirtmelerine rağmen cevap alamamaktan, karşılarında ciddi bir muhatap bulamamaktan şikayetçi. Yeşilyurt, Bozyaka, Hatay gibi yoğun bölgelerde ise adeta adım atacak yer kalmamış. Ne bir sokak düzenlemesi ne de bir otopark bulunuyor. Nasıl olsa ben seçiliyorum mantığıyla yerel yönetim adeta vatandaşa gözlerini kapayarak uykuya yatmış. Ancak vatandaşlarımız da gerçeği gördü. Artık Karabağlılar ve İzmirliler hizmet bekliyor. 1 Nisan sabahı hem İzmir genelini hem de Karabağları'ı hizmetle buluşturacağız." 

 
İzmir'in dört bir yanında 8 Mart coşkusu
 
AK Parti Adayı Aslan: Buca 5 yıl daha bu ıstırabı kaldırmaz!
YORUMLAR
 Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Eş Zeybekci: İzmirlinin ulaşım eziyeti bitecek
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin eşi ...
MHP’li Osmanağaoğlu: 31 Mart İzmir için yeniden doğuş günüdür!
İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, “Türkiye’nin parlak yarınlarını ...
Bedelli askerlik ücreti belli oldu!
Milli Savunma Bakanı Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin İdlib'de devriye ...
 
CHP Çiğli adayı Gümrükçü'den ahde vefa
Millet İttifakının Çiğli Belediye Başkan Adayı CHP’li Utku Gümrükçü, CHP ...
CHP'li Serter 8 Mart’ı kadın işçilerle andı
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Bedri Serter, 8 Mart Dünya ...
AK Parti Bayraklı'dan miting gibi açılış
Cumhur İttifakı AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, Muhittin ...
 
Gümüşpala'da Serdar Sandal rüzgarı
Bayraklı’nın Gümüşpala mahallesinde Serdar Sandal rüzgarı esti. 3 seçim ...
CHP Adayı Engin’den Narlıdereli kadınlara ‘kooperatif’ müjdesi
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı ...
Dikili'de siyasete dans molası
CHP Dikili Belediye Başkan Adayı Adil Kırgöz’ün seçim çalışmaları sırasında ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva