HABERLER>POLİTİKA
7 Mart 2024 Perşembe - 18:16

CHP'nin adayı Tugay'dan Beydağ'a soğuk hava deposu ve greyder sözü

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Beydağ'ı ziyaret etti. Tugay, ilçede üretilen tarım ürünlerinin sağlıklı koşullarda muhafaza edilmesi için ihtiyaç duyulan soğuk hava deposunu yapacaklarını müjdeledi. Tugay, köylüler için büyük öneme sahip olan üretim yollarının sürekli açık kalması için ilçe belediyesine greyder vereceklerini, Küçük Menderes’te hizmet verecek bir asfalt şantiyesi kuracaklarını da söyledi.

CHP nin adayı Tugay dan Beydağ a soğuk hava deposu ve greyder sözü

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Beydağ'da partililerle buluştu. CHP Beydağ İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Cemil Tugay'a Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, CHP Beydağ İlçe Başkan Adayı Şakir Başaran, CHP İlçe Başkanı Özlem Kaynak Topuz da eşlik etti. “Değişimin yüzyılı, yüzyılın değişimi” sloganlarıyla karşılanan Tugay, ilçeye seçim otobüsü ile girdi.

“YENİ VE GÜZEL BİR DÖNEMİ BAŞLATACAĞIM”
Partililer ve yurttaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Cemil Tugay, Beydağ'ı çok sevdiğini söyledi. Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar'a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Tugay, şöyle dedi:

“Partimizde hep olduğu gibi bu dönemde de bayrak yarışı var. Bu bayrağı şimdi Şakir başkanımız devralıyor, Feridun başkanımın bıraktığı yerden daha ileriye götürecek. Ben de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak 31 Mart’ta sizlerin oylarınız ile İzmir için yeni ve güzel bir başlatacağım. Bayrağı Tunç Soyer başkanımdan devralacağım.”

Beydağ'ın tarım ve hayvancılık alanındaki potansiyelinin farkında olduğunu vurgulayan Tugay, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Beydağ’ı iyi tanıyorum. Buraya hizmete istekliyim. İlçede ürünlerin sağlıklı şekilde değerlendirilmesi için soğuk hava deposuna ihtiyaç var. Türkiye’nin değerli kestanelerinden birini üretiyorsunuz. Birçok tarım ürününü burada üretip, ülkenin dört bir yanına gönderiyorsunuz. Bunların uygun koşullarda saklanması için gerekli olan soğuk hava deposunu yapacağız. Bölgede genel yol sorunu var biliyorum. Küçük Menderes’te hizmet verecek bir asfalt şantiyesi kuracağım. Üretim yollarının sürekli açık olması için ilçe belediyesine greyder tahsis edeceğim” dedi.

İZTAŞIT BEYDAĞ'A UZANACAK
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bölgede sorunları giderecek çalışmaları hayata geçireceklerini anlatan Tugay, şöyle dedi:

“İztaşıt'ın burada da hizmet vermesi için gerekenleri yapacağız. Beydağ’ın çocuklarının yılın 12 ayı kullanacağı yüzme havuzunu, vaat olmaktan çıkarıp yapalım. Köylerimizin bazılarının düğün salonuna ihtiyacı olduğunu öğrendim. Bunu başkanımla beraber yapacağız. Ben de ailenizin ferdi gibiyim. Şakir başkanımla tam uyum içinde çalışacağız. İzmir’in dört köşesinde aynı heyecanla çalışacağız. Artık yaptığımız belediyecilik sadece temizlik, alt yapı, üst yapı belediyeciliği olmayacak. Üretmek isteyen herkese destek olacağız.”

PAZARYERİ ZİYARETİNDE RENKLİ ANLAR
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, ilçede kurulan halk pazarını da ziyaret etti. Pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden, alışveriş yapan Tugay, taktığı puşiyi isteyen bir kadını da kırmadı.

“AZİZ BAŞKANIMIZDAN DAHA İYİ OLMAK İSTİYORUM”
Beydağ'da mahalle muhtarlarıyla da buluşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, muhtarların görev yaptıkları bölgelerin sesi olduğunu söyledi. Kırsal bölgelere sağlıklı ve kesintisiz hizmet sunmak adına yeni dönemde Kırsal Bölge Planlama Dairesi Başkanlığı kurmayı planladıklarını da ifade eden Tugay,“Bütün köylerimiz, beldelerimiz, ilçelerimiz hem bugün hem de gelecekte karşılaşacak sorunlar açısından incelenecek. Sorunların hızlı çözümüne yönelik çalışma yapacağız. Konunun uzmanları görev alacak. Sizler de bu çalışmanın içerisinde olacaksınız” dedi.

İlçede tarım ve hayvancılıkla ilgilenen köylüleri kalkındıracaklarını ve böylece kırsal kesimi güçlendireceklerini anlatan Tugay, şunları söyledi:

“İzmir'de ve ilçelerde istihdamın artması lazım. Bunu birlikte başaracağız. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin imkanlarını, gücünü en iyi şekilde kullanacağımıza inanıyorum. Bu imkanları israfa kaçmadan kullanacağız. Aziz Kocaoğlu başkanım sevilen bir insandı. Ben Aziz başkanımız daha iyi olmak istiyorum. Çıtam budur. Böyle insanlar olmak iyidir. İnsanlarımızın sevgi ve saygısını kazanmak en büyük onur. En değerli hazinedir.”

Muhtarlar da Tugay'a başarılar diledi.

 
Rekor kırıldı... Altının kilogram fiyatı yükseldi
 
Ümit Özdağ, Burcu Köksal'ı partisine davet etti
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kırsal 7 Mart 2024 Perşembe 21:41

Özel halk otobüsünün adı , İZTAŞIT ( çevre ilçe toplu ulaşımını özelleştirme projesi ) olunca başka mı oluyor . Konak , Karşıyaka , Bornova’da İZTAŞIT var mı ? Sayın Aziz Kocaoğlu kırsal ilçelerdeki belediye otobüslerinde ( ESHOT ) uygulanan 90 dakika aktarma hakkını 10.02.2016 tarihinde iptal etti . “ Kırsalda oturan vatandaşlarla şehir merkezinde oturan vatandaşlar arasında kira. , harcama gibi farklılıklar var . Biz bunu adil bir şekilde uyguladığımızı düşünüyoruz “ CHP İzmir BB Başkan adayı sayın Cemil Tugay siz ne düşünüyorsunuz ? İZTAŞIT , Beydağ’a uzanınca , İzmir merkez ilçelerdeki metro. , otobüs , vapur ve tramvaylarda uygulanan 120 dakika aktarma hakkı , Beydağ’a uzanan İZTAŞIT ‘ta olacak mı ?

Yorumu oyla      0      0  
İşçi 7 Mart 2024 Perşembe 21:22

Sen daha işçiye maaş ödeyemiyorsun

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DP Genel Başkan Yardımcısı istifa etti
Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, görevinden istifa ettiğini ...
Kurtulmuş: TBMM içtüzüğü değişmeli
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Köklü iç tüzük değişikliğiyle Meclis'i ...
Erdoğan: Bunların hayalleri kendi siyasi çıkarları
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mersin mitinginde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında ...
 
Akşener'den Mansur Yavaş'a 'korkaklık' tepkisi!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur ...
Özgür Özel’den 8 Mart’a özel program!
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar ...
Cumhur İttifakı adayı Dağ açıkladı… Karabağlar’da dönüşüm neden olmadı?
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, bakanlık ...
 
'Gıda ihracatını 40 milyar dolara çıkaracağız'
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "2023 senesinde gıda ihracatı 31 ...
'Terör örgütlerinin nefesini kesmekte kararlıyız'
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, gece gündüz demeden terör örgütü PKK başta ...
Cumhur İttifakı Adayı Çayır: Bornova’yı kucaklayacağız!
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ve Bornova Belediye ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Eskiçağ İnançlarında ve Ritüellerinde Şarap
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ha’di, öldür beni!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva