HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
30 Kasım 2014 Pazar - 15:28

Cimnastik şöleni Gaziemir'de başladı

1. Uluslararası Gaziemir Belediyesi ve Şavkar Ritmik Cimnastik Turnuvası’nın açılışında konuşan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “Spora ve sporcuya her zaman büyük destek veriyorum. Çünkü biliyorum ki eğitimli, sağlıklı ve spor yapan gençler aydınlık kafalara sahip olur” dedi. Turnuvanın 2. uluslararası organizasyonları olduğunu söyleyen Başkan Şenol, “Turnuvayı büyüterek her yıl yapacağız” diye konuştu.

Cimnastik şöleni Gaziemir de başladı

İZMİR - 11 farklı ülkeden 67 sporcu, 39 antrenör ve hakemin katıldığı Gaziemir Belediyesi, Türkiye Jimnastik Federasyonu ve Şavkar Cimnastik Spor Kulübü’nün birlikteliğiyle düzenlenen 1. Uluslararası Gaziemir Belediyesi ve Şavkar Ritmik Cimnastik Turnuvası başladı. Gaziemir Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda yapılan turnuvanın açılış törenine Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, İlçe Kaymakamı Yaşar Dönmez, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, Türkiye Jimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Şavkar Spor Kulübü Başkanı İsmail Göktekin, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreninden sonra 10-14 yaş grubundaki yarışan sporcular performanslarını sergiledi.
 
BU TURNUVA BÜYÜYEREK DEVAM EDECEK
Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, bu yıl 17.’sini düzenledikleri Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği’nden sonra bu turnuvanın ikinci uluslar arası organizasyonları olduğunun altını çizerek şunları söyledi: “Belediye olarak eğitime, sağlığa, spora büyük yatırımlar yapıyoruz. Çünkü eğitimli, sağlıklı ve spor yapan gençlerin aydınlık kafalara sahip olduğunu biliyorum. Ülkemizde futbol çok popüler, ancak diğer spor dallarının da desteklenmesi lazım. Bu yüzden diğer spor dallarına daha çok destek veriyorum. Bu turnuva ilk olmasına rağmen katılan ülke sayısıyla nasıl büyük, doğru iş olduğunu gördük. Bu turnuvayı daha da büyüterek her yıl yapacağız.” Şavkar’ın çok yetenekli cimnastikçiler yetiştirdiğini ifade eden Şenol, Şavkar Spor Kulübü’ne turnuva için verdikleri destek için teşekkür ediyorum” dedi.
 
SPORDA ÖZLENEN TABLO
Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözüyle konuşmasına başlayan Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez ise şunları söyledi: “Gerçek sporcu sporu yalnız yarışma aracı değil, dostluk, kardeşlik köprüsü olarak görür. Buradaki tablo tam da bunu yansıtıyor. Bu güzelliği sağlayan Gaziemir Belediyesi’ne, Şavkar Spor Kulübü’ne ve Türkiye Jimnastik Federasyonu’na teşekkür ederim.”
 
BU TURNUVA ÇOK BÜYÜK
Turnuvanın ilki yapılmasına rağmen 11 ülkeden sporcunun katılması turnuvanın büyüklüğünün göstergesi olduğunu ifade eden Türkiye Jimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, “Bu turnuva çok büyük bir turnuva olacak” dedi.
 
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a kendilerine verdikleri destek için teşekkür eden Şavkar Spor Kulübü Başkanı İsmail Göktekin, “Çok heyecanlıyız. İlk kez yapılan bu turnuva bizi çok heyecanlandırıyor. bu turnuva aracılığıyla olimpiyatlarda şampiyon çıkaracağımıza inanıyoruz” diye konuştu.
 
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buca Belediyesi'nden iki 'pırlanta' daha
Buca’da 3-6 yaş arası çocuklara 3 saatlik geçici bakım hizmeti veren Pırlanta ...
Dikili yeşile doyuyor: Her mahalleye yeni park
30 Mart yerel seçimlerinin ardından CHP’li Mustafa Tosun’un başkanlık ...
'Karşıyaka’nın Filizleri' sınırları aştı
Karşıyaka Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Karşıyaka’nın Filizleri’ni ...
 
Konak Belediyesi 'kaçak molozcular'ı affetmiyor
İzmir'in merkez ilçesi Konak'ta artan inşaat faaliyetlerinin yarattığı ...
Bornova’da hayata engel yok
Bornova Belediyesi; engelli bireylerin kent yaşamında karşılaştıkları ...
Menderes'te Mandalina Festivali coşkusu
Menderes Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen Gümüldür Mandalina Festivali’nin ...
 
Büyükşehir’den Aliağa’ya çifte müjde
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa’nın artan su ihtiyacını karşılamak ...
Başkan Kocaoğlu'ndan gençlere davet var
18-30 yaş arasındaki gençlerin oluşturduğu 2440. Bölge Rotaract Temsilciliği’ne ...
Valilikten Başkan Arslan’a 13 milyonluk fatura’ yanıtı
Taşınmaz kültür varlıklarının korunmasına katkı payını ödemeyen Çiğli ...
 
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Cesur ve kararlı!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Katılımcı değil, kayırmacı belediyecilik...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli bir hukuk kahramanı: Bekir Behlül
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva