HABERLER>ASTROLOJİ
15 Mart 2018 Perşembe - 15:41

Çocuğunuzun meslek seçiminde astrolojinin önemi

Çocuklarınızın meslek seçiminde, eğilimlerini belirlerken astrolojinin yardımı inkar edilemez. Horoskop( doğum haritası) kişilerin potansiyelleri, yaratıcı kaynakları, eğilimleri, yetenekleri, başarılı olacakları meslek seçimi hakkında pek çok veri sunar. Hatta parayla ilişkisini de anlatır.

Çocuğunuzun meslek seçiminde astrolojinin önemi

Çocuğunuzun doktor olmasını isteyebilirsiniz veya sizin gibi müzisyen. Ama hangi dalda başarılı olacağını aldıracağınız ısrarlı eğitime rağmen kariyer yapıp yapamayacağı bir muammadır. Bunun yanı sıra Güneş burcu Ateş, Yükselen burcu Toprak ve Ay burcu Su gurubundan olan çocuğunuzun renkli ve hemen her alanda başarılı olacağı haritadaki diğer faktörlerde incelenerek söylenebilir.
Oysa kişisel horoskop da sağlık durumundan eğitim yaşantısına, arkadaş seçiminden ruh sağlığına, yeteneklerinden başarılarına kadar hemen her alanda işaretler vardır.
Çocuğunuzun geleceğine katkıda bulunmanız açısından sadece burcunu ve yükselen burcunu bilmeniz yetmez. Kişisel doğum haritası hakkında da bilgi edinmelisiniz.

Öğrenim Yaşamında Başarılı Olacak mı?
Çocuğunuzun doğum haritasında Güneş burcu, Ay burcu ve Yükselen burcu üçlüsü genel karakteri hakkında epeyce bilgi verir. 3.ve 9. Evler ilköğrenim ve üniversite yaşantısı hakkında bilgi verir. Başarısızlığı yani engelleri, zorlu öğretmenleri veya yine 3.ve 9.evlerde algıda güçlüğü Satürn getirir. Buna rağmen iyi disipline edilmiş, sorumluluk almayı öğrenmiş bir çocuk Satürn’le uyumlu çalışıp başarılı da olabilir. Eğitim alanında yerleşen Jüpiter birkaç konuda eğitim almayı sağlayabildiği gibi, yapacağı açılarla doğru orantılı olarak aşırı boşvermiş ve şımarık bir havada yaratabilir.

Kariyer ve İş Yaşamındaki Seçenekler
Yükselen burç, yükselen burçlarda yer alan gezegenler ve 10.ev ile 6.ev de hangi konularda çalışırsa başarılı olacağı, eğilimleri ve yetenekleri hakkında açıklayıcıdır. Bu evlerde yer alan gezegenlerin ayrıca önemi vardır. Örneğin yükselen burçta yer alan su grubu bir burca rağmen yine yükselen burçta yer alan Satürn toprakla ilişkili işlerde çalışma olanağı sunar: emlakçılık, mühendislik, mimarlık, inşaatçılık, tarımcılık v.s.
Yengeç burcunun ağırlıkta olduğu 9.ev; aile,çocuklar, ev yönetimi konularında eğitim olanağı sağlarken yine Yengeç burcuyla devam eden 10.ev yöneticilik yerine yardımcı pozisyonda kalmayı tercih edecek bir yapıyı da getirir. Bu durumda çocuğunuza şirketinizin genel yönetimini bırakmanız onu başarısızlığa sevk etmeniz anlamına gelebilir.
Sanatla ilgili eğilimler Balık, İkizler, Terazi, Yengeç burçlarının ağırlıkta olduğu Yükselen burç, Ay burcu, 10.ev,6.ev hatta 12. Ev yönelimiyle oluşur.
Su sporlarında başarıyı Akrep, Balık ve Yengeç yükselen ile 10.ev veya 6.ev de yerleşen su grupları ile Mars ve Koç, Yay burçları etkileri gerçekleştirir. Kumar ve şans oyunları için 5. Ev etkisi, uyuşturucu eğilimleri için Balık, Neptün ve 12. Ev ile ters konumda yerleşen burçlar incelenir.
Bu kısacık verilerden bile anlaşılacağı gibi “çocuğum Koç burcu kesin sporcu olacak” gibi bir saptama sadece hayal kırıklığı getirir. Ay burcu veya Yükselen burcu Koç olmak da başarılı bir profesyonel sporcu olmak için yetmez.

Hiperaktif Çocuklar
Hiperaktif eski deyimle yaramaz çocuklar erken öğrenen, zeki ve erken gelişen çocuklardır. İkizler, Başak, Kova, Koç etkisi yoğun olan çocuklar ( örneğin gezegenlerin çoğunlukla 1. Evde toplandığı yani Koç etkisi gözlemlenen çocuklar) aşırı aktif davranışlarda bulunur zira enerjileri yüksektir. Zihinsel faaliyetlerden kolay sıkılan, çabuk öğrenen, erken konuşan ve yürüyen çocuklarda 3. Ev aşırı tetiklenmiş veya Kuzey Ay Düğümü İkizler burcunda yer almış olabilir. Yükselen burcun hem ateş grubu hem de Mars etkisinde olması ise aşırı hız kazandırır.
Bütün bu anlatılanlardan çıkarılması gereken sonuç: kişisel haritanın dikkatle incelenmesi, her ayrıntının her açının üzerinde durulması gereksinimidir. Harika bir doğum haritasına sahip olduğu halde iyi kullanamadığı veya iyi yönlendirilemediği için başarısız olan pek çok gençle tanıştım. Ün alanında gezegenleri yerleşmiş olduğu halde sadece inanmadığı için ünlenemeyen sanatçılar tanıdım. Bu anlamda ailelere büyük görev düşüyor.
Çocuğunuzun eğilimlerini gözlemleyerek bulamıyorsanız, okulda başarısız olduğu halde zekasından kuşku duymuyorsanız haklı olabilirsiniz. Eğitim hayatında başarısız ama iş yaşamında olağanüstü konumlara gelmiş nice insan var. Çocuğunuz onlardan biri olabilir ve doğum haritası bütün sırların açığa çıktığı bir kaynaktır.

Su Karakuş / Uzman Astrolog

 

 
Fransa: Rusya'ya karşı tedbir alacağız
 
Faciada yitirdiği kızının ardından babanın feryadı...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Güneş-Jüpiter Üçgen açısı bütün haftayı şenlendirecek
Mars-Uranüs arasındaki uyum değişiklikler ve yenilikler için yeterli mücadele ...
19 Şubat haftasında gökyüzü nasıl olacak?
Güneş tutulmasını bir kaç gün önce geride bıraktık ama etkisi hala devam ...
5-11 Şubat Burç yorumları
Jüpiter-Plüton güç birliği hafta boyunca etkili. Bu sekstil açının kendisi ...
 
Oğlak Yeniayı ve Jüpiter-Plüton İşbirliği
Jüpiter-Plüton arasındaki uyumlu açı bütün haftamızı değerli kılacak. ...
8-14 Ocak Haftası burç yorumları
Bu hafta Güneş-Venüs-Plüton kavuşumu gücünüzü etkinleştirecek ve kararlı ...
2018'e girerken 25 Aralık haftası astroloji yorumları
2018’in hemen öncesinde sizi neler bekliyor? Yılbaşına nasıl gireceksiniz? ...
 
11-17 Aralık Haftası Astrolojisi
Enerji küpü mars, akrep burcu’na geçti. Peki, 11 Aralık haftasında neler olacak?
Dolunay ve Merkür retrosu hangi burca ne getirecek ?
İkizler burcu dolunayı ve Merkür retrosu hangi günler etkili olacak ve hangi burcu nasıl etkileyecek
4-10 Aralık Haftası Astrolojisi:İkizler dolunayı
4 Aralık Haftasında Neler Olacak? İkizler burcu dolunayı ve Merkür retrosu ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva