HABERLER>POLİTİKA
19 Ekim 2023 Perşembe - 15:53

CHP'li Aslanoğlu kampta konuştu: Amaç seçimleri kazanmak değil, farkı daha açmak!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığının, yerel seçimler öncesi düzenlediği ve üç gün sürecek olan çalışma ve koordinasyon kampı başladı. Menderes Gümüldür Kaktüs Yalı Otel’de yapılan kampa İl Yönetim Kurulu, İl Disiplin Kurulu ve İlçe Başkanları katılıyor. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, "Yerel yönetimlerimizin çalışmalarını desteklemek ve yerel seçimlerde İzmirlilerin desteği ile birlikte İzmir’e yakışan sonuçları almak için çalışıyoruz. Amacımız sadece seçimleri kazanmak değil, mevcut farkı daha da açmak" dedi.

CHP li Aslanoğlu kampta konuştu: Amaç seçimleri kazanmak değil, farkı daha açmak!

İlçe kongrelerinin ve il kongresinin tamamlanmasının ardından düzenlenen kampın, yerel seçimler öncesi örgütteki koordinasyonu arttırmayı ve çalışma yöntemlerini çeşitlendirmeyi hedeflediğini söyleyen CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, kampa ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu:

Bizler önümüzdeki yerel seçimlere hazırlıklarımızı kongrelerin bitimiyle birlikte zaten başlatmıştık. İlçe başkanlıklarımızda belli bir program çerçevesinde çalışmalarına devam ediyor. Düzenlediğimiz bu kampla hem yeni çalışma yöntemlerini belirleyecek hem de bu çalışma yöntemlerine uygun eğitimler alacağız. İzmir’de seçimlere hazırlanırken zaten süregelen yol haritalarımız ve çalışma yöntemlerimiz vardı. Ancak biz İzmirlilere daha hızlı ulaşmak, farklı yöntemlerle iletişim kurmak, propaganda yaparken klasik yöntemlere yeni çalışma şekilleri eklemek ve örgütlerimiz arası koordinasyonu ve denetimi sağlamak istiyoruz. Değişim bir mantalite işidir ve değişen zamana göre iş yapma şeklimizi de değiştirmeliyiz. Elbette yeni yöntemlere adapte olmak ancak eğitim ve teknolojiyi doğru kullanmakla mümkün. Bu amaca uygun olarak düzenlediğimiz kampta il yönetimimiz, disiplin kurulumuz ve ilçe başkanlarımıza uzmanlar tarafından sunumlar yapılacak ve eğitimler verilecek. Kampın ikinci gününde Sayın büyükşehir belediye başkanımız Tunç Soyer’de bizlere katılacak. Bu kampla birlikte kullanmaya başlayacağımız yeni bir yazılımla örgütümüz arasındaki koordinasyon ve iletişimi de arttırmayı, zamanı daha doğru kullanmaya hedefliyoruz. 

 İZMİR ÖRGÜTÜMÜZ DİNAMİK VE HAZIR
CHP İzmir il örgütü olarak İzmir’e daha iyi hizmet etmek için çabaladıklarını ifade eden Aslanoğlu, “Yerel yönetimlerimizin çalışmalarını desteklemek ve yerel seçimlerde İzmirlilerin desteği ile birlikte İzmir’e yakışan sonuçları almak için çalışıyoruz. Amacımız sadece seçimleri kazanmak değil, mevcut farkı daha da açmak. İzmirliler bize bu gücü ve umudu veriyor. Bizler de onlara layık olmak için çalışıyoruz. Kampımız sonrasında yerel seçim çalışmalarımız gözle görülür şekilde hızlanacak.   Dinamik ve yenilenmiş örgütümüz de bu yoğun tempoya hazır” dedi.

CHP İzmir İl Başkanlığı’nın düzenlediği kampta Zaman Yönetimi, Etkili İletişim ve Propaganda, Beyinler Nasıl İşgal Ediliyor, Görev İzleme ve Yeni Çalışma Önerileri başlıklı eğitimler verilecek.  

 
Toplantıdan detaylar... 'Soyer ile bir sorunumuz yok' dedi: Son karar PM'nin!
 
19 Ekim Muhtarlar Günü Aliağa’da kutlandı
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İzmirli vatandaş 21 Ekim 2023 Cumartesi 09:33

K.K cumhur başkanlığı içinde ittifakı dinlemedi ben kemal geliyorum dedi kazanamadı. vakit bırakma vakti çoktan da geçti , halen ben ben demesin çekilsin partiye iyilik yapsın değişim şart. Ve sizlerde başarılı değilsiniz ittifak harici oyunuz belli

Yorumu oyla      3      3  
İzmirli 20 Ekim 2023 Cuma 14:44

Ben İzmir''de %78 CHP bin oyu olacağına inanıyorum geri kalan 22 tide kendi aralarında paylaşır diğer partiler

Yorumu oyla      2      8  
Asım ŞAİR 20 Ekim 2023 Cuma 12:28

Sayın Başkan; Bir Partili olarak Genel Merkez dahil 15 Mayıstan bu yana yapılanlar hiç heyecan vermiyor. Kamp yapmak - program hazırlamak- yeni yöntemler bulmak hepsi güzelde, kiminle yapacaksınız. Halk nerede !. Üzülerek diyorum ki Genel Merkezin mevcut yönetimi aynen devam ederse, Her Partinin gıpta ile baktığı İzmir'deki mevcut kazanımlarımızıda kayıp edeceğiz. Bu güne kadar düşünülenler gerçek olmadı. Hayal dünyasından çıkılması gerekir. Sandığa küsüp gitmeyenler çok olacak. Kazanmak için mutlaka yeni yüz- yeni yönetim şart. Yeter demek - nokta koymak ta bir erdemdir. İnatlaşma devam ederse mutlaka sonuç hüsran olacak-kaybedeceğiz. Bu Halk ben dahil değişim istiyor. Lütfen duyun ve görün. Saygılarımla..

Yorumu oyla      5      3  
izmirli 20 Ekim 2023 Cuma 09:36

Size verilen hep tepki oyları oldu, bu tepki oylarını çok müsrifçe kullandınız , izmirli kötü yerel yönetimlerden bıktı, sorunlar duruyor, kentsel dönüşüm, deniz ve derelerin aşırı kirliliği, koku, trafik, çarpık yapılaşma vs.

Yorumu oyla      4      4  
ahmet 20 Ekim 2023 Cuma 09:36

Sayın Aslanoğlu büyükşehir için aday belli oldu .ilçe belediyelerde özellikle konak,buca ,çiğli,karşıyaka adaylarını belirlerken çok iyi düşünün mevcut başkanlara büyük tepki var.

Yorumu oyla      7      3  
20 Ekim 2023 Cuma 09:25

İzmirliler tunç'a ve sana bay bay diyecekler... Az kaldı merak etme...

Yorumu oyla      9      5  
Objektif 20 Ekim 2023 Cuma 09:23

Kooperatifçi konuşmuş, boş boş lafları sallamış yine... Çok boş ve donanımsızsınız ve o koltuğu hiç ama hiç haketmiyorsunuz!

Yorumu oyla      9      4  
Liyakat 19 Ekim 2023 Perşembe 21:27

Sorun ne biliyormuşsun sayın başkan ,ÜLKEDE İKTİDAR OLMAK HALKIN İKTİDARINI KURMAK ŞAİBELİ İL,İLÇE,GENEL MERKEZ TÜM ORGANLARDAKİ KİRLİLLERİ TEMİZLEYEREK LİYAKATLİ KİŞİLERLE ÜLKE YÖNETMEK TOPLUMU MUTLU KILMAK BUNU HEDEFLEYİN

Yorumu oyla      5      3  
Köylü Kadir 19 Ekim 2023 Perşembe 20:58

Sayın il başkanı dedikleriniz keşke gerçekleşse ama bu sefer öyle değil artık halk dikkate almıyor sizleri çevrenizdekiler belediyelerde işi gücü ve işe girmek isteyenlerdir,yarın sandık kurulduğu zaman her şey çıkar ortaya...

Yorumu oyla      7      3  
İZMİRLİ... 19 Ekim 2023 Perşembe 20:55

CHP TARİHİNE iZMİRİ kAYBEDEN il BAŞKANI OLARAK GECECEKSİN SAYIN BAŞKAN...

Yorumu oyla      9      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Toplantıdan detaylar... 'Soyer ile bir sorunumuz yok' dedi: Son karar PM'nin!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun davet ettiği İzmir’in güçlü ve ...
Bakan Tunç: Reform idaremiz kesintisiz devam edecek
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Bundan önceki Yargı Reformu Strateji Belgesi ...
İYİ Partili Özlale, ittifaka kapıları kapadı: İzmir feda edilebilecek bir kent değil!
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili ve İzmir Büyükşehir ...
 
Ender ALDANMAZ yazdı... Kılıçdaroğlu, Soyer’in adaylığını neden açıkladı?
Ender ALDANMAZ yazdı... Kılıçdaroğlu, Soyer’in adaylığını neden açıkladı?
İYİ Parti’den o kareyle ilgili net açıklama: Geçiş söz konusu değil!
İYİ Partili Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın AK Parti’ye geçeceği ...
İYİ Parti’den istifa eden başkanlardan ziyaret… Duran-AK Parti flörtü başladı!
AK Parti’ye transfer olacağı yönünde kulis bilgilerinin olduğu İYİ Partili ...
 
Kılıçdaroğlu, İzmir adayını açıkladı!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir iş ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: 3 günlük milli yas ilan edildi!
İsrail'in Gazze'de bulunan El Ehli Arab Hastanesi'ne yönelik bombalı saldırısında ...
'Müslüman ülkeler barışın garantörleri olmalı'
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Bölgedeki Müslüman ülkeler, Filistin halkının ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Vasatlar Baharı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Devlet baba nasıl yıkılır 33 yıl önce anlatmıştı
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Değinmeler: Çin, Asgari ücret ve Mourinho…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
5 Haziran Dünya Yeşil Yıkama Günü!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Alevi köylerine cami yapmak…
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva