HABERLER>POLİTİKA
12 Mart 2019 Salı - 09:35

CHP Selçuk'ta coşkulu seçim buluşması

Selçuk’un İsabey Mahallesi coşkulu bir eğlenceye daha tanıklık etti. CHP Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, mahalle sakinleriyle bu kez başkan adayı olarak buluştu. Roman havasında oyunlar oynandı. Gecenin sonunda konuşan Sengel, İsabeylilere iki müjde verdi. Mevcut konutların tadilatı ve yeni sosyal konutlar projelerini açıklayan Sengel, “Sizlerle birlikte siyaset nasıl insan odaklı yapılırmış herkese göstereceğiz” dedi. 

CHP Selçuk ta coşkulu seçim buluşması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selçuk Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, İsabey Mahallesi’nde Romanlarla keyifli bir akşam geçirdi. Selçuk’un en renkli mahallesi olan İsabey’de mahalleli ile Dayanışma Buluşması ve Eğlencesinde bir araya gelen Sengel, büyük bir coşku ile karşılandı. Özel olarak hazırlanan sahnede mahalli şarkıcılar şarkı söylerken, Roman kadınların ve çocukların dansları geceye renk kattı. Kendisini başından çiçekler atarak büyük bir coşku ve enerjiyle karşılayan mahalle sakinlerine Filiz Ceritoğlu Sengel de bol bol kucaklaşarak ve Roman havası oynayarak eşlik etti. Sengel, mahalleli için hazırlattığı Roman havası seçim müziğinin ‘Biriz sonuna kadar, Mart’ın sonu bahar’ nakaratını pistte kadınlarla hep birlikte söyledi.

"BİZDE PROJELERİN ALASI VAR!"
Yoğun katılımlı etkinliğin eğlencesinin ardından ıslıklar ve alkışlarla sahneye çıkan CHP Adayı Sengel, yaptığı konuşmada insan odaklı hizmet mesajı verdi ve mahallelinin konut sıkıntısını çözecek iki projesini açıkladı. Sengel, “İnsanlarının gözleri hep gülen, her zaman olumlu enerji veren Selçuk’un yegane mahallesi burası. Gözlerinizin içindeki gülümseme, o umut ışığı, enerjiniz o kadar güzel ki onu hiç kaybetmeyin. Siyaset gelip geçici ama hayat devam edecek. O yüzden siyasette hep insan odaklı oldum. İnsanlar nasıl daha huzurlu, nasıl daha mutlu, karınları tok, çocukları yatağa nasıl tok girer hep bunu düşündüm. Bazıları soruyor projesi yok mu diye. Her söylediğim başkaları tarafından alınıp kullanıldığından projelerimi bekletiyorum daha, mayalatıyorum… Proje olmaz mı! Projelerin alası var. İnsana dokunan, insanı mutlu eden, eşinizi, çocuğunuzu ve geleceğinizi garanti altına alan projelerimiz var bizim. Çünkü biz her daim önce insan demeyi biliyoruz. İnsana değer vermeyi biliyoruz. İsabey’in tarihi değerini ortaya çıkarırken burada yaşayan insanların yaşam koşullarını yükseltmeye odaklı projelerimiz var” diye konuştu.

"İSABEY YENİ SOSYAL KONUTLARA KAVUŞACAK"
İsabey’e özel olduğu için iki tane projesini açıklayacağını söyleyen CHP Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, bunlardan birinin mevcut konutların tadilatı ve çevre düzenlemesi ile ilgili olduğunu diğerinin ise yeni sosyal konutlar inşa etmek olduğunu söyledi. Projelerini açıklarken sık sık alkışlarla sözleri kesilen Sengel, şunları dile getirdi: “15 yıl önce sizlere konutlar yapıldı ancak artık konutlarınızın tadilata ihtiyacı var, bakımının yapılması gerekiyor. Çevresinin düzenlenmesi gerekiyor. Konutlarınızın arka tarafı karanlık oranın aydınlatılması gerekiyor. Bunları yapacağız. İkincisi ise nüfuslarınız çoğaldı. Bir odada 10 kişi kalanınız var. Biz insan odaklı olduğumuz için bu sorununuza çözüm olacak yeni sosyal konutlar yapacağız. TOKİ’lerde belli bir gelir düzeyi şartı var biz diyoruz ki insana yatırım yapıyoruz. Sosyal konutlar benim projem olarak başlasın, diğerlerine de örnek olsun da insan odaklı siyaset nasıl yapılır gösterelim onlara. Herkes görsün!”

"SİYASETEN DEĞİL, İNSAN OLARAK BURADAYDIM, BURADAYIM…"
Son 10 yıldır İsabey Mahallesi’ne pek çok kez geldiğini hatırlatan Sengel, “Sizin o gözlerinizdeki umut ışığı hiç yok olmasın istiyorum. Ben 2009’dan bu yana belediye başkanı adayı değildim ama doğum gününüzde, karakolla ilgili bir probleminiz olduğunda, çocuklarınızın bir kavgaya karıştığı olayda ben hep buradaydım. Siyaseten değil, insan olarak buradaydım. Burada olmamın benim bir şey olmamla alakası yok ama belediye başkanı olunca nasıl insan odaklı iş yapılırmış sadece ben değil, sizlerle hep beraber göstereceğiz herkese” dedi. Alkışlar ve bravo seslerinin ardından konuşmasına devam eden Sengel, “CHP bayrağını alıp biz biriz, bir aradayız, yıkılmayız, hiçbir tehdide de boyun eğmeyiz, dimdik buradayız diyorsunuz ya esas sizlere bravo!” diyerek mahalleyi alkışladı.

"HİÇ BİR DEDİKODUYA İNANMAYIN!"
Coşkulu kalabalıktan hiçbir dedikoduya inanmamalarını isteyen CHP Selçuk Adayı Sengel, sözlerini şöyle tamamladı: “Projelerimi ilgili yerde, ilgili zamanlarda, insan odaklı, çocuklarımızla doğru seviyeye getirerek tek tek açıklayacağım. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğine köprü atarak ve onlara iş imkanları sağlayarak nasıl siyaset yapıldığını herkese anlatacağız. Sizden tek bir ricam var. Hiçbir dedikoduya, şahsımdan duymadığınız hiçbir şeye inanmayın. Çünkü benim için Selçuk’ta yaşayan herkes çok kıymetli ve hiç kimse bunu değiştiremeyecek. Çünkü biz her zaman bir arada yaşamayı bildik, gösterdik ve bunu öğretmeye de devam edeceğiz. Keyfiniz hep daim olsun, gülen gözleriniz hep gülsün.”

 
Apple, Netflix'e rakip oluyor: Lansman tarihi açıklandı!
 
İzmir için ‘sarı’ alarm!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
selçuklu chp li 12 Mart 2019 Salı 11:07

ondan kapı kapı dolasıp iyi partinin adayı yok diye propaganda yapıyorsun uz emek hırsızı muptezeller

Yorumu oyla      4      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Teleferikte mola bitti
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete alınan Balçova Teleferik ...
Bakan Soylu'dan İzmir mesajları: 299 HDP'li listelere yazıldı!
İzmir'in Bayraklı ilçesindeki programda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman ...
Zeybekci: İzmir’de 6 ay içinde çukur kalmayacak
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Bayraklı programında konuşan AK Parti ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Süt kuzuları öksüz kalmasın!
Mehmet KARABEL yazdı... Süt kuzuları öksüz kalmasın!
Bayraklı'daki saldırı için flaş karar!
Bayraklı ilçesinde CHP'nin seçim ofisine düzenlenen silahlı saldırıya ...
Sanata ayıba Büyükşehir'den jet hamle!
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gökçe, sokak sanatçısı Çoban’a canlı ...
 
Yavaş'a 'görevi kötüye kullanma'dan iddianame
'MİLLET ittifakı'nca desteklenen, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı ...
CHP adayı Gümrükçü: Çiğli’yi hep birlikte yöneteceğiz
Millet İttifakının adayı CHP’li Utku Gümrükçü, Çiğli’nin tüm mahallelerinde ...
Bahçeli: Ezanı ıslıklamak millete ihanettir
Ankara Etimesgut'ta konuşan MHP lideri Bahçeli, 8 Mart Dünya Kadınlar ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva