HABERLER>POLİTİKA
23 Ekim 2017 Pazartesi - 17:37

Çıray’ın istifası için Genel Merkez’den ilk yorum: Yolda bulduklarımızla değil…

CHP Genel Sekreteri Sındır, Milletvekili Çıray’ın CHP’den istifası için, “Başka mecralarda arayış içinde olanları geçmişten bugüne gördük. Siyasi yaşamdan silinip gittiler. İktidar mücadelemize yolda bulduklarımızla değil tüm örgütümüzle yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Çıray’ın istifası için Genel Merkez’den ilk yorum: Yolda bulduklarımızla değil…

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Aytun Çıray partisinden istifa etti. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile gün içinde bir araya gelen ve kararını açıklayan Çıray, Meral Akşener’in kuracağı yeni partiye geçeceğini de kamuoyuna duyurdu.

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Çıray’ın kararı hakkında Egedesonsöz’e konuştu. Sındır önemli açıklamalarda bulundu.

ÇIRAY’IN İSTİFASI SONRASI CHP İZMİR’DEN İLK TEPKİ: BİZİM İÇİN KAYIP DEĞİL!

-FLAŞ! CHP'NİN İZMİR VEKİLİ AYTUN ÇIRAY: 'YAŞASIN ATATÜRK' DEDİ... YENİ PARTİYE GİTTİ!

İZMİR HALKI KENDİSİNİ TBMM’YE TAŞIMIŞTIR!
Sındır, “Ne söyleyebilirim ki? Arzu etmediğimiz bir durum. Sayın Çıray’ın taktiridir. Partimizi, bizleri üzmüştür, kırmıştır. Kendisi partimize sayın genel başkanımızın ricasıyla Atatürk ilkeleri cumhuriyet değerleri ve AKP iktidarı dönemindeki erozyona uğrayan temel değerlere sahip çıkmak adına partimize katıldığını ifade etmiştir. Üzüntümü ifade etmekten öte bir şey söyleyemeyeceğim. Partimiz örgütümüz ve İzmir halkı kendisini TBMM’ye taşımıştır. Bundan sonra kendi verdiği kararla bir başka siyasi partinin kuruluşuna katılma konusunda bir yol çizdiğini duydum” dedi.

BEKLİYORDUM İFADESİNİ KULLANARAK…
Çıray’ın istifasının bekleyip beklemediğine ilişkin konuşan Sındır, “Bekliyordum ifadesini kullanarak kendisine saygısızlık etmiş olurum. Şahsi bir karardır. Biz yolumuza yürüyeceğiz. CHP tüm ilke ve değerleriyle geçmişte olduğu gibi daha da güçlenerek yoluna yürüyecektir” açıklamasını yaptı.  

MÜCADELEMİZE YOLDA BULDUKLARIMIZLA DEĞİL…
Sındır, “Başka mecralarda arayış içinde olanları geçmişten bugüne gördük. Siyasi yaşamdan silinip gittiler. Aytun Bey’in özelinde bunu dilediğim için söylemiyorum ama CHP güçlü bir partidir. CHP cumhuriyetin kurucu partisidir, tüm örgütleriyle yoluna yürümeye devam edecektir. Bizim bir tek hedefimiz vardır. Türkiye’yi öncelikle karanlığa götüren bu süreçten aydınlığa doğru yolunu çevirmek iktidara gelerek ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine taşımaktır. Bu iktidar mücadelemize yolda bulduklarımızla değil tüm örgütümüzle yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

 
Kaf-Kaf'ta imece zamanı: Borcu taraftar ödüyor!
 
O Başkan da istifa açıklaması yaptı!
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yk. 27 Ekim 2017 Cuma 09:22

Bir chp.li olarak .oy veren biri olarak uzuldüm.1.nci donem kabullendik.2.donem genel başkanın ön secime girip o zatin atanmis olması.atayanlarin sucudur.CHP.Ulu çınar sanip herkesi altına çağrılmasının ve ilkesiz örnegidir

Yorumu oyla      11      5  
merve 24 Ekim 2017 Salı 11:26

bornova karşıyaka buca ve konak adaylarını nerede buldunuz? babası kocaoğlunun ortağı olmasa bornovaya başkan adayı olabilir miydi? kocaoğlu öncesinde hangi partideydi? konak adayı kocaoğlunun avukatı olmasa ady olabilirmiydi? buca adayı priştinanın oğlu olmasa aday olabiklirmiydi? yeter artık kimse aptal değil

Yorumu oyla      13      5  
T.C Erol DURUKAN 24 Ekim 2017 Salı 11:20

SORUYORUM: NİYE ADAMI SUÇLUYORSUNUZ? BU KADAR PARTİ GEZEN BİRİNİ VEKİL YAPAN SUÇLU DEĞİL Mİ? SAĞ PARTİDE GÖREV YAPAN BİRİNDEN CHP'YE HAYIR GELMEZ... ÇIRAY'I GETİRİR VEKİL YAPARSANIZ O DA SİZİ ÇIRA NİYETİNE YAKAR...

Yorumu oyla      12      5  
Seydiköylü 24 Ekim 2017 Salı 10:31

Çok ayıp bir açıklama olmuş, ne demek yolda bulduklarımız ! Her yolda bulduğunuzu milletvekili mi yapıyorsunuz, bunun hesabını siz vermelisiniz, gerçi siz de yolda bulunmadınız mı ?

Yorumu oyla      13      5  
Çubuklu 24 Ekim 2017 Salı 08:18

Sayın Sındır CHP yanlış yolda son yıllarda tamamen yanlış işler yapılıyor.Belediye başkan ,milletvekili aday belirlemeleri tamamen yanlış oldu.buda partiye kan kaybettirdi.Yanlış adayların sonucu.sizde biliyorsunuz belediye başkanıyken sizi de sildiler.sizin gibi başarılı belediye başkanlarını sildiler.Partiye yazık ettiler.

Yorumu oyla      13      5  
İsmail Hakkı Yılmaz 24 Ekim 2017 Salı 01:30

Taşıma su ile değirmen dönmeyeceğini CHP örgütüne anlatamadık,Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu''da bu taşıma suyun bir kovası değilmi,KEMAL KILIÇDAROĞLU''nun istifasını bekliyorum,Aytun Çıray''ın istifası kovanın içindeki bir bakraç su gibidir.

Yorumu oyla      12      5  
24 Ekim 2017 Salı 00:42

bir daha chp ye oy atmıcam. oylaer meral aksenere

Yorumu oyla      13      6  
Muhalif 23 Ekim 2017 Pazartesi 21:32

Hangi parti değerleri. Bugün partinin yarası ne olduğu belirsiz kişilerden oluşuyor. Atatürk’ün partisi ile hiç bir bağı kalmamıştır. CHP kapatılmalı, Ankara’da bir müze açılıp Atatürk’ün hatıralı yaşatılmalı. Kapatıldığı an en az 30 vekil hdp geçecek açık ve net. Kendi içinde demokrasinin kalmadığı hep dayatma adaylarla seçime gidilen ancak ağzından demokrasi lafı düşmeyen bir parti olmuştur CHP. Bir CHP’li olarak üzülerek söylüyorum.

Yorumu oyla      15      5  
bayraklılı 23 Ekim 2017 Pazartesi 18:47

Bu daha başlangıç. Dananın kuyruğu sandıkta kopacak. CHP izmirde kendi üyelerini yok saydı. Delege seçimlerinde sandıktan çıkan değil, ilçede, ilde taraftarları olanlar kazandı. Her türlü hile yapıldı sonra hiç bir şey yapılmamış gibi şimdi birlik zamanı dendi. Affetmeyeceğiz.

Yorumu oyla      18      7  
ŞZ 23 Ekim 2017 Pazartesi 18:09

karşıyaka ilçe ve belediye yönetimine hep yolda bulduklarınızı, yoldaşlarla değiştiniz. İşte sonuç, fakat yine ders almazsınız.

Yorumu oyla      16      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başbakan'dan o pankarta soruşturma talimatı!
Başbakan Yıldırım, dün oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, Galatasaray ...
Çıray’ın istifası sonrası CHP İzmir’den tepkiler çığ gibi!
Milletvekili Çıray’ın istifası ve Akşener'in partisine geçme kararı İzmir'de ...
AK Parti'li Baybatur: CHP'li ve MHP'li belediyelere de sıra gelecek
AK Parti MKYK üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, bazı AK Partili ...
 
Erdoğan: Böyle bir rezalet olabilir mi?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, havalimanında Türk yolculara ''köpekle arama'' ...
CHP'li Balbay müjdeledi: Menemen'e taş ocağı yok!
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, Menemen'de özel sektörün taş ...
Flaş! CHP'nin İzmir vekili Aytun Çıray: 'Yaşasın Atatürk' dedi... Yeni partiye gitti!
CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray, partisinden istifa etti. Çıray, yazılı ...
 
CHP’li Güven Bayındır’daki satış krizi için net konuştu: Doğru bulmuyorum!
İzmir İl Başkanı Güven, Bayındır’da Milletvekili Erol’a ait şirkete satışı ...
AK Partili Sürekli, CHP’li Alabay’ı hastanede ziyaret etti
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, hastanede tedavi gören ...
O Belediye Başkanı istifa etmeyeceğini iletti!
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, AK Parti'de yaşanan istifa krizi hakkında ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva