HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
16 Mart 2011 Çarşamba - 00:00

Çiğli’’de Başkan Kocaoğlu’’na ’‘develi’’ karşılama

Toptan Çözüm Ekipleri’’nin Harmandalı ve Çiğli’’deki çalışmalarını denetleyen Başkan Aziz Kocaoğlu’’na davul-zurnalı ve develi karşılama yapıldı.’

Çiğli’’de Başkan Kocaoğlu’’na ’‘develi’’ karşılama



İZMİR - Büyükşehir Belediyesi’’nin ’‘Toptan Çözüm Ekipleri’’, bu kez Harmandalı ve Çiğli’’deki eksik ve ihtiyaçları gidermek için işbaşındaydı.  Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bölgedeki yağmursuyu, kanal, asfalt, tretuvar ve kaldırımları yenileyen, yeni parklar yapan, ilköğretim okullarındaki öğrencilere malzeme dağıtan, sağlık taramaları yapan ekiplerin gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde denetledi.



Başkan Kocaoğlu’’na gittiği mahallelerde vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Aziz Kocaoğlu, vatandaşlarla sohbeti sırasında Harmandalı’’daki Düzenli Çöp Deponi Alanı’’na de değinerek, ’“Harmandalı’’yı kaldırmak için yer arıyoruz. Bugün bulsak, bugün kaldıracağız. Teknolojinin bütün imkanlarını kullanarak yaklaşık 200-300 milyon TL’’lik yatırım yapacağız’” diye konuştu. Yerin bulunmasından sonra Harmandalı’’ya gelerek müjdeyi vereceğini de söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ’“Bu çöpün burada olması size de, bana da, İzmir’’e de, memlekete de zarar veriyor. Bu çöp, kendi evimin içindeymiş gibi uğraşıyorum. Bundan hiç şüpheniz olmasın’” diye konuştu.
 
’“Aktarmalı ulaşıma alışacağız’”
Harmandalı Uğur Mumcu mahallesindeki kütüphaneye kitap armağan eden Başkan Kocaoğlu, dernek lokalindeki vatandaşlarla da bir araya geldi. 80 kilometrelik Aliağa-Menderes Banliyo Sistemi’’ni geçtiğimiz günlerde hizmete aldıklarını hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, genel olarak büyük bir memnuniyet olduğunu ancak alışkanlıklar nedeniyle bazı vatandaşların aktarmalı ulaşımı kullanmakta zorlandığına dikkat çekti. Başkan, ’“Ancak aktarmalı ulaşım sistemine alışmamız gerek. Zaman içinde göreceksiniz ki, banliyo ve metro hattı üzerindeki her yere hem daha ucuz ve konforlu hem de daha süratli gidiyoruz. Hepinizden bu konuda destek bekliyoruz’” dedi.

 
’“Öğrencilerimizin yanındayız’”
Daha sonra Harmandalı İlköğretim Okulu’’nu ziyaret eden Başkan Aziz Kocaoğlu, yaklaşık 700 öğrenciye kışlık ayakkabı, bot ve mont armağan etti. Okulun anı şeref defterini imzalayan Başkan, öğrencilere ’“Karınca kararınca her zaman sizlerin yanınızdayız’” dedi.
İnönü Mahallesi ile Cumhuriyet Mahallesi’’nde yeni yapılan parklarda incelemeler yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, ’“Vatandaşlarımızdan gelen istekler üzerine, Cumhuriyet Mahallesi’’ndeki parka ’‘Kubilay Parkı’’ adının verilmesi konusu önümüzdeki günlerde Çiğli Meclisi’’nde görüşülecek’’ diye konuştu.

 
Develerle karşılandı
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Uğur Mumcu Mahallesi’’nde vatandaşlar ve diğer mahallelerin muhtarlar tarafından davul-zurna ve develer ile karşılandı. İnönü Mahalllesi muhtarı, Uğur Mumcu Mahallesi muhtarı ile Ahmet Efendi Mahallesi muhtarı, yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Kocaoğlu'na teşekkür ettiler. İnönü Mahallesi muhtarı Yusuf Yıldırım, Başkan Kocaoğlu’’na ’‘Azizsin, Aziz kalacaksın’’ dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kendileri minik yürekleri büyük
’“Tane Tane Kapakları Toplayalım Adım Adım Engelleri Aşalım" kampanyasına ...
Başkan Tatı DİSK’’i ağırladı
Buca Belediyesi’’nde örgütlü Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu ...
Urla’’nın davalık projesi hayata geçiyor’…
Usulsüzlük iddiasıyla belediye başkanının da aralarında bulunduğu çok ...
 
Buca bu kuklaları çok sevdi
İzmir Uluslararası 5. Kukla Festivali coşkusu Buca’’da devam ediyor. Belediye ...
Bornova Nexpo’’nun yıldızı oldu
Avrupa’’nın en büyük yerel yönetim fuarlarından biri olan Saraybosna’’daki ...
Gaziemir’’in çocukları tiyatroya doydu!
İlçe Belediyesi, 14.’’sü gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk ...
 
Başkan Kürüm’’den taekwondo yıldızına başarı dileği
Alanya’’daki Gençler Taekwondo Şampiyonası’’nda, 45 kiloda altın madalya ...
Büyükelçi Emie İzmir’’e ’‘veda etti’’
Fransa’’nın Ankara Büyükelçisi Bernard Emie, Türkiye’’deki son günlerini ...
İZSU’’dan 57 milyon dolarlık yatırım
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yeni şebeke yatırımları ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O sinsi hastalık neden artıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Göçmenler Avrupa’yı faşizme taşır mı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
CHP’nin muhafazakârlarla sınavı
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette Meral Akşener gündemi...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eteklerimizde biriken güneş rengi bir yığın yaprak…'
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva