HABERLER>EKONOMİ
5 Nisan 2019 Cuma - 11:27

ClubbabaKöyiçi yaza damga vuracak

Alışveriş, yemek, sanat, yaşam ve spor alanlarının birarada bulunduğu ClubbabaKöyiçi, yeni sezonu 5-8 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 10. Alaçatı Ot Festivali ile açıyor.

ClubbabaKöyiçi yaza damga vuracak

Alaçatı’nın yeni bir meydana kavuşmasını sağlayan ClubbabaKöyiçi’nde, Alaçatı Ot Festivali ile eş zamanlı olarak “Lokal Pazar” açılacak. Lokal Pazar’da, Türkiye’nin her yerinden, birbirinden değerli markalar buluşacak.

Her yıl yenilebilir bir yabani otun tema olarak belirlendiği Alaçatı Ot Festivali'nde yapılan söyleşilerde, tema olarak belirlenen otun faydaları, toplama şekli anlatıldığı gibi, atölyelerde ise pişirme teknikleri uygulamalı olarak gösteriliyor. Bu yılki festivalin teması "pazı" olarak belirlendi. Alaçatı'nın doğası, doğallığı ve kültürü de festivale damga vuracak.

ALAÇATI SAHNE
ClubbabaKöyiçi’nin yaza damga vuracak önemli markası ise Alaçatı Sahne olacak.  Yaz mevsiminde her gün farklı sanatçılarla, özlenen gazino ortamında, konuklarına eşsiz bir eğlence sunacak Alaçatı Sahne’nin ilk konuğu Jabbar olacak. Jabbar, 27 Nisan 2019 tarihinde sahne alacak. “Raf” ve “Geçmiş Değişmez” ile milyonlanara ulaşan Jabbar, yeni albümü “Yineleme” ile dinlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Sözünü ve bestesini kendi yaptığı şarkıların yanı sıra yerli ve yabancı birçok parçayı kendine özgü yorumlarıyla tekrar seslendiren sanatçı canlı performanslarıyla da gönülleri fethediyor. 

CLUBBABA KÖYİÇİ
ClubbabaKöyiçi’ni Alaçatı’ya kazandıran işadamı Emin Önal, yeni sezonda yeni markalara ev sahipliği yapacaklarını belirtti. Önal, “Alışveriş, yemek, sanat, yaşam ve spor alanlarının birarada bulunduğu ClubbabaKöyiçi, modern yaşam ile geçmişten günümüze süzülerek gelen Çeşme-Alaçatı kültürünün birlikte simgelendiği bir merkez olarak öne çıkıyor. Keyifli alışveriş deneyimi, zengin sosyal yaşam seçenekleri ile 10 dönümlük bir açık alanda kurulan ClubbabaKöyiçi yeni nesil bir yaşam kompleksi olarak, geçtiğimiz yıl en çok ilgi çeken merkezlerden biri olmuştu. Bu senede birbirinden ünlü markalar ClubbabaKöyiçi’nde olacak” dedi.

LOKAL PAZAR
Lokal Pazar kapsamında, moda, giyim, takı, seramik, tasarım ürünler, ahşap işleri, kozmetik, ev tekstili, nitelikli kahve, dünya çayları, gürme lezzetler, el işleri ve workshoplar bulunacak. Etkinlikte ayrıca her yerde bulunmayan eşsiz otlu gıda ürünleri yer alacak. 5-6-7 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilecek Lokal Pazar etkinlikleri saat:10.00-19.00 arası gerçekleştirilecek. Lokal Pazar ile ilgili ayrıntılara www.alacatilokalpazar.com internet sitesinden ulaşılabilecek.

YENİ MARKALAR
Alaçatı’ya uygun, çok özel planlanmış mimarisiyle, Alaçatı’nın tam kalbinde yer alan ClubbabaKöyiçi, birbirinden ünlü markalara ev sahipliği yapıyor. ClubbabaKöyiçi’ndeki Folkart, Aston Martin, Swarovski, Yüzevler Kebap, Simit Sarayı, Potpourri gibi ünlü markalar bulunuyor.

Lüks ve ulaşılabilir dünya markalarını kusursuz bir ortam ve hizmet kalitesi ile buluşturan Brandroom, 1995 yılından beri her yaşta bayanın keyifle alışveriş yapıp zaman geçireceği ortamlar yaratan Beyliss, Alaçatı'nın yerel markası Kuytu Restaurant, LuluHookahLounge, Sokak Bistro Lounge, en iyi kızarmış tavuk ve birçok çeşit meze ile öne çıkan marka Gerdan Gürme-Ali GerdanClubbabaKöyiçi’nde yer alacak. Seçkin Steak House, Bostancı Yaşar Usta Dondurmacısı da birbirinden lezzetli menüleriyle hizmet verecek.

Tüm bunların yanı sıra tasarımcılara özel olarak hazırlanan standlardabulunacak. Oya Zengin gibi ünlü tasarımcılar ve markalarFunnyhh, En VieConceptbirbirinden farklı ve dikkat çekici tasarım markalarının ürünleri ClubbabaKöyiçi’ndesatışa sunulacak.

Öte yandan bu yıl ClubbabaKöyiçi’nde yeni butik otel açılacak.

 
Tevfik Lav vefatının 15'inci yılında unutulmadı
 
Karşıyaka'da Battal'ın sözleşmesi feshedildi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Toshiba ismini değiştirdi
Bir zamanların önde gelen teknoloji markalarından biri olan Toshiba, bilgisayar ...
Dolar güne nasıl başladı? İşte ilk rakamlar
Dolar/TL dalgalı seyrini sürdürüyor. Dün seçim ve S-400 gerilimi nedeniyle ...
Mart ayında ihracat rekoru kırıldı
Ticaret Bakanı Pekcan, "GTS'ye göre martta ihracatımız yüzde 0,5 artışla ...
 
Merkez Bankası'ndan yeni swap hamlesi!
Merkez Bankası vadesi gelmemiş swap satış limitini yüzde 30'dan yüzde 40'a çıkardı.
Dolar güne nasıl başladı? İşte ilk rakamlar
Dolar/TL, seçim sonrası belirsizlik ve ABD ile gerilen ilişkiler nedeniyle ...
Bakanlıktan flaş İzmir kararı: O alanlar imara mı açılacak?
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü ...
 
Mart ayı enflasyon rakamları açıklandı
Mart ayında TÜFE yüzde 1,03 artarken, yıllık enflasyon yüzde 19,71 oldu. ...
Ticaret Bakanı Pekcan Rusya'ya gidecek
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya ...
Dolar güne nasıl başladı? İşte ilk rakamlar
Dolar kuru, dün seçim belirsizliği ve Moody's raporuyla 5.70 üzerini görmesine ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva