HABERLER>GÜNCEL
7 Mart 2019 Perşembe - 09:48

Cinsel organını göstermişti.... İzmir'deki iğrenç olayda yeni gelişme!

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, 11 ve 12 yaşlarında 2 kız çocuğuna, cinsel organını göstererek, tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan B.A. (41), 11 ay 7 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verirken, mağdur çocukların ailelerinin avukatı Suat İşler, kararı temyiz edeceklerini söyledi.

Cinsel organını göstermişti.... İzmir deki iğrenç olayda yeni gelişme!

Geçen yıl aralık ayında yaşanan olayda Limontepe Mahallesi'nde oturan G.B. (11) ve S.A. (12), okul çıkışı evlerine doğru yürümeye başladı. İddiaya göre 2 arkadaşın yanına motosikletliyle yaklaşan bir kişi, pantolonunu indirip cinsel organını gösterdi. Kendilerine göz de kırpan motosikletliden korkan kız çocukları, hızla kaçarak evlerine gitti. Durumu öğrenen kızların aileleri, polise şikayetçi oldu. Polis, yaptığı araştırma sonunda çocukları taciz eden kişinin, demircilik yapan B.A. olduğunu belirledi. Gözaltına alınan B.A.'yı iki kız da teşhis etti. B.A. polisteki ifadesinde küçük kızlara cinsel organını bilerek göstermediğini savunarak, "Olay günü okulun önünden geçerken, tuvaletim geldi. Motosikletin üzerindeyken pantolonumu indirip, küçük tuvaletimi yaptım. Bu sırada iki kız çocuğunun geldiğini gördüm ama tuvaletimi yapmaya devam ettim. Çocuklara cinsel organımı kasten göstermedim, pişmanım" dedi. Sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklanan B.A. hakkında 'çocuğa karşı cinsel taciz' suçlamasıyla dava açıldı. Sanık ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.

'KORKUYLA OKULA GİDİYORLAR'
İzmir 40'ıncı Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ikinci duruşmasına tutuksuz sanık B.A. katılmazken, mağdur kız çocukları ve aileleri ile tarafların avukatları hazır bulundu. Sanık avukatı Serpil Nuray, suçlamaları kabul etmediklerini, müvekkilinin hastalığı nedeniyle tuvalet ihtiyacını giderdiğini öne sürdü. Mağdur avukatı Suat İşler ise, sanığın soruşturma aşamasında suçunu itiraf ettiğini belirterek, "Sanık soruşturma aşamasında suçunu itiraf etmişken, daha sonra ceza almamak için farklı ifadeler vermiştir. Suçunu itiraf etmişken ve müvekkilim okuluna korkuyla devam ederken, geçen celse tahliye edilmiştir. Biz sanığın cezalandırılmasını talep ediyoruz" dedi.

Hakim, sanık B.A.'nın, ‘çocuğa karşı cinsel taciz’ suçundan, alt sınırdan 6 ay hapis cezasına çarptırılmasına, eylemi cinsel organını göstererek gerçekleştirmesinden dolayı cezasının 9 aya, tek seferde ve iki kişiye karşı yapmasından dolayı da 11 ay 7 güne çıkarılmasına karar verdi. Hakim, sanığa verilen cezada başka bir indirim veya artırım yapmayıp, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar vererek duruşmayı bitirdi.

Mağdur çocukların ailelerinin avukatı Suat İşler duruşma sonrası yaptığı açıklamada, karara itiraz edeceklerini belirterek, "Sanığın toplum için tehlike arz ettiğini düşünüyoruz. Müvekkillerimin yaşadığı korku ortadadır ve okullarına devam etmektedirler. Kararı kabul etmemiz mümkün değil" diye konuştu. (DHA)

 
Kaptan köşkünde bir Atatürk kadını
 
'Her ürün üretenin bilgisi kadar kıymetlidir'
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sarı Çizmeli Memed'A. 7 Mart 2019 Perşembe 15:38

"Hükmün açıklanmasının geri bırakılması" demek, "sanığın suç işlediği kesin olmakla/ve karara bağlanmakla birlikte, 5 yıl boyunca ertelenmesi ve bu süre içinde suç işlememesi durumunda davanın hiç açılmamış sayılacağı" demektir. İşin vahim tarafı, bu karara itirazın kabul edilme olasılığının %0.0000016 olmasıdır... Çok merak ediyorum, bu hastalıklı adam(!), "hükmün açıklanmasının geri bırakılması" kararını verenlerin çocuklarına gösterseydi cinsel organını , yine bu karar alınabilir miydi?.. Pardon, yanıtı duyamadım, daha yüksek sesle lütfen!!!!!

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kaptan köşkünde bir Atatürk kadını
İzmir Büyükşehir Belediyesi filosunun gözde gemisi "1881 Atatürk"te kaptanlık ...
O davada 18 sanığın mahkumiyeti onaylandı
Astsubay Ömer Halisdemir'in şehit edilmesine ilişkin 18 sanık hakkında ...
İZİKAD’lı kadınlardan Ata’ya “minnet” ziyareti
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret eden İzmir ...
 
Gazeteci Ertuğrul Akbay hayatını kaybetti
Gazeteci Ertuğrul Akbay, bir süredir tedavi gördüğü hastanede sabaha karşı vefat etti.
Ilıca'da Ekrem Oran coşkusu
Çeşme'nin Ilıca Mahallesi'nde Ilıcalılar ile buluşan CHP Çeşme Belediye ...
Güne katliamla uyandılar: 3 adreste 4 kişiyi öldürdü
Bir yıl önce cezaevinden çıkan Şinasi Gürkan, 3 adreste 2'si öz oğlu olmak ...
 
Mehmet KARABEL yazdı…“N’olacak bu seçim?” diyen bile kalmadı!
Mehmet KARABEL yazdı…“N’olacak bu seçim?” diyen bile kalmadı!
Milli Piyango İdaresi'nden yılbaşı talihlisi açıklaması
Milli Piyango İdaresi (MPİ) Genel Müdürlüğünce, 31 Aralık 2018 tarihli ...
Terör örgütü KCK davasında flaş karar
Terör örgütü KCK'nın Türkiye sorumlusu olduğu belirtilen firari Sara Aktaş, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva