HABERLER>POLİTİKA
31 Ocak 2020 Cuma - 10:49

CHP'li Yücel'den ilçe turu: Bayraklı'da birlik mesajları

İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından seçilen yeni başkan ve yönetim ziyaretlerini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Deniz Yücel, il kongresi öncesi CHP Bayraklı örgütüyle buluştu. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş ve kongre delegeleriyle bir araya gelinen toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verilirken, dayanışmanın artırılarak, tek hedefin hep birlikte iktidara yürümek olduğu vurgulandı.

CHP li Yücel den ilçe turu: Bayraklı da birlik mesajları

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan ve CHP Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan ile birlikte Bayraklı İlçe Örgütünü ziyaret etti.

İktidara daha yakınız

Seçilen yönetime başarı dileklerini ileten Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Bayraklı ilçe binasındaki il delegelerinin de bulunduğu toplantıda "Bugüne kadar olduğundan daha fazla iktidara yakınız. Bize düşen partimizi iktidara taşımak ve bu güce sahibiz. Birlikte bunu başaracağız" dedi. Yücel, "İktidar kapısı aralandı. El ele, kol kola, omuz omuza bu iktidar kapısından hep birlikte girmek zorundayız. Bu dönem; kırgınlıkları, küskünlükleri, kırgınlıkları bir kenara bırakma ve daha fazla birlik, beraberlik, dayanışma içinde iktidara yürüme dönemi. Türkiye'nin buna ihtiyacı var. Demokrasiye, eşitliğe, özgürlüğe, adalete ihtiyacı var. Biz bunu İzmir'de başardık. İktidarda da başaracak kadrolara sahibiz. Yeter ki, birbirimize kenetlenelim, kucaklaşalım ve bu anlayışla çalışalım. Bu dönem ilçe örgütlerimizin dayanışmasını daha da artıracağız ve hep birlikte iktidara yürüyeceğiz" diye konuştu.

Bayraklı'da büyük heyecan var

Bayraklı örgütünde büyük heyecan olduğunu vurgulayan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş ise, "Partimiz önemli bir siyasal süreç yaşıyor. Bayraklı'da örgütün birlik, paylaşım ve dayanışma ruhunun gün yüzüne çıkması hepimizin başarısı. Bundan sonra da Bayraklı için el birliğiyle çalışacağız. 'Güçlü örgüt güçlü belediye' diyoruz ve bunu her daim güçlü kılacağız. Bayraklımız için çalışmaya devam edeceğiz. Demokrasinin en önemli ayaklarından olan uzlaşıyı partimizde hakim kılarak ilerlemek zorundayız. Bu dönemde iktidara daha yakın olduğumuzu düşünüyorum. İktidar yolculuğumuzda tüm olumsuzluklara rağmen çok daha umutluyuz" dedi.

Örgütümüze çok güveniyorum

"Yeni süreci bugüne kadar olanın dışında farklı bir modelle, herkese örnek olabilecek şekilde hep birlikte çalışarak götüreceğiz" diyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal da, "Koltuğumuz Cumhuriyet Halk Partisi'nin koltuğudur. Geldiğimiz yer bizim değil partimizin başarısıdır. Ülkemizin içinde bulunduğu durumu doğru tahlil ederek, polemiklere bulaşmadan hareket etmeliyiz. Bugün çok mutluyuz çünkü seçimlerden sonra da artık insanlar CHP iktidarından söz ediyor ve bize düşen de örgütümüzün emrinde olarak üzerimize düşeni yapmaktır. Ülkemizi milli değerlerimize, cumhuriyete, Atatürk'e, Laik Türkiye cumhuriyetine, yeniden ana ayarlarına çevirebilmek adına Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına ihtiyaç var. İktidara gittiğimiz süreçte parti büyüklerimizin sözlerine net kulak verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu anlamda ben Bayraklı örgütüne çok güveniyorum ve çok inanıyorum. Genç dinamik, eğitimli, bu işe gönül vermiş, tecrübeli bir kaptanımız ve yönetimi var. İnanıyorum ki, tüm örgütümüzle gücümüze güç katacağız" diye konuştu.

 
'Okul sütü'nün kaldırılması meclis gündeminde!
 
Buca'da gençlere tesis çağrısı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Okul sütü'nün kaldırılması meclis gündeminde!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, 2011 - 2018 yılları arasında ...
Erdoğan: Bu bir işgal projesidir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Medya Ödülleri töreninde konuştu. ...
İYİ Parti’nin Lideri’nden İzmir’de net mesajlar: Türk Bayrağı’nın yırtılması alçaklıktır!
Genel Başkan Akşener, Tire ziyaretlerinin sonrasında İzmir İl başkanlığında ...
 
TBMM'de 'coronavirüs' önergesi reddedildi
TBMM Genel Kurulu'nda, İYİ Parti'nin Çin'de ortaya çıkan 'coronovirüs' ...
'Sivillere saldırılara karşı ilave tedbirler alınacak'
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan MGK, 4,5 saat sürdü. MGK'dan ...
CHP'li Beko: 'DİSK'e ait araziye hukuk dışı biçimde el koyuldu'
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonuna ...
 
CHP'li Kılıç: Yarımada 'rant adası' olmayacak!
 CHP İzmir Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Av. Sevda Erdan Kılıç, ...
Bahçeli: ABD ve İsrail ateşle oynuyor
MHP lideri Devlet Bahçeli, ABD'nin sözde Ortadoğu barış planı için "ABD ...
Lider Akşener’den Başkan Duran’a: Öyle hizmetler yap ki seni o makamda bir daha görelim!
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Tire Belediye Başkanı Duran’ı makamında ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva