HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
20 Haziran 2019 Perşembe - 08:54

Çiğli Belediyesi’nde 13 yeni birim kuruluyor

Belediye hizmetlerinin ve vatandaşın talebinin çok daha hızlı ve kaliteli yerine getirilebilmesi ve hizmet çeşitliliğinin artırılması amacıyla Çiğli Belediyesinde yeni hizmet birimleri kuruluyor.

Çiğli Belediyesi’nde 13 yeni birim kuruluyor

Çiğli Belediyesi'nde kentin ihtiyaçlarına göre üretilecek hizmetlerin çok daha kısa sürede ve profesyonelce yerine getirilebilmesi amacıyla 13 yeni hizmet birimi kurulması kararı alındı. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Çiğlili vatandaşın sorununun en kısa zamanda çözümlenmesi, mahallelere eşit hizmet götürülmesi ve toplumun farklı kesimlerine yönelik hizmet çeşitliliğinin artırılması amacıyla yeni hizmet birimlerine ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Yeni birimlerimizle daha hızlı hareket edeceğiz ve vatandaş memnuniyetini artıracağız” dedi.   

HİZMET EŞİTLİĞİ SAĞLANACAK
Başkan Utku Gümrükçü, “Eğitim, spor, çocuk ve gençlik, kadın, istihdam, sağlık gibi çok önemli alanlarda çalışmaları hızlandırmak, vatandaşın sorunlarını kısa sürede çözüme kavuşturmak ve varsa taleplerini yerine getirmek istiyoruz. Vatandaşımız belediyeye geldiğinde doğru muhatap bulabilmeli ve sorunu zamanında çözülebilmeli. Ayrıca toplumun çeşitli kesimlerine yönelik hizmet çeşitliliğini de artırmak amacındayız. Bunun için yeni birimlerin kurulmasını uygun gördük. Biz cinsiyet eşitliğini destekliyoruz ve eğitim seviyesini yükseltmek istiyoruz. Her yere eşit hizmet götürme amacındayız.  Halkımızın önceliğini belirleme noktasında çalışmalarımız var ve kısa süre içinde birimlerimizin aktif şekilde çalışmasını sağlayacağız” diye konuştu.

YENİ KURULAN BİRİMLER
Belediyenin yeni kurulan birimleri şöyle: İş sağlığı ve güvenliği, ambulans hizmetleri, spor hizmetleri,  kadın ve aile hizmetleri, engelli hizmetleri, esnaf hizmetleri, KOSGEB iş edindirme, Avrupa Birliği ve projeler, sivil toplum kuruluşları ve ilişkiler, protokol işleri, makine ikmal ve araç takibi, ulaşım ile moloz toplama ve bertaraf hizmetleri.

 
Dikili'de can dostlar için afişli çağrı!
 
Muğla'da minibüs ile tır çarpıştı: 14 yaralı
YORUMLAR
Toplam 16 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
21 Haziran 2019 Cuma 09:27

Kuzeyin en büyüğü Egekent'in başta 342 Gümrük yada bugünkü durum ile Alsancak gar otobüslerimiz acilen hizmete alınmalıdır. Egekent Devlet Hastanesi tekrar hizmete alınmalıdır. İzmirin ikinci hatay semti Egekent'in metro, tramvay gibi ihtiyaçları acilen programa alınmalı kuzeye hitap eden Egekent - Bornova Evka3 (Tüneller bölgesi Yeni girne vs) metrosu projelendirilmeli.

Yorumu oyla      9      5  
Erdal 21 Haziran 2019 Cuma 08:44

Egekente ilgi ve yatırım bekliyoruz. Çok daha iyi olabilir çevre düzenlemesi yapılmıyor ve yenileniyor.30 yıldır aynı. Yeni başkan burayla ilgilenmeli mutlaka.

Yorumu oyla      9      5  
Yenimahalle 20 Haziran 2019 Perşembe 22:40

Çiğli Yenimahalle,stad bölgesinde oturuyoruz,sivrisineklerden cam kapı acamaz,balkona cıkamaz olduk.Sadece gecen hafta bir kez ilaçlama yapıldı,o da öylesine yani.Bir de karşımızda Doğa koleji var,Aobs.giriş kısmında da(Atiker otonun yanı)Hafriyatçı var yani gerçekten anlam veremiyoruz şuan bu bölge Hastaneleri,kolejleri ve Park yasam siteleri ve bir cok gıda satısı yapan dükkan ve restaurant doluyken bu hafriyatcının sehrin göbeğinde ne işi var.Bir işlem yapıyorlar her yer toz toprak moloz içinde kalıyor.LÜTFEN BU RAHATSIZLIKLARA BİR AN ÖNCE ÇÖZÜM BEKLİYORUZ.

Yorumu oyla      5      5  
Osman 20 Haziran 2019 Perşembe 18:54

Atatürk mah muhtarlığının alt tarafına inşaat molozları atılmış inşaat yapan mütahitler inşaatın pislikleri bile atıyor insana saygı kalmamış sayın Başkan bir çık dolaş gör uzamış otları kestiler ama olduğu yerde duruyor rezilliğin bini bir para

Yorumu oyla      5      5  
Yorgun demokrat 20 Haziran 2019 Perşembe 15:18

Bir birim altında toplanabılecek işler için birim oluşturmak kadro yaratmaktır. Bu şekilde kadrolaşma yönetimde disiplini ve hareket kabiliyetini zorlaştırır. Herkese makam ile fğik saha da çözğm aranmalı.. Belediye çalışıyormuş gibi olmaması dileği ile...

Yorumu oyla      4      5  
Nuri Selçuk Engin 20 Haziran 2019 Perşembe 15:15

Küçük Çiğli de çok sayıda başıboş köpek var ayrıca çok sinek var , bunlara bir çözüm üretilsin lütfen. Diğer bir konuda gecenin yarısinda sokaklarda megafonla seyyar satıcılar bağırarak satış yapıyor!!! Syg.

Yorumu oyla      5      5  
Gülnur saru 20 Haziran 2019 Perşembe 14:14

Evka 2 de oturuyorum.çalıştığım için bugünkü toplantıya katilamadim. Sokak hayvanları ile yeterince ilgilenilmiyor. Ancak gotururswk hizmet alıyoruz. Sahalarda da çalışmaları gerekiyor.yeterince personelin olduğunu düşünüyorum. Ayrıca yunus emre ilkokulu yoluna araçların hızını kesmek için bariyerler yapılmalı. Yeteri kadar hayvan kaybettik.umarım çocuklarımızın başına da birseyler gelmez.

Yorumu oyla      5      5  
hazal 20 Haziran 2019 Perşembe 14:08

329 güzeltepe otobusun ve diger madur olan otobus hatlarında çiğli aktarmaya ugramadan çiğli bölge hastanesine hat uzatılarak çiğli de yaşayan ama hastaneden aktarmayla yaralanan hastaların( yaşlıların cocuklu annelerin genclerin)direk yaralanmasın istiyoruz .Çünku hasta olan birey zaman kaybetmeden çiğli bölğe hastanesinde gittmesi gerekir hastane guzargahı çiğli merkeze cok ters taksi ve özel araba olmadan olmuyor .belediyeler ise dar gelirli insanlar hattı uzatarak yardımcı olabilir

Yorumu oyla      4      5  
Sevda guldag 20 Haziran 2019 Perşembe 13:50

8424 12 yakakent te oturuyorum bizim oturduğumuz yere yakın boş düz bir arazi cesme var insanlar su dolduruyor yürüyüş yapmak istedim her tarafı moloz dökülmüş her yer çöp içinde oraya farklı şeyler düşünülüp farklılık olabilir!

Yorumu oyla      4      5  
Yusuf çam 20 Haziran 2019 Perşembe 13:31

Kurulacak birimler mutlak ihtiyaç veya hizmet kalitesini artırmak amaçlıdır mutlak faydalı olur önemli olan kurulacak birimlerin başına liyakat esaslı ve denetim mekanizması ni işletmek lazım ve bence bunun yanında Kent konseyi oluşturulsa katkısı olur diye düşünüyorum kolaylıklar dilerim

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dikili'de can dostlar için afişli çağrı!
Dikili Belediyesi yaz aylarında hava sıcaklığının artması nedeniyle mağdur ...
Foça'da kulaçlar Milli Takım için atılıyor
Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen ‘‘Açık Su Yüzme Şampiyonası’’ ...
İzmir’in Avrupa Kültür Başkenti olması için kollar sıvandı!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir’in Avrupa Kültür Başkenti ...
 
Bayındır’da gündem işten çıkarmalar: Sendika ve belediye karşı karşıya!
AK Parti’nin iktidarda olduğu Bayındır’da belediye yönetiminin işçilere ...
Karşıyakalı ‘masterler’ sahaya çıktı 
Karşıyaka Belediyesi, futbola gönül veren ‘usta’ oyuncuları, Masterler ...
Başkan Soyer düğmeye bastı: Operasyon sırası o kurumda!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer şirketler ve belediye ana ...
 
Başkan Batur sahaya indi
31 Mart seçimlerinde rekor oy alarak, Konak Belediye Başkanı seçilen Mimar ...
Karşıyaka'dan İstanbul çıkarması
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 23 Haziran’da tekrarlanacak ...
Gaziemir'de 'Karadeniz' rüzgarı
Şef Ali Hikmet Gökçen yönetiminde sahneye çıkmanın heyecanını yaşayan Gaziemir ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva