HABERLER>POLİTİKA
29 Ocak 2019 Salı - 12:20

CHP’nin İzmir adayından net mesaj: İyi bir Tunç Soyer dönemi olacak!

Kocaoğlu görüşmesinin ardından konuşan Soyer, “Gerçekten Aziz Başkan son derece pozitif. Bütün kalbiyle inanıyor. Bu parti bana 15 yıl bu görevi verdi, partinin kurumsal kimliğine son derece sadık bir insanım ve bu ne gerektiriyorsa onu yaparım noktasında. Bu da bize çok cesaret veren bir nokta. Aziz başkanın sahip olduğu bilgi, tecrübe ve birikim İzmir’de kimsede yok. O çok kıymetli bir şey. Biriktirdiği ne varsa bizim için kullanacak. Bize el verecek. O nedenle çok mutluyum. İzmir’de iyi bir Tunç Soyer dönemi olacak” dedi.

CHP’nin İzmir adayından net mesaj: İyi bir Tunç Soyer dönemi olacak!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etmesinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Soyer, “Yerel siyaset apayrı bir şey arkadaşlar. Biz genelde yürütülen siyaset ile uzaktan yakından ilişkili olmayacağız. Yerel yönetim bambaşka dinamiklerle yürüyen bir siyaset anlayışı. Herkesi kucaklamayı gerektiren bir şey. O nedenle merkezde yürütülen çatışmalar, kavgalar, itişler, kakışlar bizim umurumuzda değil. Herkesi kucaklayacak bir çalışma yürüteceğiz” dedi.

SOYER’DEN KÖRFEZ AÇIKLAMASI
Körfez Geçişi projesine ilişkin konuşan Soyer, “Buna karşı çıkmak veya taraftar olmak bir siyasi tercih gibi görünüyor. Bizim böyle bir siyasi tercihimiz olamaz. Biz gerçekten İzmir’e fayda ediyor mu etmiyor mu teknik anlamda sonuçları ne diye bakarak karar vereceğiz” açıklamasını yaptı.

KOCAOĞLU PARTİ KİMLİĞİNE SON DERECE SADIK, BU BİZE CESARET VERİYOR
Kocaoğlu ile gerçekleşen görüşemeye dair bilgi veren Soyer, “Gerçekten Aziz Başkan son derece pozitif. Bütün kalbiyle inanıyor. Bu parti bana 15 yıl bu görevi verdi, partinin kurumsal kimliğine son derece sadık bir insanım ve bu ne gerektiriyorsa onu yaparım noktasında. Bu da bize çok cesaret veren bir nokta. Aziz başkanın sahip olduğu bilgi, tecrübe ve birikim İzmir’de kimsede yok. O çok kıymetli bir şey. Biriktirdiği ne varsa bizim için kullanacak. Bize el verecek. O nedenle çok mutluyum. İzmir’de iyi bir Tunç Soyer dönemi olacak. Temiz, iyi ve yeni siyasete dair özlem var. Bunu hissediyorum. İsim biraz daha benim önüme geçmiş durumda. Bunun gereklerini yapacağım. Çok önceliğimiz var” diye konuştu.

ESKİ YARALARI KAŞIMANIN MANASI YOK
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Babadan oğula suç geçmez” sözlerine değinen Soyer, “Akılcı, rasyonel açıklamalar bunlar. 12 Eylül dönemi çok acılı bir dönem. Tamamen dış güçlerin içinde olduğu bir dönem. Darbeye o dönem tabi ki hepimiz karşı çıktık. Dolayısıyla darbe ile ilgili bir şeyi tartışmanın manası yok. Yanlıştı, kardeşkanı dökülüyordu, insanlar birbirlerini boğazlıyorlardı. Çok vahşi bir dönemdi ama o dönem üzerinden bugüne dair bir şey çıkarmaya çalışmak doğru değil. Eski yaraları kaşımanın faydası yok. Bugün yepyeni bir kent ve dünya için uğraşmak gerekiyor. Seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti'yi de ziyaret edeceğim. Yerel siyaset başka bir şey. Biz herkesle kucaklaşacağız. Herkes herkesle kucaklaşıyor zaten ama siyaset ayrıştırıyor. Yerelde buna izin vermeyeceğiz” açıklamasında bulundu.

 
50 yaşında aşkına karşılık bulamadı: Muğla'yı birbirine kattı!
 
Musa Akhisarspor'a pahalı geldi
YORUMLAR
Toplam 22 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
CHP SAHİPSİZ DEĞİLDİR 30 Ocak 2019 Çarşamba 12:30

Bu proje dir bu operasyondur Aziz KOCAOĞLUNA ve ekibine karşı yapılmıştır. AZİZ KOCAOĞLU hiçbir vekile ihale arazi vermemiştir. Genel Merkezden gelen kim varsa pastadan pay almaya çalışan hepsini kovalamıştır belediyenin bir kuruşunu bile koklatmamıştır Aziz Başkan izmirin malını korudu satmadı sattırmadı. oysa izmirin bütün vekilleri Aziz başkana cephe aldı çünkü onlarda rant peşinde utanıyorum sizden CHP GENEL MERKEZİ VE KILIÇTAROĞLU tabanı dağıttınız parçaladınız bu böyle kalmıcak 31 martta alacaksınız cevabınızı OY yok size CHP sahipsiz değildir heleki KILIÇTAROĞLUnun Çiftliği hiç değildir

Yorumu oyla      9      5  
Mert 30 Ocak 2019 Çarşamba 11:10

Nihat Zeybekci ye oy verin bakın İzmir''de ne yeşil alan kalır ne sahil ne çeşme 5 senede betona boğarlar. İnciraltı olur avm rezidans, Kültürpark AVM, kordon otoban olur, Kadifekale villakent demedi demeyin.

Yorumu oyla      9      5  
cumaovalı 30 Ocak 2019 Çarşamba 10:09

Olmadı sn. Tunç sizin kumaşınızdan büyük şehir başkanlığı dikilmez. Partimizin beceriksizliği sizi,sizleri, bizi,bizleri yaktı yıktı geçti.Mart'ın sonu DEPREM...iDDİA EDİYORUM 31 MART GECESİ BUDEFA KEMAL BEY İSTİFA EDECEK..

Yorumu oyla      10      7  
Alsancakli 30 Ocak 2019 Çarşamba 08:37

Çok kaliteli, beyefendi , projeleri olan bir başkan , hayırlı uğurlu olsun, izmirde fark yaratacak,

Yorumu oyla      11      8  
ertugrul 30 Ocak 2019 Çarşamba 02:51

gelin işin aslını ben söyliyeyim...ANDRE MERKEL in CHP DEKİ ADAMLARININ İZMİR E VE İZMİR.LİYE ATTIĞI EN BÜYÜK KAZIK...BU TERTİBİN İÇİNDE ÇOK SEVDİĞİM AZİZ BEY DE VAR....ALİ ALİ..HAYDAR HAYDAR HAYDAR dersem anlarsınız her helde...

Yorumu oyla      11      7  
semra ilem 30 Ocak 2019 Çarşamba 02:22

Sayın soyer Seferihisar i yoktan var etti. Çağdaş atilimlari olan çalışkan bir başkan. Umarım izmir daha yeşil olur. Kolay gelsin

Yorumu oyla      12      7  
Ali 29 Ocak 2019 Salı 22:45

Atatürkçü izmilrli yazan kardeş senin nerden olduğun belli anlayan anlar trollere dimi yüzde 60 geçer tunç zamanı gelince yazarım

Yorumu oyla      10      6  
İzmirli 29 Ocak 2019 Salı 22:05

yandas siteler yetmiyo burayadami el attiniz!!! pkk yandasligindan giderseniz kimse akp nin eline su dokemez!! Oslo''da gorusen kimdi? Dolmabahçe de gorusen kim peki? haburda davul zurnayla karsilayan kimdi? ocalana imrali diyen kim? barzani ile sahnede halay çeken kim siz once bunlari bi aciklayin ole yazin!!!

Yorumu oyla      11      6  
Sevgi kazanmalı 29 Ocak 2019 Salı 19:05

Sevgili Başkan; Yandaşlarının hele hele bazı kadın takipçilerinin sosyal medya üzerinden Aziz Başkan'a ettiği hakaretler ve aşağılamalar için ne düşünüyorsun. Yarın bu insanları seninle sarmaş dolaş görürsek Aziz Başkan için bugün söylediklerini nereye koyacağız. Samimi ve mert olalım, kendi çıkarımız için kimsenin kimseye hakaret etmesine izin vermeyelim, müsaade etmeyelim. Sana güveniyoruz, ahlak, terbiye ve bizi biz yapan güzel değerlerimize sahip çıkalım. Küfürbaz, ağzı bozuk insanları arkadaş tutma, hiç bir koltuk insan onurundan değerli değildir, bunu unutma sevgili Başkan. Saygılarımla

Yorumu oyla      18      7  
İzmirli 29 Ocak 2019 Salı 18:37

İzmir'in kentsel dönüşüme altyapıya ihtiyacı var.Bunları konuşalım artık gerisi boş ideolojik meseleler.

Yorumu oyla      21      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Akar: TSK her türlü hazırlığı yaptı!
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) kendisine ...
İzmir’de tarihi an… Kocaoğlu-Soyer zirvesinde neler konuşuldu?
Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, partisinin 31 Mart yerel seçimleri ...
Akşener'den Soyer mesajı: Babadan oğula suç geçmez ama...
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye ...
 
MHP Lideri Bahçeli'den Tunç Soyer tepkisi: Ne ülkücülerin ne devrimcilerin...
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Tunç Soyer'i aday göstermesine ...
CHP’li Yücel: İzmir sevdalısı adaylarımızla yola çıktık
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Merkez Yönetim ...
Çalkaya heyecanla başladı
Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından ...
 
Zeybekci’den İsmet Yılmaz’ın sözlerine tepki: Açıklanabilir, kabul edilebilir tarafı yok!
AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, AK ...
Zeybekci'den can dostlar için vizyon projesi
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, sokak hayvanları ...
CHP'liler arasında o ilçede kavga! 3 yaralı
CHP Eyüpsultan  İlçe Binası girişinde CHP'li iki grup arasında meydana ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva