HABERLER>POLİTİKA
29 Eylül 2021 Çarşamba - 21:27

CHP'li Beko ile AK Partili Kaya arasında Göztepe atışması!

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, pandemi döneminde geliri düşen Göztepe Spor Kulübü'nün, Gürsel Aksel Stadı'nda bulunan mağaza ve dükkanlarının kulübe devredilmesi için AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya'yı adım atmaya çağırdı. AK Partili ise verdiği yanıtta, "CHP'li belediyelerin tüm engellemelerine, açtıkları davalara rağmen nasıl ki o stadyumu yaptıysak söz konusu devir işleminin de gerçekleşmesini sağlarız" dedi.

CHP li Beko ile AK Partili Kaya arasında Göztepe atışması!

EGEDESONSÖZ- CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, pandemi döneminde spor kulüplerinin gelirlerinin düşmesi ve yayın gelirlerinin de yayıncı kuruluş tarafından indirim yapılması sebebiyle Göztepe Spor Kulübü'nün gelirini arttırmaya yönelik olarak çağrıda bulundu.

Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nun mağaza ve dükkanlarının Bakanlık tarafından kulübe devredilerek elde edilen kira gelirlerinin kulübe kaynak olması için AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'ya çağrı yaptı.

Yazılı açıklama yapan Beko şu ifadeleri kullandı:

"Göztepe camiası, taraftar, Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın futbol sahası, tribünler ve soyunma odaları ile idari bölümler dışındaki mağaza, dükkan vb. bölümlerinin Bakanlık tarafından kulübe devredilmesini istiyor. Ticari gelirlerin ve tribün hasılatının düştüğü pandemi koşullarında, üstelik yayıncı kuruluşun tek taraflı indirime gittiği koşullarda mağaza ve dükkanların üçüncü kişilere kiralanarak gelir elde edilmesi şart! Koyu Göztepe taraftarı olan AK Parti İzmir milletvekili Atilla Kaya acaba konuya hassasiyetle yaklaşarak pandemi koşullarında geliri oldukça azalan kulüplerden olan Göztepe'mizin gelir kaynaklarını artırmaya yönelik bu beklentiye yönelik çabucak adım atar mı?"

AK PARTİLİ KAYA'DAN YANIT: BALTAYI TAŞA VURDUNUZ!

CHP'li Beko'nun çağrısına yanıt veren Kaya şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Kani Beko, CHP'li belediyelerin tüm engellemelerine, açtıkları davalara rağmen nasıl ki o stadyumu yaptıysak söz konusu devir işleminin de gerçekleşmesini sağlarız. Göztepe'mize yabancı, geçmişi bilmeyen CHP'li diğer İzmir Milletvekilleri gibi siz de baltayı taşa vurdunuz! Göztepe'mizin Başkanı Mehmet Sepil'e sorsaydınız, stadın devri konusunda bir sıkıntı olmadığını, ilk aşamanın tamamlandığını, benzer durumdaki Türkiye'deki diğer stadların da önünü açacak yasal hazırlığın yapıldığını, bakanlığın ve bizim çalışmalarımızı size anlatırdı. Evet, dediğiniz gibi ben koyu bir Göztepe taraftarıyım. Sizin ise hangi kulübün taraftarı olduğunuzu bilmem. Kulübümüze siz de bir katkı sunmak isterseniz, CHP'li belediye tarafından Göztepe'mizin elinden alınan Torbalı'daki araziyle ilgili adım atın, samimiyetinize inanalım!"

 
Bakan Soylu'dan 3600 ek gösterge açıklaması
 
Aydın mavi kategoriye geçti
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
haydar haydar 30 Eylül 2021 Perşembe 12:53

kani beko klasik chp li hep isteyen asla bir şey vermeyen. bu kadar göztepeliydin neden stada bu kadar karşı çıkılırken ortada değildin? biraz da sen destek yapta görelim bakalım samimiyetini. bu güne kadar göztepeye ve izmire en büyük katkın ne?

Yorumu oyla      3      5  
ABY 30 Eylül 2021 Perşembe 09:22

Stadın trübinlerinin altına yol cepheli mağaza ve dükkan yapmak, işte şehir içinde stad yapmanın asıl amacı bu. Göztepe stadını şehir içine şehrin en yoğun olduğu bölgesine yaptınız, beton yığdınız. Bari Karşıyaka stadını şehrin merkezi yerine Örnekköy'e yapın. Karşıyaka ya kıymayın, merkeze beton yığmayın. Beton kütle ısı depolar, merkezin iklimini değiştirmeyin, trafiğini arttırmayın, bu alanı insanların nefes alacağı alan olarak bırakın. Merkezde 15.000 kişilik olacağına Örnekköy'e çok daha yüksek kapasiteli stad yapın. Bu da Karşıyaka'nın superlig vizyonuna uygun olacaktır. Bu alana İlla dükkan ve mağaza yapacaksanız, bu alanın çevresine yol cepheli tek katlı mağaza dükkan yapın, ama stadı Örnekköye büyük kapasiteli yapın. Şehircilik uzmanlarına danışın. Mevcut alanda amatör branşlar ve halk spor yapsın. Gelecek nesillere güzel bir alan bırakalım. Karşıyaka merkez de küçük bir stad yerine, Örnekköy'de İzmir e yakışacak büyük bir stad yapın. Herkese sesleniyorum, sesimizi duyun.

Yorumu oyla      12      6  
fl 30 Eylül 2021 Perşembe 09:02

Stad çevresinde oturan biri olarak söyleyebilirim ki maç günleri Göztepemiz için eziyet çekiyoruz. Problem değil ,ancak stad yapılırken bize söz verilen yürüyüş yolları ve mağazalara hala kavuşamadık. Bir işiniz de halka faydalı olsun Sn.Akp yöneticiler

Yorumu oyla      8      5  
Vatandaş 30 Eylül 2021 Perşembe 01:12

Sayın Kaya'ya tavsiyem bu tarz ad hominem stilini bir kenara bırakması çünkü artık insanlar alıştı ve bu tarz laflara kanmıyorlar.

Yorumu oyla      7      5  
30 Eylül 2021 Perşembe 00:53

stadın yapıldığı arazinin 1406 m² belediyenindi, yani kamunun. Bedelsiz olarak verildi ancak bunun belediyeye yararı ne oldu? Üstüne birde engelci deniyor. Belediye izin vermese o mağazalar da olmazdı. Bu stadyum ne zaman açıldı? Devir niye olmadı? Torbalı'da belediyenin, yani kamunun malı bedelsiz niye verilsin? İzmir Büyükşehir Belediyesi Mavişehir'de inşaatı devam eden opera binasının arsasını TOKİ'den kamulaştırmadı mı? Niye bedava verilmedi? Alsancak'da yol genişletildi, tramvay geçti diye belediye, TCDD'ye kira ödüyor mu ödemiyor mu? Baltayı taşa vurmayanlar açıklarsa sevinirim.

Yorumu oyla      7      4  
altan koralttan 29 Eylül 2021 Çarşamba 22:59

sen onu stad masraflarını üstüne almak istemeyen mehmet sepil'e sorsana..stada çakılı çiviniz yok,bilmediğin toplara giriyorsun...

Yorumu oyla      4      7  
Metin 29 Eylül 2021 Çarşamba 22:51

Göztepe bir şahıs şirketidir. Siz bir milletvekili olarak, üstelikte chp milletvekili olarak bunu nasıl söyleyebilirsiniz.

Yorumu oyla      5      5  
29 Eylül 2021 Çarşamba 22:34

semtimizde stat olacak, mağazalardan gelir gelecek diyen arkadaşlar bu haberi iyi okusun.

Yorumu oyla      5      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’den Menemen Belediyesi’nin satışına tepki!
CHP Menemen İlçe Yönetimi; AK Parti idaresindeki Menemen Belediyesi’nin ...
AK Partili Çankırı'dan Aliağa'ya ziyaret
AK Parti İzmir Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda ...
CHP’li Sertel : Sayıştay’a hesap vermeyen rektör hukuk önünde hesap vermelidir
Dokuz Eylül Üniversitesi’nin Sayıştay denetçilerine denetimle ilgili bilgi ...
 
Liderlerden Soçi'de kritik görüşme: Neler konuşuldu?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin,Rusya’nın ...
CHP'li Serter: Zamlar iş dünyasının belini büküyor
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili ve CHP Ekonomi Masası Üyesi ...
Erdoğan - Biden zirvesinin tarihi belli oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Joe Biden’ın 30-31 Ekim ...
 
Erdoğan'dan Korona Zirvesi'nde 'Turkovac' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, çevrimiçi düzenlenen Küresel Covid-19 Zirvesi’ne ...
Bahçeli'den ABD'ye ülkü ocakları tepkisi
MHP lideri Bahçeli, ABD Temsilciler Meclisi’nin ülkü ocakları kararına ...
'Erdoğan bir daha seçilirse dolar 20 TL olur'
Memleket Partisi Genel Başkanı Muhharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva