HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
3 Ekim 2022 Pazartesi - 19:46

Çiğli Meclisi'nde TOKİ müjdesi!

Çiğli Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumu, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün yokluğunda Başkan Vekili Ali Rıza Koçer idaresinde toplandı. Başkan Vekili Koçer, ”Tramvayın yüzde 90’ı tamamlandı. Mayıs’ta anahtarı çevireceğiz” dedi. Koçer ayrıca 161 taşınmazın ihalesi ile ilgili de, “Arsa ihalesi encümende, encümen en doğru kararı verir. Hepimiz Çiğli Halkının menfaati için çalışıyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. AK Parti Grubu ayrıca ilçede TOKİ yapılması için çalışmaların başladığını duyurdu.

Çiğli Meclisi nde TOKİ müjdesi!

Diren ÇELİK/EGEDESONSÖZ- Çiğli Belediyesi Ekim ayı toplantısı Çiğli Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.  Toplantıyı Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün yokluğunda Belediye Başkan Vekili Ali Rıza Koçer yönetti. Toplantıda eylül ayına ait tutanaklar oylanırken görüşülen gündem maddeleri ilgili komisyonlara gönderildi.

KANER: “TİTİZLİKLE TAKİP EDİYORUZ”
Toplantının dilek ve temenniler kısmında konuşan AK Partili Meclis Üyesi Özgür Kaner, “161 taşınmaz ile ilgili gerçekleşen ihaleyi yakından takip ediyoruz. ihale süreci titizlikle devam ediyor, bizler de durumu titizlikle takip ediyoruz.  Kamuoyu için en doğru kararı vereceğinize inanıyoruz. Ayda bir iki meclis toplansak da hepimiz Çiğli’de yaşıyoruz . Tramvay çalışması kamu hizmeti ama kamu eziyeti haline döndü.  Sayın Büyükşehir Belediye Başkanının  titiz çalışması ile Mavişehir kavşağı açıldı  ve kısmi olarak kargaşa engellendi ama Ekol kavşağında ise kargaşa devam ediyor. Çiğlililer zor durumda kalıyor” dedi.

ASLAN: “TOKİ İÇİN ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ”
AK Parti Grup Sözcüsü Nedim Aslan, “ Atatürk Mahallesi 8930/1 sokak TOKİ Konutları istinat duvarlarında bir kayma söz konusu yağmur gelmeden tedbir alınmalı. Merkezi hükümetin açıkladığı Çiğli’de Milli Emlak’a ait yerlerde bir TOKİ Projesi hazırlamaya çalışıyoruz, bununla ilgili birkaç lokasyon belirledik ve umuyoruz ki TOKİ’yi de Çiğli’de başlatmış oluruz. İhale sürecini de takip ediyoruz ve siz de bize bilgilendirme yaptınız. Umarız Çiğli için en iyisini yaparsınız. Daha doğru tekniklerle daha karlı bir şekilde satışa çıkaracağınıza inanıyoruz. Biz encümenin de Belediye Başkanının da en doğru kararı vereceğine inanıyoruz. Her şey Çiğli Halkı menfaatine olacaktı diye umut ediyoruz” ifadelerini kullandı

ÇETİN: “ENCÜMENİMİZ EN DOĞRU KARARI VERECEKTİR”
CHP Grup Başkan Vekili Hüseyin Çetin “Encümenimiz, belediye ve meclis adına çalışır. Kendi seçtiğimiz arkadaşların doğru işleyişi anlamında bir tereddütlümüz yoktur. Kendi içimizden seçtiğimiz kurumun sanki saygınlığını tartışıyoruz bu olmamalı, endişe taşınmamalı ve ihale süreci de henüz bitmedi ve encümenimiz de en doğru kararı verecektir” dedi.

KOÇER: YÜZDE DOKSANI BİTTİ
Toplantıda konuşan Başkan Vekili Ali Rıza Koçer ise, “Arsa ihale meselesi encümende.. en doğru kararı encümen verir. Çiğli Halkının menfaati ne ise o karar çıkar. Hepimiz Çiğli halkının menfaati için çalışıyoruz. Galip Bey zamanından kalan bir konu. Koşullar şartlar değişti. Hem başkanımızın hem meclis üyesi arkadaşlarımızın en doğru kararı vereceğine eminim.  Tramvay inşaatının yüzde 90’nı bitti. Firmayı ve Büyükşehir’i kutluyorum. Firma ile görüştüm Mayıs ayında başkanımız anahtarı çevirecek. Sizlerden ricam hala toz toprak varsa bizi uyarın. Ekol Kavşağı’ndaki köprünün komple değişmesi lazım burada tıkandı biraz. Yoksa inşaat iyi gidiyordu. TOKİ’nin Çiğli’de olması bizi mutlu eder. Taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ederim” dedi.

 
Onur Şener için eylem çağrısı
 
Öztrak'tan Soylu'ya sert tepki: Haddini bileceksin
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Batur'dan 'şadırvan' ve 'siyasi rant' çıkışı: Emeklerimiz yok sayıldı!
Konak Belediyesi’nde ana gündem geçtiğimiz aylarda vandallar tarafından ...
Gaziemir’de olaylı meclis… Cumhur İttifakı salonu terk etti
Yaşanan tartışmalar ile gündemden düşmeyen Gaziemir Belediye Meclisi’nde ...
İzmirli itfaiyecilerden muhteşem konser
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, İtfaiye Haftası’nı ...
 
Büyükşehir'in Eğitim Kartları kullanıma açıldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi 2022-2023 eğitim öğretim döneminde de kırtasiye ...
Torbalı, Ata’nın huzurunda!
Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, memleketimizin kurtuluşunun 100. ...
Çiğli'de 6. Pati Dostları Festivali'ne davet
Çiğli Belediyesi, hayvanseverler ile patili dostların bir araya geleceği ...
 
Logistech’te seminerler sektörün geleceğine ışık tuttu
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından bu yıl ilk ...
Yeni sistem İzmir'e yaradı... Ormanlar artık daha güvenli!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye'de alanında ilk Akıllı İhbar Sistemi ...
Başkan Koştu 'sözümüzü tuttuk' dedi... İlk anahtar teslim edildi!
Bergama’nın uzun yıllardır beklediği TOKİ Konutları'nda ilk anahtar teslimi ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Göçmenler Avrupa’yı faşizme taşır mı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
CHP’nin muhafazakârlarla sınavı
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim için çok mu 'erken'?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette Meral Akşener gündemi...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eteklerimizde biriken güneş rengi bir yığın yaprak…'
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Değinmeler: Çin, Asgari ücret ve Mourinho…
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva