HABERLER>POLİTİKA
17 Nisan 2020 Cuma - 10:31

CHP’li gençler Grup Yorum’a destek oldu, AK Parti’den tepki geldi!

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, CHP İzmir İl Gençlik Kolları’nın sosyal medyada Grup Yorum için başlattıkları destek açıklamalarına ve paylaşımlarına tepki gösterdi. CHP’li Ozan Uyan ile AK Partili Eyüp Kadir İnan karşı karşıya gelirken sert atışmalar yaşandı.

CHP’li gençler Grup Yorum’a destek oldu, AK Parti’den tepki geldi!

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Gençlik Kolu Başkanı Ozan Uyan ile gençlik kolları ilçe başkanları sosyal medyalarından Grup Yorum için destek çağrısında bulununca AK Parti’den tepki geldi.  

Grup Yorum’un konserlerinin yasaklanmaması, grup üyelerinin tutuklanmaması gerektiğini ve serbest bırakılmalarını savunan CHP’li gençlere AK Parti İzmir İl Gençlik Kolu Başkanı Eyüp Kadir İnan cevap verdi.

TÜRKÜLERE SES OLMALIYIZ
CHP’li Uyan görselle birlikte, “ Soma türküsünde olduğu gibi; Bu memleketin her acısında,ağıt oldular. Şimdi sıra bizde onların türkülerine ses olmak zorundayız. İzmir'imizin her karışından ilçe başkanlarımız ile haykırıyoruz” notunu paylaştı.

BUNDAN SONRA ATATÜRKÇÜLÜK TASLAMAK YOK
Bunun sonrasında AK Parti İnan, “CHP İzmir İl Gençlik Kolları topyekün polis, savcı, asker katili teröristleri övenleri desteklemeye kalkmış! Bir yandan ‘’İzmir’in dağlarında çiçekler açar’’ diyeceksiniz. Diğer yandan terör yardakçılarının dağlarına su serpeceksiniz.  Bundan sonra Atatürkçülük taslamak yok” açıklamasını yaptı.

Ardından CHP’li Uyan, “Nasıl kendime PR kazanırım derdiyle  yanıp tutuşan Eyüp Kadir İnan hoş geldin. Anlamadığın için bir daha söylüyorum. Sana buradan ekmek çıkmaz! İnsanı talepler üzerinden siyaset üretmek ancak senin gibi acizlere yakışır.

Sizin terörist yandaşı olarak bahsettiğiniz grup bu memleketin bir değeridir! İnsanı talepleri anlamayacak kadar hukuktan uzak ve zalimsiniz. Son olarak git Grup Yorum türküsü dinle de bari bu memleketteki acıları biraz olsun anla! Haydi başka kapıya…

Oslo'da pazarlık masasına oturan Habur'da sanal mahkeme kuranlar FETÖ'ye, gerçi İzmir meydanında yüzlerce genç ile söylemiştik ama cevap verecek yüzünüz yoktu.Neyse; çamur atman bittiyse, parti büyüklerinden izin al istediğin kanalda  bu konuları tartışmaya hazırım.Yine kaçma.

Rezil olma korkusu seni yine iftiraya bulaştırdı.Bu kadar korkma. Ha bu arada; İzmir'deki en büyük tehlike bir oy için devletin televizyonunda terörist başının mektubunu okutup,onu şakşaklayanlardır.Militan'da FETÖ'ye uşaklık edip, memleketi parsel parsel satanlardır” dedi.

Uyan ayrıca AK Partili İnan’ı etiketleyerek mitomaninin (Kişinin ruhsal nedenlerle, gerçekleri çarpıtmayı, değiştirmeyi hastalık durumuna getirmesidir) kelime anlamını da paylaştı. 

AK Partili İnan da CHP’li Uyan’a cevap verdi ve “Mustafa Kemal Atatürk ile uzaktan yakından bağınız yok. Cumhuriyetin değerlerinden eser bile kalmadı içinizde. Kimliğini kaybetmiş bir partisiniz. Artık başta FETÖ ve PKK olmak üzere bugün devletin terör örgütü olarak tanıdığı tüm illegal yapıların tüm sevicileri içinizde...

Ozan şahsınla ilgilenmiyorum. Sonuçta hepiniz bir terör yapılanmasının gönüllü payandası oldunuz. Olayın kurumsal olarak geldiği boyut içler acısı. Bir sonraki kampanyanızın “tüm ilçe başkanlarımızla Kandil’e gidiyoruz” şeklinde olmasından endişe ediyoruz. Bu İzmir için tehlike.

DHKP-C militanını demokratik bir platformda muhatap almam teröre meşruiyet affetmem anlamına gelir. Senin yerin IMC TV ve çekmeyen kanallar. Benim amacım İzmir’de kol gezen tehlikeye dikkat çekmek...

Eren Bülbül… Aybüke Yalçın...N. Yılmaz...Halil Kantarcı...Selim Kiraz... Fethi Sekin… Canıyla bu toprağı vatan, kanıyla bu bayrağı bayrak yapan daha nice kahramanın aziz hatırası bize emanet. Onları katledenlere destek çıkanlar karşılarında her zaman AK Gençliği bulacaklar” ifadelerini kullandı. 

 
Başkan Sandal’dan hizmet değerlendirmesi: Bayraklı’da yoksullukla mücadele ediyoruz!
 
Balçova’nın dayanışma menüsü
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sıfır gençlik 17 Nisan 2020 Cuma 12:04

Al birini vur ötekine

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bağış kampanyası için soruşturma açıldı!
İçişleri Bakanlığı,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ...
Mehmet KARABEL yazdı... Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Mehmet KARABEL yazdı... Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Korona karşısında önlemler yasalaştı: İzmir’in vekilleri hangi oyu kullandı?
TBMM’de gerçekleşen oylama sonrasında Yeni Koronavirüs (Covid-19) Salgınının ...
 
AK Partili Dağ’dan flaş iddia: Büyükşehir sadece CHP’li evlere yardım yapıyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentte yürüttüğü dayanışma kampanyasını ...
İYİ Partili Çıray, Bakan Koca'ya 'ölüm raporları'nı sordu!
İYİ Parti Milli Güvenlik Politikalarından Sorumlu Başkanı Aytun Çıray, ...
Bakandan açıklama: Okullar yazın açık olacak mı?
Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Okulların tatil olduğu süre kadar telafi ...
 
MHP'li Enginyurt: İnsanlıktan çıktık, nöbetçi berberler açın!
MHP Ordu Milletvekili Enginyurt, koronavirüs salgını nedeni ile berberlerin ...
Yardımcısı korona olmuştu: Test sonucu belli oldu
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, evindeki yardımcısında COVID-19 ...
CHP'li Sındır: Pandeminin ekonomik yükü vatandaşın sırtına yükleniyor
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva