HABERLER>POLİTİKA
27 Ekim 2016 Perşembe - 12:12

CHP'li Sarıküse'den Yıldırım'a: İzmirli bunu yemez!

Sarıküse gerçekleşen bölge toplantıları hakkında detaylı bilgi verdi. Başbakan Yıldırım’ın 2014 seçimleri için yaptığı FETÖ çıkışıyla ilgili de konuşan Sarıküse, “Başbakan buna sadece kendisi inanıyordur. Şimdi de başka insanları kandırmaya çalışıyorlar ama İzmirli bunu yemez” dedi.

CHP li Sarıküse den Yıldırım a: İzmirli bunu yemez!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Gençlik Kolları Koordinasyon toplantısı Seferihisar’da gerçekleşti.

CHP Seferihisar İlçe Gençlik Kolları’nın ev sahipliği yaptığı bölge buluşmasına Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse ve çok sayıda partili katıldı. 

TÜRKİYE’NİN GÖZÜ İZMİR’DE, İZMİR’İN GÖZÜ SİZDE
Belediye Başkanı Soyer, “Şimdi artık birbirimizin koluna sımsıkı girip, birbirimize sımsıkı sarılıp destek olmamızın vakti. Önce güç olmak zorundayız. Güç olmanın yolu dayanışmayı güçlendirmekten geçiyor. Yoksa hepimiz tek tek dayak yemeye devam edeceğiz. Ama ne zaman ki birbirimize sıkı sıkı sarılacağız, o zaman yeneceğiz faşizmi. Türkiye'nin gözü İzmir'de İzmir'in gözü sizde...” diye konuştu. 

Egedesonsöz’e konuşan İl Başkanı Sinan Sarıküse toplantıların içeriğiyle ilgili detaylı açıklamalarda bulundu. Sarıküse Başbakan Binali Yıldırım’ın geçtiğimiz günlerde 2014 yerel seçimleri için sarf ettiği “2014 seçimlerinde İzmir'de aday kampanyasını yürütürken FETÖ mensubunun, FETÖ örgütünün o bacı, abla ve abilerinin nasıl CHP'yle beraber kendilerini parçalarcasına kampanya yaptıklarına, sandık başlarını tuttuklarına birebir şahidim” sözlerine de cevap verdi. 

BÜYÜK İZMİR TOPLANTISI YAPACAĞIZ
Sarıküse, “Bölge toplantılarına başladık. Menderes bölge toplantısını Tire’de yaptık. Yarımada bölge toplantısını Seferihisar’da gerçekleştirdik. Bakırçay ve metropol toplantılarını düzenleyeceğiz. Böylelikle genç arkadaşlarımızın bizden taleplerini dinliyoruz, hep birlikte ortak akılla hareket ediyoruz. Sadece siyasi sorunları değil yerel halkın problemlerini de gençlik olarak dinliyoruz. İletebileceğimiz sorunları gerekli merciler varsa yardımcı oluyoruz.  Hem kaynaşma sağlanıyor hem insanların dertlerine çare olmaya çalışıyoruz. Tüm bölgeler bittikten sonra büyük İzmir toplantısı yapacağız.  Bu toplantıları ilk dönemimde de yapmıştım. Bunun amacına erken seçim de giriyor. Örgütümüzü motive etmek ve bu süreçte parti politikalarımızı bölge insanına nasıl anlatabiliriz, partimizi daha iyi duruma nasıl getirebiliriz diye düşünüyoruz. Bu toplantıların çıkış noktası budur. Serbest kürsülerle konuşmalar oluyor.  15 Temmuz darbe sürecinde CHP’nin durduğu nokta nasıldı. Daha iyi nasıl olabilirdi düşüncesiyle adeta bir beyin fırtınası yapılıyor. Gerek İzmir, gerek Türkiye hatta uluslararası konulardan bile bahseden arkadaşlarımız var. Bunlar bizim birbirimizden bir şeyler öğrenmemizi sağlıyor” diye konuştu. 

SADECE KENDİSİ İNANIYORDUR!
Başbakan Yıldırım’ın açıklaması için de konuşan Sarıküse, “Başbakan buna sadece kendisi inanıyordur.  Zamanında nasıl bu insanları mekanizmaların başına getirdiler, devleti nasıl teslim ettiler, daha sonra basit bir açıklamayla ‘kandırıldık’ dediler. Şimdi de başka insanları kandırmaya çalışıyorlar ama İzmirli bunu yemez.  CHP’nin İzmir’deki ve Türkiye’deki duruşu bellidir. Hiçbir zaman bu örgütlerle yan yana durmadık. Zamanında biz karşı dururken kendileri bunları devletin valisi durumuna getirdiler, bakan müsteşar yaptılar. Çocuk oyuncağı gibi kandırıldık diyebiliyor ve bu kadar basit açıklayabiliyorlar. Biz kendimizi bu konuda ispatlamaya ihtiyaç duymuyoruz. Başbakan demek ki kendini ispatlama ihtiyacı hissetmiş. Ama bunu tüm Türkiye biliyor. Biz bu açıklamayı dikkate almıyoruz.  Bizim duruşumuz Kuva-i Milliye ruhundan gelir” ifadelerini kullandı. 

 
İzmir'deki iddianamede önemli detay: FETÖ'nün hususileri!
 
'Sakin Şehir'den 5 finalde 3 şampiyonluk
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ÇiğliGençlik 27 Ekim 2016 Perşembe 15:17

Adam Gibi Adam Sinan Sarıküse yolun yolumuzdur durma ilerle bu gençlik seninle çakallara inat yan yana omuz omuza iktidara✌✌

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yıldırım'dan yatırımcılara mesaj: Güven noktasında...
Başbakan Yıldırım, "Güven, hepinizin bildiği gibi, yatırımcı için en büyük ...
CHP'li Bakan, Arslan'a 'İzmir'in havalimanı'nı sordu!
Adnan Menderes Havalimanı'nın kapasite artışı ve ikinci aktarma merkezi ...
Bakan Bozdağ: Gülen'in geçici tutuklanması için...
Adalet Bakanı Bozdağ, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in iadesi hakkında ABD ...
 
Erdoğan-Obama görüşmesi: O konuda mutabık kalındı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Barack Obama, telefon ...
Güven’den o kriz için ‘Remarque’lı yorum: Batı yakasında…
CHP İl Başkanı Güven Gaziemir’de yaşanan gerginlik için durum değerlendirmesi ...
Flaş! Bakan Işık: Uçaklarımız göreve hazırdır!
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, NATO Savunma Bakanları Toplantısı kapsamındaki ...
 
Seçim Kurulu o itirazı karara bağladı: Büyükşehir’in yeni meclis üyesi…
Gaziemir’de seçim kurulu görevinden istifa eden AK Parti Meclis Üyesi ...
CHP’li Aksünger ‘ByLock’u anlattı: Keynes FETÖ’cü olabilir!
FETÖ’nün kullandığı ByLock programı hakkında Başbakanlık’a rapor sunan ...
Brüksel'de 3 savunma bakanından Musul zirvesi!
Milli Savunma Bakanı Işık, ABD Savunma Bakanı Carter ve Fransa Savunma ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva