HABERLER>POLİTİKA
2 Nisan 2020 Perşembe - 11:11

CHP'li Serter'den korona mesajı: Dünya düzeni değişecek!

CHP’nin İzmir Milletvekili Serter, koronavirüs ile mücadele edildiği günlerde evde zaman geçirdiğini söylerken, " Demek bunu da yaşamak gerekiyormuş. İyi geçecek diye ümit ediyorum. Sonuçta dünya düzeninde, Türkiye’de, her şeyde değişiklikler olacak" dedi. Serter ayrıca vatandaşlara evlerinde kalmaları yönünde çağrıda bulundu.

CHP li Serter den korona mesajı: Dünya düzeni değişecek!

EGEDESONSÖZ (Özel Haber)- Çin’de ortaya çıkan, dünyadaki çok sayıda ülkeyi etkisi altına alan ve Türkiye’de de her geçen gün can kayıplarını arttıran koronavirüs ile mücadelede devlet kurumları ve yetkililer milyonlarca vatandaşa, ‘evde kal’ çağrıları yöneltiyor.

Bu kapsamda 2 haftadır kendini evinde izole ettiğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Bedri Serter, Egedesonsöz’e konuştu.

Çalışmalarını evinden yürüttüğünü aktaran Vekil Serter nasıl zaman geçirdiğine yönelik açıklamalar da yaptı. Kitap okuduğunu, televizyondan programlar izlediğini, dostlarıyla telefon aracılığıyla iletişim kurduğunu söyleyen Serter sosyolojik ve psikolojik analizler de yaptı.

GEÇMİŞ GÜNLERİ DÜŞÜNMÜYORUM, HİKAYEYİ UZATIRSAN SIKILIYORSUN
Serter, “2 haftadır evdeyiz, pek sağlıklı hareket edemiyoruz. Ankara’ya gitme şansımız da yok. Meclis için de düşük yoğunluklu çalışma kararı alındı. Evimizde mümkün olduğunca bol bol kitap okumaya çalışıyoruz. Ayrıca bize gelen güncel raporlar var. Onları takip ediyoruz. Daha önce okuyamadığım çalışmalar var, onları okuyorum. Biraz televizyon izliyorum. Ben gezmeyi çok seven biriyim. Ayhan Sicimoğlu’nun değişik ülkelere ziyaretleri oluyor, onları izliyorum. Gitmediğim yerleri izliyorum. Giderken nereler önemli, onları gözlemlemek istiyorum. Her geçen gün sanki daha dün yeni eve girmişim gibi düşünmeye çalışıyorum. Geçmiş günleri düşünmek istemiyorum. Çünkü uzatırsan hikayeyi biraz sıkılıyorsun. Kendimizi ve ailemizi psikolojik olarak da korumamız lazım. Bugün yarın geçecek diyerek kendime moral veriyorum” dedi.

HALKIMIZA TAVSİYEMİZ; MÜMKÜN OLDUĞUNCA EVLERİNDE KALSINLAR
Serter, “Dostlarla, siyasetçi arkadaşlarımızla, akrabalarımızla, görüşmediklerimizle telefonda konuşuyoruz, hal hatır soruyoruz. Bir bayram havasında geçirmeye çalışıyoruz. Toplum olarak da böyle geçirmek mecburiyetindeyiz. İşsiz kalan, dükkanını kapatmış insanımız, esnafımız var. Kemeraltı bomboş, her yer kapalı, vahim günler geçiriyoruz. İnsanlarımız da pek akılcı hareket etmiyorlar. Yaya trafiği yok ama araç trafiği çok fazla var kentimizde. Geçenlerde bir önerim oldu. Nasıl taksileri tek ve çift numara yaptılar, özel araçları da aynı şekilde yapmalılar. Bunu valiliğe öneriyorum. Büyükşehir’e de söyledim. Sayısal olarak bakanlığın verdiği rakamlara inanmak mecburiyetindeyiz ama pek inanamıyorum. Pek öyle haberler gelmiyor. Ama inşallah onların dedikleri doğrudur diye kabul edelim. Halkımıza tek tavsiyemiz; mümkün olduğunca evlerinde kalmalarıdır. Sağa sola fazla gitmemeliler” açıklamasında bulundu.  

DÜNYA DÜZENİNDE VE TÜRKİYE'DE HER ŞEY DEĞİŞECEK!
Serter ayrıca, “Online olarak sürekli vekil, başkan arkadaşlarımızla toplantılar yapıyoruz. Gündemi ihmal etmiyoruz. Güzel geçiyor. Özlemişim evi! Ben 59 yaşında bir adamım, hayatım boyunca hiç bu kadar istirahat etmemiştim. Bu da bir vesile... Demek bunu da yaşamak gerekiyormuş. İyi geçecek diye ümit ediyorum. Sonuçta dünya düzeninde, Türkiye’de, her şeyde değişiklikler olacak. Buna hep birlikte hazırlıklı olacağız. Herkes home ofis çalışıyor. Belki bundan sonra daimi olacak” ifadelerini kullandı.  

 
'Türk jetleri Danimarka uçağını dakikalarca kovaladı!'
 
Çeşme’de zabıtadan yoğun denetim
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Partili 2 Nisan 2020 Perşembe 22:59

Dünya düzeni değişirken CHP’nin düzeni de değişecektir. Sizin gibi oturduğu yerden maaş alanlar gidecek, gerçek CHPliler gelecektir.

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İl Başkanlarıyla buluştu: İzmir için ne dedi?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan internet ortamında il başkanlarıyla ...
Erdoğan Putin ile Suriye ve koronavirüsü görüştü!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü.
AK Parti'den tepki: Siyasi hastalık!
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, corona virüs salgınıyla mücadele ederken ...
 
CHP'li 11 başkandan ortak açıklama: Takdir kamuoyunun!
CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanı bağış kampanyalarının İçişleri Bakanlığı ...
'Devlet içinde devlet olmanın bir anlamı yoktur'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "En büyük avantajımız güçlü sağlık altyapımız. ...
CHP’li Beko eve kapandı: Kendimi doğaya verdim!
Koronavirüsün yayılmasını engellemek amacıyla yetkililerin yaptığı ‘evde ...
 
CHP'li Beko: İşsizlik Fonu çar çur edilmeseydi bugün ‘bize yeter'di
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ‘yardım kampanyası'yla ilgili ...
AK Partili Vekil Kaya’dan o sözlere tepki: Hiç kimse İzmir’e had bildiremez!
AK Parti İzmir Milletvekili Kaya, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. ...
AK Parti İzmir, bir telefonun ucunda!
Koronavirüsle mücadele çalışmaları ve tedbirleri kapsamında ilk günden ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva