HABERLER>GÜNCEL
8 Ağustos 2018 Çarşamba - 16:19

Çifte cinayetin detayları ortaya çıktı!

Avcılar’da, geçen ay ortaokul müdür yardımcısı eşi Ayşegül Çelik’i ve kayınvalidesi Fehime Küçük’ü silahla vurduktan sonra kayıplara karışan Mehmet Reşit Çelik polise teslim oldu.

Çifte cinayetin detayları ortaya çıktı!

Avcılar’da, Atatürk Ortaokulu Müdürü Ayşegül Çelik, eşi Mehmet Reşit Çelik tarafından sokak ortasında kurşunlanarak öldürüldü. Mehmet Reşit Çelik, daha sonra kayınvalidesini yaşadığı eve giderek silahla öldürerek kayıplara karıştı.  Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Mehmet Reşit Çelik’i yakalamak için çalışma yürütürken, dün akşam Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı’na giderek teslim oldu. Savcılıktan polisin teslim aldığı Mehmet Reşit Çelik, Emniyette sorguya alındı.

Mehmet Reşit Çelik, Cinayet Büro’daki sorgusunda, “Liseden sevgiliydik, teyzemin kızıydı. Birbirimizi seviyorduk 16 yıl önce evlendik. Ben liseden okulu bıraktım askere gittim. Eşim de üniversiteyi kazandı. Eşim okulu bitirdikten sonra evlendik. Eşimin anne ve kardeşleri bizim evliliğimizi hiç bir zaman istemedi. Ailesi eşime, ‘Sen üniversite okudun o motor, fırın ustası bu evliliği bitir’ diyerek baskı yapıyordu. Aile sorunlarından uzaklaşmak için Mersin’e gittik. Eşim daha atanamamıştı. Bir yıl kaldık iş bulamadı ve tekrar İstanbul’a döndük. Dönmemizle birlikte eşim İstanbul’da atanarak göreve başladı.” dedi.

Mehmet Reşit Çelik, İstanbul’a dönmeleriyle birlikte eşinin ailesinin baskılarının tekrar başladığını söyleyerek, “Evliligimizden 2 çocuğumuz oldu. 2 yıl önce eşim bana, ‘Ben seni aldatttım’ dedi. Bu söylemi nedeniyle çok tartışma yaşadık ancak ben bunu da affettim. Olaydan 6 ay önce eşim bana, ‘Beni en yakın arkadaşımın karısıyla aldattın, bunu ispatlarım, elimde yazışmalar var’ dedi. Bunun doğru olmadığını söyledim. Bu nedenle bir süre tartışma yaşadık.” dedi.
Geçtiğimiz Ramazan Bayramında, eşinin ailesinin evlerine geldiğini söyleyen Mehmet Reşit Çelik, “Suratları asık bir şekilde duruyorlardı. Cebimden evin anahtarını alarak beni kapı dışarı ettiler. Eşyalarımı çöpe attılar. 18 Haziran’da eşim boşanma davası açtı ve uzaklaştırma kararı aldırdı. Eşimin psikolojik sorunları başladı. Olaydan bir gün önce psikoloğa ben götürdüm. Burada konuşup anlaştık. Bir gün sonra buluşmaya karar verdik. Okulun önünde buluştuğumuz sırada, eşim yanıma geldi ve ‘seninle konuşacak birşeyim yok, ihtiyacım yok.” dedi. 2 yıl önceki aldatma konusu ile ilgili birşeyler söyledi ve ayrıldı.  Ben bu söylemlerinden dolayı çok öfkelendim. Araçla takip ederek yanında durdum. Telefonla konuşuyordu. Silahımı çıkartarak ateş ettim. Son bir kez oğlumu görmek için kayınvalidemin evine gittim. Ben eve gittiğimde kayınvalidem Fehime Küçük, ‘Yine mi sen geldin’ diyerek elinde bıçakla bana doğru gelmeye başlayınca ben de silahımı çıkartarak ona doğru ateş ettim. Zaten psikolojim bozuktu. Daha sonra 600 TL para alarak Silivri’ye gittim. Bu civarda yol kenarlarında kalmaya başladım.” dedi.
Mehmet Reşit Çelik, Emniyetteki sorgusunda yaşanan olay nedeniyle çok pişman olduğunu söylerken, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. (Hürriyet)

 
İzmir'in 'Cumhuriyet Kadını' 95 yaşında tarlada çalışıyor
 
İzmir'de yakalanan suç makineleri hakkında flaş karar!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ordu'da büyük afet: Köprüler yıkıldı!
Ordu'nun Ünye ilçesinde sahil yolunda aşırı yağışlar sebebiyle 4 köprü ...
İzmir'de feci iş kazası: Ekmek parası uğruna can verdi
İzmir'in Torbalı ilçesinde inşaatta kalıp sökümü sırasında meydana gelen ...
Basın çalışanları için 'yıpranma payı' teklifi Meclis'te
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, basın sektörü çalışanlarının ...
 
Örgüt liderini böyle karşıladılar... Savcılık onların da peşlerinde!
Ankara'nın Haymana ilçesinde bir düğüne katılan suç örgütü elebaşı Ş.T'nin ...
Babasının kucağından düştü! Feci ölüm...
Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde babası Metin Bilendir'in traktör kullanırken ...
İzmir'de kendini ihbar eden mahalleye müjde!
İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Eğridere Mahallesi'nde, elektrik bağlatmak ...
 
Suriyeliler bayram için ülkelerine gidiyor
Kurban Bayramı'nı ülkelerinde geçirmek isteyen Suriyeliler Kilis'teki ...
İzmir'de feci kaza: Traktörün altında can verdi
İzmir'in Kınık ilçesinde, devrilen traktörün altında kalan sürücü Mustafa ...
Yavru kediyi kurtarmak isterken canından oluyordu
İstanbul Şişli'de mahsur kalan yavru kediyi kurtarmak isterken 3 metreden ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva