HABERLER>POLİTİKA
29 Ocak 2019 Salı - 12:38

CHP Urla Adayı Oğuz’dan mesaj seli: Gözyaşlarını tutamadı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Urla Belediye Başkan Adayı Burak Oğuz,  Urla’nın gelecek 30 yılını planlamak için çalışmalara başladığını söyledi. Büyük destek gördüğünü anlatan Oğuz, duygularını anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

CHP Urla Adayı Oğuz’dan mesaj seli: Gözyaşlarını tutamadı

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nin Urla Belediye Başkan adayı Burak Oğuz, SonSöz TV’de yayınlanan “Günaydın Ege” programın Aslı Eren’in konuğu oldu.

Urla’da seçim hazır olduklarını söyleyen Oğuz, Türkiye’nin dikkatini Urla’ya çekecek bir seçim sonucu elde edeceklerini söyledi.

Urla’nın 30 yıllık planını hazırladıklarını belirten Oğuz, “3 tane akademisyen arkadaşım, dışarıdan gözle Urla’da bir hafta boyunca yaşadılar. Urla’daki yaşam hakkında bir rapor çıkardılar. Urla’daki  sorunlar hakkında her şeyi yazdılar. Bu rapor doğrultusunda Urla’nın 30 yılını planladık. Biz sadece günü yaşamak istemiyoruz. Planlama her şeyin başıdır. Yeni dönem Urla’da daha güzel olacak” dedi.
BENİ GÖREMEYİNCE ‘HANİ NEREDESİN’ DİYORLAR
Kentteki yaşayan herkesle iyi ilişkileri olduğunu anlatan Oğuz, “Kentin esnafıyla temas etmeyi çok önemsiyorum. Zaten artık hepsi dostumuz, gitmediğimiz zaman telefon açıyorlar, ‘hani neredesin’ diyorlar. Yerel yöneticilerden beklenilen şey ulaşılabilmek. Ben birçoğunun sofrasına oturmuşumdur, yemeğini yemişimdir, çayını içmişimdir. Hem de defalarca. İnsanlar kendinden birini orada gördüğü zaman seviniyor ve bu da size yansıyor. Şu anda herkesin derdi geçim. Bir yerel yöneticinin hedefi, yerel halkın para kazanmasını geçimini sürdürmesini sağlamak. Bir şey yaparsınız herkes sizi ayakta alkışlar ancak bunu sürdüremiyorsanız bir anlamı kalmaz. Bizim bütün amacımız günü değil, geleceği kurtarmak. Yaptığınız her şeyin samimi ve sürdürülebilir olması son derece önemli. Artık klasik belediyecilik anlayışı geride kaldı. Yol, su, asfalt belediyelerin asli görevidir” dedi.

Oğuz, kendisine gelen mesajlar okunurken duygusal anlar yaşadı. Özellikle çok yoğun bir destek gördüğünü belirten Oğuz, günlerdir telefonlarının susmadığını vurguladı. Siyaset yolculuğu ve mücadelesini gözünün önüne getirdiğini belirten Oğuz, emeğin karşılığını görmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Oğuz, birlikte yol yürüdüğü Urlalıların desteği karşısında duygusal anlar yaşarken gözyaşlarını tutamadı.

DİKKAT ÇEKECEK SONUÇ ALACAĞIZ
CHP olarak seçime en iyi biçimde hazırlanacaklarını söyleyen Oğuz, “Eski siyasetçilerin kalıplaşmış değimleri vardır. Akıllı siyasetçi toprağın altına yatırım yapmaz. Benim hiçbir zaman böyle bir bakış açım olmadı. Arkadaşlarıma da hep şunları ifade ettim; ‘Burak Oğuz bir dahaki seçimde nasıl seçilir” diye değil, ‘30 yıl sonra Urlalılara nasıl bir Urla yaratacağız” mantığıyla iş yapmalıyız. CHP olarak bu süreci en iyi şekilde yürüteceğimize dair hiç şüphemiz yok. Seçim sonuçları bazında Türkiye’nin dikkatini Urla’ya çekecek bir sonuçla bu süreci götüreceğimize inanıyorum” diye konuştu.URLA’DA HER ŞEY VAR
Vizyon projelerini önümüzdeki günlerde açıklayacağını aktaran aday Burak Oğuz, “Urla’nın insan potansiyeli müthiş. Akademisyenleri, işadamları, yerlileri, siyasetçileri. Bizim için önemli olan bu potansiyeli kullanarak Urla’nın gelecek vizyonunu belirlemek. Urla’nın her şeyi var, yeter ki siz önceliklerinizi belirleyin. Önemli olan bunlara ufak dokunuşlarla yön vermek gerekiyor. Çok harika, çok kaliteli bir süreçle aday gösterildik, önemli olan bunu sürdürerek hep birlikte seçime gitmek” ifadelerini kullandı.

 
Musa Akhisarspor'a pahalı geldi
 
Türkiye otomobil satışında 23 Avrupa ülkesini solladı
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mahmut Kılıç 30 Ocak 2019 Çarşamba 16:22

Sayın B.Oğuz.tanışmadık ama seni iyi tanıyorum.Emekli "MALATYA"lıyım urlada senden iyisi Şamda veya Malatya da "Kayısı"diyorum.Urlada yaşamaktayım.Yüreğim sizinle.Bunları şunun için yazdım.Zamanında.kimsenin soru soramadığı yerde;cesur sorular sorarak,cevhe ve cesaretinizi ortaya sunan ege tv.sunucusu.snErel''i unutmayın.

Yorumu oyla      9      5  
Semra ilem 30 Ocak 2019 Çarşamba 02:17

Esim halil ilem burak Oğuz un babası ahmet beyin arkadaşı. Kendisini henüz tanımıyoruz. Inşallah urlamiz icin hayırlı olur. Kolay gelsin. Benim düşüncem belediye başkanı Urla da ikamet etmeli. Halkı dinlemeli. Sadece seçim öncesi değil her zaman halkın arasında olmalı. Yurttasa kulak vermeli. Bu yıl aşırı yağışlar nedeni ile kuscular ova kahve mevkii deniz halinde. IZSU ya defalarca derelerin ıslah edilmesi gerektigi konusunda yardımcı olunması gerektiği yaz aylarında iletildi. Ama kimse ilgilenmedi. BURAK BEY KUSCULAR OVA KAHVE CEVRESINI EN KISA ZAMANDA ZİYARET EDIN. REZILLIGI GORUN. BU KONUDA ELINIZI ÇABUK TUTUN. SAYGILARIMIZLA

Yorumu oyla      9      5  
Hasan Enis Özdemir 29 Ocak 2019 Salı 22:59

Öncelikle hayırlı olsun. Ben altı yıldır yazları Çeşmealtı''nda yaşıyorum. Bu süre zarfında Çeşmealtı en az iki kat betonlaştı. Oysa biz beton yüzünden İstanbul''dan kaçtıydık.

Yorumu oyla      9      5  
Mehmetherş 29 Ocak 2019 Salı 22:28

Hayırlı olsun abim

Yorumu oyla      9      5  
Mehmet abak 29 Ocak 2019 Salı 22:26

Hayırlı olmasını diliyorum abim herşeyin en iyisini yapacağınıza hiçbir kuşkumuz yok ailecek destekliyoruz başarılar diliyorum mehmet abak

Yorumu oyla      9      5  
Ersin kocakulH 29 Ocak 2019 Salı 20:39

Hayirlisi olur insallah burak.bey garip gurabNin yaninda ol yalan soyleme yolunherzamN acik olur insallah

Yorumu oyla      9      5  
Ömür Boztuğ 29 Ocak 2019 Salı 19:44

Sayın Oğuz Bey, Hayırlı Olsun,Ben veArkadaşlar Zeytinalanı Çamlıçay Mahallesinde 5223 Şok Sakinleriyiz. inş.Kazanırsınız Temennimiz Budur. Ve İnş.Yollarımız, Sokak lambalarımız Sağlıklı Yanar, Deniz Kenarına Bizlerin oturubilmemiz İçin Yerler Yapılır. Saygılar

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’nin İzmir adayından net mesaj: İyi bir Tunç Soyer dönemi olacak!
Kocaoğlu görüşmesinin ardından konuşan Soyer, “Gerçekten Aziz Başkan son ...
Bakan Akar: TSK her türlü hazırlığı yaptı!
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) kendisine ...
İzmir’de tarihi an… Kocaoğlu-Soyer zirvesinde neler konuşuldu?
Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, partisinin 31 Mart yerel seçimleri ...
 
Akşener'den Soyer mesajı: Babadan oğula suç geçmez ama...
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye ...
MHP Lideri Bahçeli'den Tunç Soyer tepkisi: Ne ülkücülerin ne devrimcilerin...
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Tunç Soyer'i aday göstermesine ...
CHP’li Yücel: İzmir sevdalısı adaylarımızla yola çıktık
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Merkez Yönetim ...
 
Çalkaya heyecanla başladı
Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından ...
Zeybekci’den İsmet Yılmaz’ın sözlerine tepki: Açıklanabilir, kabul edilebilir tarafı yok!
AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, AK ...
Zeybekci'den can dostlar için vizyon projesi
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, sokak hayvanları ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva