HABERLER>POLİTİKA
15 Ocak 2019 Salı - 14:41

CHP'li Yücel'den Zeybekci'ye: Keşke Atatürk'ü rehber alsaydınız!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekçi' nin kutuplaşma ve Atatürkçülük ile ilgili yaptığı açıklamalara cevap verdi.

CHP li Yücel den Zeybekci ye: Keşke Atatürk ü rehber alsaydınız!

Yücel, Atatürkçülük hizmet yapmaya engel değil, aksine kandırılmaya engeldir" dediği açıklamasında,  Zeybekçi'nin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı  Aziz Kocaoğlu ile ilgili değerlendirmeleri hakkında da konuştu. Yücel, şunları söyledi:

Bize kutuplaşma mesajları gönderen ve kutuplaşmanın CHP'nin işine geldiğini iddia eden Sayın Nihat Zeybekçi' nin bu sözleri bizleri olduğu gibi İzmirlileri de şaşırtıyor. Gerçi bizler Sayın Zeybekçi' nin mensubu olduğu partinin en tepesindeki isim olan Genel Başkanları Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan bu tavırlara alışkınız. Önce toplumu gerip, kutuplaştırıp sonra barış ve kardeşlik nutukları atılması AKP'nin genel politikası. Partisinin İzmir belediye başkan adaylarının açıklandığı törende  CHP'li büyükşehir belediye başkanımız  Sayın Aziz Kocaoğlu'na "beceriksiz" diyen, "bu beceriksizlerden İzmir'i kurtaracağız" diyen Zeybekçi değil miydi ki, bugün yaptığı açıklamada kardeşlik nutukları atıyor. AKP'nin İzmir adayı önce bir karar versin. Kampanyasını kutuplaştırarak, hakaret ederek, iftira atarak mı yürütecek? Yoksa duruma ve yerine göre kampanyanın rengini mi değiştirecek?

KEŞKE SİZ DE FETÖ YERİNE ATATÜRK'Ü REHBER ALSAYDINIZ
Zeybekçi' nin CHP'nin ve İzmir'in Atatürk konusundaki hassasiyetinden neden rahatsızlık duyduğunu anlamadığını belirten Deniz Yücel "Nihat Zeybekçi' de kendisinden önce aday olan AKP'liler gibi aynı hatalara düşüyor. Bizler İzmir'de hizmet ederken, projeleri hayata geçirirken, sokak sokak çalışırken, hükümetin yapması gereken ama yapmadığı işleri bile yerel yönetimlerimizle yaparken;  feyz aldığımız, yolunu yolumuz bildiğimiz Atatürk'ü anlar ve hatırlarız. Atatürkçülük, AKP'nin yaptığı gibi sadece milli bayramlarda ve 10 Kasım'larda hatırlanacak bir düşünce biçimi değildir. İzmir'de yaşayan herkes yaptığı işte, ürettiği hizmette, sevincinde ve üzüntüsünde Atatürk'ü aklından ve kalbinden çıkarmaz. Yani Atatürk'ü anmak, Atatürk'ü yaşatmak ve kalben sevmek hizmet etmeye, İzmir'i kalkındırmaya  engel olmadığı gibi tam tersine, bu hizmetin önünde duran engelleri kaldırmaya, 'kandırılmamaya' yarar. Keşke Sayın Zeybekçi ve mensubu olduğu partide, 14 yıl boyunca FETÖ'yü kendine rehber alacağına, Atatürk'ü rehber alsaydı da, ülke bugünkü içler acısı hale düşmeseydi. Biz İzmir'de Atatürk'ün rehberliğinde, İzmirliler ile birlikte yürümekten, üretmekten ve tüm dünya'da örnek gösterilen belediyecilik hizmetleri sunmaktan vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. Her açıklamalarında İzmir'in Atatürk sevgisine, milletin Atatürk'e bağlılığına söz söylemekten vazgeçmedikleri sürece,  İzmirlilerden gereken cevabı alacaklarından hiç şüpheleri olmasın" dedi

 
İzmir beyaza büründü!
 
İZBAN'da iş yavaşlatma eylemi mi var?
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İzmir li 16 Ocak 2019 Çarşamba 10:05

Adalet! ve kalkınma! partisi; takiyenin allahını yapıyor vede yapacaksınız.

Yorumu oyla      9      5  
algı 16 Ocak 2019 Çarşamba 02:32

Bu trollerin bir özelliği de akıl kıtlığı kadar bilgi kıtlığı :) Bunlardan biri yeni bir kelime bulur, hemen hepsi sürü halinde ona sarılır, hepsi aynı şeyi tekrarlar durur! Şu sıralar algı sözcüğünü öğrendiler, CHPnin algı yönetiminden söz ediyorlar! Anlamını bilmedikleri de ortada, algı yönetiminde ustanın, üstadın Reis olduğunun bile farkıdan değiller! Oslo'da görüşüp, Dolmabahçede mutabakat imzalayıp, sınıra mahkeme götürüp, ürtüne de CHPyi HDP ittifakıyla suçlamanın en muhteşem algı yönetimi olduğunun farkında değiller! Bilir bilmez yazıyoralr işte. Bir de saygısız, büyük harflerle yazmanın ne anlama geldiğini bile bilmiyor öküz!

Yorumu oyla      9      5  
ALGIYI BIRAKİZMİ,R'İN SORUNLARINA BAK... 15 Ocak 2019 Salı 22:09

DENİZ YÜCEL BIRAK BU TERANELERİ..İZMİR'DEKİ YAPMADIĞINIZ BECEREMEDİĞİNİZ HİZMETLERDEN BAHSET. PAŞAM ATATÜRK İLE BECERİKSİZLİĞİNİZİ PERDELEMEYİN. BUNU HER SEÇİMDE YAPIYORSUNUZ VAZ GEÇİN BU ALGIYA YÖNELİK AÇIKLAMALARDAN...İZMİR HİZMET İSTİYOR... İZMİR RAHATLAMAK İSTİYOR...İZMİR GÜZEL YAŞAMAK İSTİYOR...

Yorumu oyla      12      11  
patlatma 15 Ocak 2019 Salı 21:42

Merkez dedikleri, Osloda görüşen kimdi? Dolmabahçe mutabakatını kim imzaladı? Açılım kimin icadıydı? HDP'liler gibi andımızı kim kaldırmak istedi? Sınıra kim mahkeme gönderdi? Kandil-İmralı kim mesaj taşıdı? Bunları görmemek, duymamak için insanın sığır olması lazım? Sen sığır mısın?

Yorumu oyla      14      5  
Merkez 15 Ocak 2019 Salı 17:34

Sayın il başkanı Eski milletvekili biz Birgül Ayman Güler açıkladı fetö ile birlikte seçime gidiyoruz diye gerçi bunu herkes biliyor fetö ve hdp liler le işbirliği içinde olduğunuzu asıl siz İzmir''li seçmenle dalga geçer gibi konuşmayın birde bırakın artık Atatürk ün arkasına sığınmayı Atatürk ün idalleri konusunda ne yaptınız ister kabul edin ister etmeyin akp bu ülkeyi çağ atlatmış tır .

Yorumu oyla      11      12  
Halk 15 Ocak 2019 Salı 16:07

Keşke CHP’de Atatürk’ü örnek alsaydı bu chp Atatürk’ün partisi olmaktan çıktı batının hdp si oldu gerçek Atatürkçüler partiden atıldı

Yorumu oyla      13      15  
Ünal 15 Ocak 2019 Salı 15:33

HADİ GEL KÖYÜMÜZE GERİ DÖNELİM!

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DSP’den İzmir iddiası: CHP birçok ilçeyi İYİ Parti’ye bırakacak!
Genel Başkan Yardımcısı Karakülçe, 31 Mart seçimlerine parti olarak tek ...
Erdoğan Trump ile görüşmesini anlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye'yi kan ve gözyaşı gölüne çeviren nice güçler ...
Kritik zirve kritik güne kaldı!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, bugün gerçekleşecek ve İzmir ...
 
CHP’li Sındır: Kemalpaşa'da afetin mağduriyeti giderilmeli
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, aşırı yağışlar nedeniyle sel ...
Bahçeli: Palu ailesinden çıkmış gibiler
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin haftalık grup toplantısında ...
Akşener: Trump'ın yaptığı terbiyesizlik!
İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin 6 belediye başkan adayını tanıttı. ...
 
Kılıçdaroğlu A Takımı’na sordu: Soyer olur mu?
Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı’na ...
Büyükşehir adayı Zeybekci: İzmir kendi hikayesini yazmalı
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, “İzmir ...
Erdoğan, Trump'la görüştü: Neler konuşuldu?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefon ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva