HABERLER>POLİTİKA
11 Eylül 2019 Çarşamba - 13:14

CHP'li Yücel'den AK Partili Dağ'a yanıt: Artık İzmir’in huzurunu bozmayın

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Eylül ayı ilk oturumunda Adalet ve Kalkınma Partili meclis üyelerinin gündem dışı olarak sunduğu önergenin reddedilmesi üzerine Cumhuriyet Halk Partisi'ne yüklenen AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’a yanıt, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den geldi.

CHP li Yücel den AK Partili Dağ a yanıt: Artık İzmir’in huzurunu bozmayın

İzmir'de meydana gelen büyük orman yangını Büyükşehir Meclisi'nde tartışmalara neden oldu. Terör örgütü PKK'nın çıkardığı iddia edilen orman yangını için AK Partili üyelerin ortak kınama yapılması için sunduğu önerge kabul edilmemişti.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP'ye yüklenmişti. Dağ'a yanıt, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'den geldi. Yücel, Dağ’a sert sözlerle yüklenerek, “İzmir’in ve Türk halkının, sizin iftiralarınıza ve terör örgütü lideriyle, PKK, İŞİD ve FETÖ ile zamanında yaptığınız ortaklığa verdiği cevabı unutmayın. İzmir halkının huzurunu bozmayın” dedi.

- AK PARTİLİ DAĞ’DAN ‘YANGIN’ ÇIKIŞI: CHP TERÖR ÖRGÜTÜ PKK’YI KINAYAMADI!

Yücel, açıklamasında şunları söyledi.

"İzmir’de yaşanan orman yangınları herkesin yüreğini de yakmıştır. Yangınların çıktığı andan itibaren belediye başkanlarımız, itfaiye ekiplerimiz ve orman genel müdürlüğüne bağlı ekipler canla başla çalışmış ve bu yangınları söndürmüşlerdir. Yani belediye başkanlarımız sahada yangına müdahale eden ekipleri ve yangını, havadan film izler gibi helikopterle izlememişler, sonra da 'helikopterle gece uçtuk, yangını izledik' diye reklam yaptırmamışlardır. İzmirli, yangınlarda kimin canla başla çalıştığını, kimin hazır durumda olan yangın söndürme uçaklarını kaldırmadığını çok iyi bilmektedir. AKP’nin Sayın İzmir milletvekili ve meclis üyeleri buradan siyasi rant çıkaramaz.  Ama son olayda olduğu gibi saçma sapan, zaten terörü hepimizin lanetlediği, pkk denen vahşi örgüte lanet okuduğu bir dönemde, ucuz kahramanlık yapmaya çalışırlarsa, kendilerini bir kez daha halkımız karşısında küçük düşürür, hesabını veremedikleri terör örgütleriyle olan ortaklıklarını bir kez daha gündeme getirmiş olurlar.

“KENDİ KARANLIK SİCİLLERİNİ İFTİRAYLA AKLAYAMAZLAR”
AKP’li meclis üyelerinin, İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında manasız bir şekilde, Büyükşehir belediyesinde grubu bulunan CHP, AKP, İYİ Parti, MHP ve İzmir halkı, sanki terör örgütünü   lanetlememiş gibi davranarak “pkk’yı lanetleyelim” önergesi vermelerinin terör örgütünün reklamını yapmaktan başka bir şey olmadığını dile getiren Deniz Yücel “Ne yapacağız yani, 81 ilde tüm belediye meclislerinde, hafta başlarında okullarda, beş vakit namazda camilerde, Türkiye Büyük Millet Meclisinin her oturumunda ve tüm resmi kurumların mesai başlangıçlarında işi gücü bırakıp, adını bile anmaktan nefret ettiğimiz hain, alçak ve kalleş terör örgütünün reklamını yaparcasına kınama metinleri yayınlayıp, üzerine saatlerce konuşup,  işimize gücümüze öyle mi başlayacağız. Sayın Dağ ve partisinin belediye meclis üyelerini bilmem ama bizler ve İzmirliler sözde değil, kalbimizin en derin yerinde sonsuza kadar tüm terör örgütlerini lanetledik. Askerimize, polisimize, öğretmenimize kıyan, genç yaşlı, bebek demeden vatandaşlarımızı katleden terör örgütlerine asla paye vermedik. Bizler Oslo’da, Habur’da, Dolmabahçe’de, Pensilvanya’da, Suriye’de veya çözüm süreci diye terörün siyasi pazarlık konusu yapıldığı zamanlarda halkını satanlardan, terörle pazarlık yapanlardan olmadık. 

Askerini ve polisini şehit eden teröriste “karışmayın, dokunmayın” diye valilere talimat veren hainlerden ve iş birlikçilerden olmadık. Seçimler zora girdi diye binlerce şehidimizin ve katledilen bebeklerimizin kanları hala elinde olan terör örgütü liderine sarılan, onun mektuplarını devletin televizyonunda aşk mektubu okutur gibi okutanlardan olmadık” dedi

“ORTADA AKP YOKKEN CHP TERÖRÜN CANINI OKUYORDU”
Yücel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biraz edebi olanları, Türkiye’ye terörle ilgili  örneklerini verdiğimiz büyük utançları yaşatmış olanları, CHP’nin ismini terörle yan yana getirmek için uydurma ve ciddiye alınmayacak çabalarından vazgeçmeye, kendi karanlık sicilleriyle yüzleşmeye davet ediyorum. Bize bu iftirayı atmaya çalışanların partisi ortalarda yokken, birçok yöneticisi FETÖ’nün dizinin dibindeyken, CHP bugün olduğu gibi terörle savaşıyor, terörü lanetliyor, teröristlerin canını okuyordu. Hatırlarlarsa “devleti cemaat adı altında teröristlere teslim ediyorsunuz” dediğimiz zamanlarda, bizleri din düşmanı ilan etmişler, sonrasında da bizlerden ve tüm halkımızdan özür dilemek zorunda kalmışlardı. Onların amacı belli, suç bastırmak ve gürültü çıkararak, iftira atarak zamanında terör örgütüyle kurulan ortaklıklarını unutturmak. İzmir bunu unutmaz. AKP’li yöneticilerin attıkları iftiralara, terör örgütü lideriyle, PKK, İŞİD ve FETÖ ile zamanında yaptıkları ortaklıklara, İzmir ve Türk halkının verdiği cevabı unutmamaları gerek. Onlara söylenecek son şey şudur ki “Artık İzmir’in huzurunu bozmayın”

 
İzmir'de iş insanına analı-kızlı kumpas!
 
DİSK Temsilcisi Sarı 'SODEMSEN' için net konuştu: Greve çıkarız!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Dag 11 Eylül 2019 Çarşamba 16:54

Sayin Dag bikmadin belediye ile ugrasmaktan sen Izmir'e ne yaptin? Mutfaktaki yangin sonmuyor sayenizde halimiz perisan. 2020 de erken secim lafi dolasiyor dogru mu?

Yorumu oyla      12      9  
ahmet 11 Eylül 2019 Çarşamba 16:00

deniz sen kandil'e uza koçum..kenardan anca gidersin...

Yorumu oyla      8      14  
izmirli 11 Eylül 2019 Çarşamba 15:39

bu akpliler şımarık yaramaz çocuklar gibi...

Yorumu oyla      9      9  
Vatandaş 11 Eylül 2019 Çarşamba 15:36

Siz bozmayın ülkenin huzurunu akp bin düştüğü yanlışlara siz düşüyorsunuz batının hdp si oldu chp biraz Atatürkçü olun onun mirasını yemeyin yeter yahu Atatürkçü şer atıldı partiden marjinaller doldu

Yorumu oyla      11      12  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Kılıç 'MİT ve IŞİD' iddiasını meclise taşıdı
CHP İzmir Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Av. Sevda Erdan Kılıç, Cumhurbaşkanı ...
Devlet Bahçeli'den 'Fırat'ın Doğusu' mesajı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Fırat'ın doğusuna yuvalanmış teröristleri ...
AK Parti İzmir’de flaş gelişme: O ilçede başkan ve yönetimin komple istifası istendi!
Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın ve ilçe yöneticileri istifa kararı aldı. ...
 
'Münbiç'teki gibi oyalamaya müsaade etmeyiz!'
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Münbiç'tekine benzer bir oyalama, bir ...
CHP'li başkanlar Genel Merkez'de toplanacak!
CHP'li büyükşehir belediye başkanları, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ...
Başkan Sandal'dan Lider’e 100 gün raporu
Bayraklı Belediye Başkanı Sandal, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ...
 
AK Partili Dağ’dan ‘yangın’ çıkışı: CHP terör örgütü PKK’yı kınayamadı!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye ...
CHP'li Polat: İzmir'e sefer sayısı düştü, bilet fiyatları uçtu
CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, İzmir-Ankara sefer sayılarındaki ...
MSB'den ortak devriyedeki o iddialara yalanlama
MSB, ABD askerlerinin ortak kara devriyesine PKK/YPG bez parçaları taşıyan ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva