HABERLER>SPOR
5 Mart 2019 Salı - 09:14

CHP’li Kılıç ve Bakan'dan Buca'nın köylerine çıkarma!

Buca’nın CHP’li Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ile birlikte Buca kırsalındaki mahallelere çıkarma yaptı. Esnaf ve çiftçilerle bir araya gelen Erhan Kılıç ve Murat Bakan, vatandaşların sorunlarını dinleyerek kırsal kalkına projelerini anlattı.  Kılıç, “Üretimi ve tüketimi örgütleyeceğiz” dedi.

CHP’li Kılıç ve Bakan dan Buca nın köylerine çıkarma!

.Cumhuriyet Halk Partisi Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ve Gönüllü Kadın Saha Grubu ile birlikte Buca’nın kırsal kesimlerine çıkarma yaptı.

Doğancılar, Belenbaşı, Karacaağaç ve Kırıklar Mahalleri’nde köylülerle buluşan Erhan Kılıç, vatandaşların taleplerini dinleyip kendi projelerini anlattı. Bakan ve Kılıç esnaf ziyaretleriyle halkla buluşurken Saha Grubu kadınları tek tek evleri gezerek vatandaşların sorunları dinledi.KENT VE KIR EKONOMİSİ ARASINDAKİ FARKI YOK EDECEĞİZ
Kırsal turunda tarımsal kalkınma projelerini anlatan Erhan Kılıç, “Kooperatifin olduğu yerde kalkınma var. Üreticimizin güven duygusu içerisinde örgütlenmesini sağlayacağız.Özellikle kadınlarımızı aile ekonomisine katkıda bulunabilmeleri için kooperatifleşmelerine teşvik edeceğiz. Üretici kadınlarımıza ürünlerini satabilmeleri için butik tesisler açacağız. Biz tüm projelerimize bütüncül yaklaşıyoruz. Bu sebeple yerelde ekonomik kalkınmayı kent ve kır ekonomisi arasındaki farkı yok ederek sağlayacağız. Üretimle tüketimi örgütleyeceğiz. İstihdamın ve gelir seviyesinin yükselebilmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Büyükşehir Adayımız Sayın Tunç Soyer’in de bu konuda çok önemli projeleri var. Birlikte de çok önemli işler başaracağız ve bu şehirde refahı eşitleyeceğiz” diye konuştu.HALKÇI BELEDİYECİK ANLAYIŞI
Türkiye’de tarım biterken İzmir’de tarımın yüzde 7 büyüme gösterdiğini belirten Murat Bakan, “Bunun en önemli sebebi kooperatifleşmeye önem verilmesidir. Gerek Büyükşehir adayımız Tunç Soyer gerekse ilçe belediye başkanlarımız bu örgütlenmeyi büyütmeye devam edeceklerdir. Bugün çok güçlü bir ekonomiye sahip olduğumuz iddia edilse de üretimi duran bir Türkiye’de patates, soğan kuyruğuna mahkum olduğumuzu herkes biliyor. Partimizin seçim bildirgesinde bu konu hakkında önemli bilgiler var. Halkçı belediyecilik anlayışımız gereği üreticiye bedava tohum, fide ve fidan vereceğiz. Ürünlerin yetiştirilmesi, gübrelenmesi, aşılama ve ürün toplama gibi tüm aşamalarda ücretsiz mühendislik ve danışmanlık hizmeti vereceğiz. Bunun dışında yerli tohumların genetiklerinin değiştirilmeden ve tekrar kullanımını arttırarak organik tarımsal ürün ihtiyacını karşılayacağız. Bugün ata tohumuyla yapılan ekmek size zarar vermez ama mevcut iktidarın ithal ettiği genetiği değiştirilmiş tohumlarla yapılan ekmek hepimizi hasta ediyor” şeklinde konuştu.

 
CHP Bornova Adayı İduğ: Halk yönetime katılacak
 
CHP Adayı Soyer: Hayalimde 'Koç' var
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bucalı 5 Mart 2019 Salı 13:36

Bu nasıl bir kasıntıdır. bir kez gördüm gözlerime inanamadım. Aday olunca iş bitiyor mu? bir de başkan olsa lütfedip sokağa inmeyecek. Vekiller de destek verse, ağzıyl kuş tutsa oy çıkmaz bizden. yazık oldu Bucaya.

Yorumu oyla      6      5  
Bucalı 5 Mart 2019 Salı 13:14

Erhan Kılıç kim.Hiç kimse tanımıyor.Bucalı değilmiş.Bucada bile oturmuyormuş.Buca kayıp

Yorumu oyla      6      5  
Ahmet 5 Mart 2019 Salı 11:35

Geçmiş olsun bu adayla CHP Buca'yı alamaz! Bunu bütün Buca biliyor! Göçmenler Buca'da bu adaya oy vermeyecek! İzmir'deki göçmenler büyükşehirde de CHP'yi çizerse siz o zaman görün şenliği!!!

Yorumu oyla      9      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akhisarspor soluk aldı!
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u 3-1 mağlup ...
Mustafa Denizli hastaneye kaldırıldı!
Trabzonspor maçının devre arasında rahatsızlanan Kasımpaşa Teknik Direktörü ...
Altay buldozer gibi! Son kurban Bal-Kes
Spor Toto 1. Lig'in 24. haftasında Altay ile Balıkesirspor Baltok, İzmir ...
 
Mehmet Özdilek'ten Beşiktaş açıklaması
Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile yollarını ayıran Mehmet Özdilek, "BB ...
Göztepe Paşa'ya bileniyor
Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 10 Mart Pazar günü Kasımpaşa'yı ...
Aziz Yıldırım'dan TFF başkanlığı açıklaması
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkanı Aziz Yıldırım adının geçtiği TFF ...
 
Menemen Belediyespor telafi peşinde
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta geçen hafta deplasmanda Kahramanmaraşspor'a ...
Göz-Göz ateş hattına düştü
Spor Toto Süper Lig'de Atiker Konyaspor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ...
Karşıyaka'nın zafer haftası
İzmir'in en çok branşta yarışmacı takımı olan spor kulübü konumundaki ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva