HABERLER>POLİTİKA
15 Nisan 2020 Çarşamba - 13:57

CHP'nin patronu Yücel'den hayırseverlere çağrı, ilçe başkanlarıyla toplantı!

CHP İzmir İl Başkanı Yücel, kentteki hayırsever vatandaşları 'İzmir Dayanışması'na katılmaya davet etti. Yücel ayrıca salgınla mücadele konusunun masaya yatırılacağı bir ilçe başkanları toplantısı da organize etti. CHP İl Örgütü'nün ilçeleriyle birlikte destek kampanyasına topyekun katılması bekleniyor.

CHP nin patronu Yücel den hayırseverlere çağrı, ilçe başkanlarıyla toplantı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medya hesabından yardımsever vatandaşlara çağrıda bulundu. Koronavirüs salgınıyla mücadele edilen şu günlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin dayanışma kampanyasına örgütle birlikte destek olan İl Başkanı Yücel bu kez, “Hastalıkta, sağlıkta birlikte paylaşalım. CHP İzmir İlçe Örgütlerimiz aracılığıyla hayırsever vatandaşlarımızın her türlü yardımını, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırarak, bu hayat mücadelesinde sizlerle omuz omuza dayanışma içerisinde olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Yücel ayrıca paylaştığı görselde hayırseverleri İzmir dayanışmasına katılmaya davet etti. 

Salgının ne kadar süreceğinin belli olmadığı ve iktidarın yardım dağıtımları sırasındaki organizasyon bozuklukları sebebiyle, vatandaşların mağdur olmaması için yeni bir dayanışma örneği başlattıkların söyleyen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel "Hastalıkta Sağlıkta Birlikte Paylaşıyoruz başlığıyla yola çıktık. Bu yolda yardım yapmak isteyen ama nasıl yapacağını veya nasıl ulaştıracağını bilemeyen, yardımlarını bizim aracılığımızla güvenle ihtiyaç sahiplerine ulaştırabileceği gören herkese ulaşmayı hedefliyoruz" dedi. Yücel açıklamasında şu sözlere yer verdi;

BİRLİKTE PAYLAŞACAK, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
İl Yönetim kurulumuzun son toplantısında ilçe örgütlerimizi de kapsayan, yeni bir dayanışmasının başlatılması kararını zaten almıştık. Covid-19 salgınına karşı vatandaşlarımızın korunması ve ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında tüm ilçe başkanlarımız kendi ilçelerinde yardım çalışmalarını zaten yapıyorlar.  Birlikte Paylaşalım hareketini başlatmaktaki amacımız, salgınla mücadelede en basit konuların dahi iktidar tarafından siyasallaştırılmaya çalışıldığı şu süreçte, hiç bir beklentiye girmeden yardımlar konusunda katılımı arttırarak, salgının ekonomik sonuçlarından olumsuz etkilenen vatandaşlarımıza daha fazla destek olmak. Bu konuda ilçe başkanlıklarımız ile koordinasyonu sağladık. Maalesef iktidarın en basit yardım toplama, dağıtma, vatandaşa ücretsiz maske ulaştırma konularını bile Arapsaçına dönüştüren ve vatandaşın mağduriyetine yol açan akıl almaz bir organizasyonsuzluğu ile karşı karşıyayız. Tüm bu konularda iktidara yapılan "birlik olalım, vatandaşa daha hızlı ve daha fazla yardımda bulunalım" taleplerimiz karşılık bulmuyor. Belediyelerimizin organize ve eşit olarak herkese ulaştığı yardım çalışmaları bile siyasi kaygılarla ya engelleniyor ya da haksızca eleştiriliyor. Ancak, birliğimize darbe vuran bu tavırlar bizi ve belediyelerimizi durduramıyor. Bizler gerek belediyelerimiz gerekse örgütümüzün kendi organizasyonlarıyla vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Salgının ne kadar daha süreceği veya ne zaman biteceği ile ilgili bir tarih maalesef ki verilemiyor. Bu da şu demek ki, başlatılan yardımların aralıksız sürmesi gerek. İl başkanlığımızın başlattığı dayanışma hareketi "Birlikte Paylaşıyoruz"  ile yardım yapmak isteyen ama nasıl yapacağını, nasıl ulaştıracağını bilemeyen, yardımlarını bizim aracılığımızla güvenle ihtiyaç sahiplerine ulaştırabileceği gören herkese ulaşmayı hedefliyoruz. Bu konuda ilçe başkanlarımız basın, sosyal medya ve şahsen kendi çağrılarını da yapacaklar. Ben daha çok, sen daha az yardım topladın tartışmalarına asla girmedik, girmeyeceğiz. Bu zor günlerde fazladan bir vatandaşımıza ulaşsak bile bizim için önemli. Bu yolda çıkarsız, beklentisiz,  kim ne katkı veriyorsa da canıgönülden teşekkür ederim. İzmir bu salgını ve yol açtığı zor günleri dayanışarak aşacaktır. Hem belediyelerimiz hem de örgütümüzün çalışmalarıyla, İzmir’de hiç bir vatandaşımız bu zor günlerde yalnız bırakılmayacaktır. Biz İzmir’e inanıyor ve güveniyoruz. Birlikte paylaşacağız, birlikte başaracağız.

 

 

Öte yandan Başkan Yücel’in ilçe başkanlarıyla internet üzerinden bir toplantı yapacağı öğrenildi. Salgın sürecinin konuşulacağı zirvede ilçe örgütlerinin dayanışma kampanyasına katılmasının sağlanması yönünde kararlar alınabileceği aktarıldı.

 
Menemen'de Ata’ya mektup yarışması
 
Altınordu'dan camia ve taraftara vefa
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Serter: Belediyelere vergi ve ÖTV muafiyeti sağlanmalı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Bedri Serter, iktidarın ...
Tayfun MARO yazdı... Salgından sonra Yeni Dünya düzeni mi kurulacak?
Tayfun MARO yazdı... Salgından sonra Yeni Dünya düzeni mi kurulacak?
Bakan’dan infaz yasası açıklaması: Tüm vekillerimizi temsil ettim!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan TBMM’nin onayından ...
 
CHP'li Bakan: İnfaz düzenlemesi adalet dağıtmıyor
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, infaz düzenlemesi hakkında konuştu, ...
Erdoğan'dan infaz düzenlemesi açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni infaz düzenlemesi, uygulamadaki sıkıntılar ...
CHP’li Başkan Uyan’dan yasa kabulüne tepki!
TBMM’de kabul edilen infaz yasası için açıklama yapan CHP İzmir İl Gençlik ...
 
TBMM’de infaz yasası kabul edildi: İzmirli vekiller hangi oyu kullandı?
Mecliste oylanan ve kabul edilen infaz yasası için milletvekilleri oy ...
AK Parti'den işsizler için 15 maddelik yeni teklif
Koronavirüs nedeniyle ekonomide yaşanan olumsuzlukların telafi edilmesi ...
CHP'li Beko: Bir alkış da temizlik işçilerine!
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, salgın sürecinde alanda çalışan sağlık ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva