HABERLER>POLİTİKA
7 Ekim 2018 Pazar - 13:01

CHP’li Yücel’den Gaziemir’de mesaj: Birinci parti olmak yetmez!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Gaziemir'de düzenlenen mahalle temsilcileri toplantısında Gaziemir, Menderes ve Torbalı ilçelerinin mahalle temsilcileriyle bir araya geldi.

CHP’li Yücel’den Gaziemir’de mesaj: Birinci parti olmak yetmez!

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde kırsaldaki çalışmalarına ağırlık veren ve mahalle temsilcileri toplantılarını, kırsaldaki ilçelerden başlatan CHP İzmir İl Başkanlığı Menderes, Torbalı ve Gaziemir mahalle temsilcileriyle, Gaziemir Atatürk Kültür Merkezi'nde buluşarak, yerel seçim çalışmaları hakkında önerileri ve isteklerini aldı. Toplantıda konuşan Yücel, kayıp İlçelerle ile ilgili açıklamalarda da bulundu.

Mahalle temsilcilerine seslenen Yücel, şunları söyledi.

"AKP'NİN SAFSATALARINA İZMİRLİLER KULAK ASMAZ"
Bu toplantıyı yapmaktaki amacımız, önümüzdeki yerel seçimlerde partimizi iktidara taşımak için sizleri dinlemek, sizlerin görüş ve önerilerini almak; daha verimli, daha etkin bir çalışma yürüterek partimizi başarıya taşımaktır. Bu anlamda gerçekleştirdiğimiz beşinci toplantıdayız. Yakın zamanda bir seçim atlattık, ilçe örgütlerimizle milletvekillerimizle, milletvekili adaylarımız ve belediye başkanlarımızla güzel bir seçim süreci geçirdik.  Elbette İzmir'de yine birinci parti çıktık ama biz, bugüne kadarki  seçimlerde aldığımız en iyi oyun üstünü hedefliyoruz. Onun için İzmir'de birinci parti olmakla yetinemeyiz. Bizim başarı kıstasımız, en iyiyi de geliştirmektir. Bu hedef için geceli gündüzlü çalışıyor bir yandan halkımızla buluşuyor, diğer yandan örgütümüzle bu toplantıları gerçekleştiriyoruz. Onun için, AKP'lilerin bir algı operasyonuyla, "CHP'nin İzmir'de rehavete kapıldığı, çantada keklik gördüğü" gibi, yaymaya çalıştığı safsatalara ne biz, ne de İzmirliler kulak asmaz. AKP bu söylemlerle İzmir'de oy arttırabileceğini sanıyorsa büyük bir yanılgı içinde.Tabi onlara da hak veriyorum bazen. İzmir ile frekansları, hayata bakışları, hizmet anlayışları uyuşmayan bir partinin yapacağı pek fazla bir şey de yok. Ancak, kültürüyle, özgürlük ve demokrasi anlayışıyla, rant için değil İzmir için hizmet üreten, dünya'nın gıpta ile baktığı örnek projeler üretmiş, sosyal belediyecilik anlayışıyla İzmirlilerin desteğini almış olan CHP'ye, mesnetsiz suçlamalar yöneltiyorlar. Ama bilsinler ki,  AKP'yi ve Genel Başkanlarını kandırmak kolay olabilir ama İzmirliyi kandırmak mümkün değildir.

"SADECE KENDİNİ DÜŞÜNENLER..."
Tüm örgüt buluşmalarında  "ben değil, biz diyerek" çalışılmasının önemine vurgu yaptığı dile getiren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel " Bu sözleri laf olsun diye söylemiyorum. Bunu önemseyerek, tüm örgütümün önemsemesi sağlayarak çalışmalıyız. Bu sözün önemini, 2014'te sadece kendini düşünerek, 'biz demeyip ben diyerek' kendisine büyük yetkiler makamlar vermiş partisini hiçe sayarak,  farklı partilerden aday olan veya bağımsız olarak seçimlere girip,  seçim kaybedilmesine sebep olanları hatırladığınızda, daha iyi kavrarsınız. Özellikle bu büyük sıkıntıyı yaşamış olan Menderesli ve Torbalılı üyelerimiz, ne demek istediğimiz çok iyi anlayacaklardır. Sizlerin kendisini düşünenlerden değil, partisini, ilçesini, İzmir'i ve Türkiye'yi düşünenlerden olduğunuza hiç şüphem yok. 2019 Yerel seçimleri partimiz ve Türkiye için yeni bir başlangıç olacak.  Yoksulluktan, anti demokratik uygulamalardan, krizlerden, saray ve yandaş ekonomisinden, adaletsizlikten, yani AKP'den kurtuluşun başlangıcı olacak. Bunun için çok çalışmak, canı gönülden çalışmak ve birbirimize inanarak çalışmaktan başka yol yok. Belediyelerin bizde olduğu ilçelerde ve  Büyükşehir'de İzmir'e çok büyük hizmetler yapıldı, yapılmaya devam ediyor. Partimizin belediye başkanları taraflı tarafsız herkesin takdirini beğenisini kazanan, çok büyük ve halka dokunan işlere imza attılar. İşte rant için değil, halk için, İzmir için yapılan bu hizmetleri her yerde anlatarak çalışmalıyız. Ben sizlere inanıyor, güveniyorum. Yerel seçimlerde ilçelerde 30'da 30 yapmak ve Büyükşehir belediyesini yeniden kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Omuz omuza ve şimdi olduğu gibi gece gündüz demeden çalışmaya devam ederek başaracağız" dedi.

 
Deprem profesöründen açıklama: İzmir'de güvenli yer orası!
 
Atatürk'e 'yüzyılın gördüğü en büyük şeytan' diyen öğretmene inceleme!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
GAZİ 8 Ekim 2018 Pazartesi 10:06

Seçilen mahalle temsilcileri, önceki seçimlerde başka siyasi partilere oy vermiş, ilçe binasının nerede olduğunu bilmeyen isimler.. Yazık..

Yorumu oyla      9      5  
gaziemir için 8 Ekim 2018 Pazartesi 10:00

aynen katılıyorum gaziemir yorumlarına delege yapısı o mahallele alakası olamayna adam delege olmuş önseçim intihar olur.birde çok önemli bir konu var diyorlarki parti etkinliklerine katılmadım ilçe binasına gelmedin nasıl aday olursun o parti binasından çıkmayan adamları kimse tanımaz sevmez kafasını kaldırıp selam vermez bunlar... ama partiye gönül vermiştir halk seviyordur başka bir kişiyi hizmet vermek ister aday olur bunları göz ününde bulundurun halktan sokaktan karşılık bulacak kişileri aday yapın.

Yorumu oyla      9      5  
selcuklu 8 Ekim 2018 Pazartesi 00:06

Selcukta yeni aday desteklenmeli.

Yorumu oyla      9      5  
GAZİEMİR 7 Ekim 2018 Pazar 23:15

İlçelerin bu delege yapısı ile, olası yapılacak bir ön seçim bu ilçelerde HARAKARİ yapmak olur.En iyisi ve doğrusu genel merkezin aday adaylarını çağırıp,yüz yüze mülakattır.Dikkate alınması gerekir.

Yorumu oyla      10      5  
bayraklılı 7 Ekim 2018 Pazar 17:53

bayraklıda da iş aş sözü ile belediye işçilerini delege yaptılar. seçimlerde hile de yapıldı. kazanamadıkları delege seçimlerini sudan sebeplerle iptal ettiler. sonra seçilen delegeler de ilkokul mezunu birisini ilçe başkanı yaptı.

Yorumu oyla      13      6  
Gaziemir Çarşı 7 Ekim 2018 Pazar 17:20

Birinci parti olacanda seçtiğiniz mahalle delegelerinin mahalleyle alakası yok, o mahallede kimseyi tanımayan adamları temsilci seçmişsiniz. Birilerinin adamı olacak diye temsilci seçilmez, aynı tas aynı hamam yani

Yorumu oyla      13      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP, adaylarını güvenlik soruşturmasından geçirecek
MHP, yerel seçimde FETÖ ve benzeri unsurların partiye sızmasını önlemek ...
CHP'li Hamzaçebi: Aday gösterilirsem kazanırım
CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi CNN TÜRK'te yerel seçimde İstanbul, ...
AK Partili Şengül: Oy değil gönül almak için...
AK Parti İl Başkanı Şengül, insanlara oy için değil, gönül kazanmak için gideceklerini söyledi.
 
Karabağlar'daki dönüşüm sorunu Meclis'te: Bakan Kurum'a 5 kritik soru!
İzmir’in Karabağlar ilçesinde imar affından doğan hakların uygulanmamasını ...
CHP'li Beko: İki buçuk milyon genç kayıp!
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko’nun önderliğini yaptığı ‘dayanışma kahvaltıları’ ...
AK Partili o Başkan’dan 2019 çıkışı: Her göreve hazırım!
Selçuk İlçe Başkanı Başterzi kulislerde isminin adaylık noktasında dillendirilmesi ...
 
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten flaş açıklamalar!
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Kızılcahamam kampında açıklama yaptı. Çelik, ...
İYİ Parti İzmir’de yoğun mülakat günü: Teşkilat hangi isimleri verdi?
Genel merkezin İzmir’e gönderdiği 4 kişilik heyet teşkilat mensuplarıyla ...
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a McKinsey yanıtı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eskişehir'de yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva