HABERLER>POLİTİKA
6 Ağustos 2021 Cuma - 17:14

CHP'li vekilden AK Partililere: Keyfimin kahyası mısın lan!

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu ile AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin sosyal medya üzerinden birbirine girdi. Şahin, CHP’li Purçu’nun Selçuk’taki arazisine imar rantı sağladığını iddia ederken Purçu, “Malımı istediğim zaman alır istediğim zaman bağışlarım! Keyfimin kahyası mısın lan” ifadelerini kullandı.

CHP li vekilden AK Partililere: Keyfimin kahyası mısın lan!

EGEDESONSÖZ- CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu ile AK Parti İzmirli yöneticiler birbirine girdi. Sosyal medya üzerinden atışan isimler birbirlerini sert sözlerle yüklendi. Purçu, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal’ın ardından İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin ile tartıştı.

CHP’li Purçu ile AK Partililer arasında yaşanan tartışmanın fitilini Purçu’nun katıldığı televizyon programındaki açıklamaları ateşledi. Purçu, Antalya’da başlayan ve Muğla’da devam eden orman yangınlarıyla ilgili, “Saray hükümetinin bakanları anca atamalar yapıp, Somali’ye yardım yapıyorlar ama 4 Milyon dolar için yangın söndürme uçaklarımız THK depolarında öylece bekliyor. Ülkemizin 4 Milyon Dolar parası yok mu? Parayı nereye harcıyorlar?” ifadelerini kullandı.

Purçu’ya ilk yanıtı Özgür Hızal verdi. AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle’nin çalışmalarını örnek gösteren Hızal, “Konforlu alanlarda provokasyon yapmaktansa, mevkidaşınızın afet bölgesindeki özverisini takip etmenizi tavsiye ederim. Rant demişken; Selçuk'taki tarım arazilerini imara açıp yapacağınız villalardan bir haber var mı?” diye sordu. Bunun üzerine Purçu, “Ey beyhude konuşan yalancı senin hükümetin Roman Eylem Planına destek amaçlı ne yaptı? Kendi arazimi bağışlayarak roman vatandaşlarımıza barınma konusunda üzerime düşeni yaptım! Kendim için mi yoksa gariban vatandaşımız için mi? Aşağıdaki belge de sana kapak olsun! Çadırda yaşayan vatandaşların vebali de sizin üzerinizde olduğunu da unutma! Çünkü bu projeye siz engel oldunuz! Yalancı” cevabını verdi.

Purçu ile Hızal arasında yaşanan tartışmaya AK Parti İzmir Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin de girdi. Şahin, “Yalan söylemek Özcan Purçu için sıradanlaşmış anlaşılan. Vekil olduktan sonra, nasıl bir proje hazırladı da, kendi arazisine imar çıkarmak için Roman vatandaşlarımızı kullanıyor ortada. Rant, olunca yalan söylemekten çekinmiyor” dedi.

Milletvekili Purçu daha sonra, “Ey anlamaz başkan Sefa Şahin, alnımın teriyle kazanıp kendi paramla aldığım kendi arazimin tümünü Roman vatandaşlarıma bağışladım. Belgelerle her şey ortadayken önemli olan ne zaman aldığım değil! Malımı istediğim zaman alır, istediğim zaman bağışlarım! Keyfimin kahyası mısın lan! Sen de kendi malını Roman vatandaşlara bağışla da görelim. Hodri meydan! Yapılan iyiliğe bile çamur atan aptal anlamazlar! Rant peşinde koşan, sülalelerini zengin eden hırsızlar ” yanıtını verdi.

Şahin de Purçu’ya “Sayın Özcan Purçu, panik yapmanıza gerek yok ancak gerçeklere tahammülsüzlüğünüz paniğe neden oluyor anlaşılan. Üslubunuz ise ne bir vekile ne de bir insana yakışmamıştır!” diye cevap verirken Purçu da, “Üslubumuzu sizden öğrenecek değiliz” ifadelerini kullandı. 

 
Yatağan'da çıkan yangın Çine'ye sıçradı
 
Bayındır Belediyesi Muğla'daki yangın bölgesinde
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Daisy 7 Ağustos 2021 Cumartesi 12:02

Sayın vekilim doğru yoldasınız seviyoruz size...ayağına taş gelmesinnnnnnnnn

Yorumu oyla      6      5  
İzmirli 7 Ağustos 2021 Cumartesi 08:22

Yani bir CHP li olarak üslubunuzdan dolayı sizi kınıyorum sayın Purçu. Aşırı tepki vermeniz de Sefa ŞAHİN'in ifadelerini doğrular gibi. Fakat sahaya çıktığımızda bizler sizi nasıl destekliyecez, bu üslubunuzla mı? Verin LAN oyunuzu CHP'ye mi diyecez seçmenlere. Sizler bizi temsil eden insanlarsınız, ne kadar sinirlenirseniz sinirlenin benim seçtiğim vekilim bu şekilde bir ifade kullanamaz!!!

Yorumu oyla      4      5  
Selçuklu 6 Ağustos 2021 Cuma 19:49

Bu adamı kim milletvekili yaptı ise tebrikler,kırmızı plakalı araba ile çok güzel geziyor,bu konuda çok başarılı,ayrıca SELÇUK'ta çok güzel bir kültür köyü kuruyor ve büyükşehir belediyesinin sınırsız katkıları ile kuruldu. Bu konuda SELÇUK belediyesi baypas yapıldı,mevcut belediye başkanı bu konuda genel merkez ve büyükşehir belediyesinden kırmızı kart gördü,sayın Purcu Sökeli olup bizim bölgeden kontenjandan iki dönem milletvekili oldu bu kadar başarılı ise neden kendi bölgesinden milletvekili olarak atanmıyor izmir karış karış gezen CHP partisi için çalışan çok kişi var saf dışı bırakılıyor bu ne biçim bir anlayış birileri anlatsın yoksa ilk seçimlerde aynı taktik yapıldığında sandıkta herkes tepkisini verecektir artık tıpış tıpış oy vermek düştü artık bu dönem geçti böyle biline...

Yorumu oyla      6      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: Görevli olmayan alınmayacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bundan böyle görevli olmayanların yangın bölgelerine ...
CHP İzmir'de Danışma Kurulları'nın toplanacağı tarih belli oldu!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetimi, danışma kurullarının gerçekleştirileceği ...
MHP İzmir İl Başkanı Şahin: CHP'liler bize teşekkür ediyor
İzmir'de CHP ve Cumhur İttifakı arasında yaşanan 'Pagos' tartışmaları ...
 
CHP'li Sertel sordu, Bakan Kurum yanıtladı: İzmir depremi sonrası kalem kalem yapılanlar...
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, 30 Ekim ...
Bakan Pakdemirli'ye 'istifa' çağrılarına Sürekli'den tepki: Yangına körükle gidilmez!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, orman yangınlarına ilişkin ...
Bakanlar yangınlarla ilgili son durumu aktardı
Orman yangınlarındaki son gelişmeleri bölgede bulunan bakanlar anlattı. ...
 
İl Yönetiminden eski ilçe başkanı için 'YDK' hamlesi
Haftalık olağan il yönetimi toplantısını gerçekleştiren Cumhuriyet Halk ...
Bakan Selçuk: Telafide yeni dönem başlıyor
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ...
THK Başkanı: 4 Milyon doları herkes verebilir
Türk Hava Kurumu (THK) Kayyum Heyeti Başkanı Cenap Aşçı, Etimesgut'taki ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva