HABERLER>POLİTİKA
21 Mart 2018 Çarşamba - 15:24

CHP İzmir’in Kuzey mesaisi: Başkan Yücel’in ilçe ziyaretleri tam gaz

İl Başkanı Deniz Yücel ilçe ziyaretlerine Kınık’la devam etti. Yücel daha sonra Bergama, Dikili, Aliağa ve Foça’ya geçecek.

CHP İzmir’in Kuzey mesaisi: Başkan Yücel’in ilçe ziyaretleri tam gaz

CHP İl Başkanı Yücel ve Yönetim Kurulu, 6. etap ilçe ziyaretlerini Bakırçay havzası ilçelerine gerçekleştirdi. İl Yönetimi ziyaretler için gün boyu Kınık, Bergama Dikili, Aliağa ve Foça ilçelerinde temaslarda bulundu.

Ziyaretlerin ilk durağı olan Kınık'ta vatandaşlar ve partililer tarafından karşılanan CHP İl Yönetiminin, ilçe binasında yapılması planlanan toplantısı yoğun ilgi sebebiyle çarşı içinde, açık havada yapıldı. Kendilerine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren il başkanı Yücel " Kınıklı hemşerilerimizin bizlere olan bu ilgisinden anlaşılıyor ki, Kınık CHP'nin adaletli ve sosyal yönetimini özlemiş. Vatandaşlarımızın bu yoğun ilgisi gücümüze güç kattı" dedi.

Kınık'ın ve İzmir'de yerel yönetiminin CHP'de olmadığı diğer 7 ilçenin kendileri için son derece önemli olduğunu ifade eden CHP İzmir İl Başkanı Yücel, kendilerine gösterilen ve sokağa taşan toplantının aslında CHP'li yönetime duyulan özlem olduğunu ifade ederek, şunları söyledi.

KINIK CHP'NİN ADALETLİ YÖNETİMİNİ ÖZLEMİŞ
Burada olmaktan, Kınıklı vatandaşlarımızla sohbet etme, kendimizi anlatma fırsatı bulmaktan dolayı çok memnunuz. İlçe örgütümüzün de seçimlere şimdiden hazır olduğunu görmek çok sevindirici. Buradan açıkça ifade ediyorum, Kınık bizim pozitif ayrımcılık uygulayacağımız ilçemizdir. Burada kaybettiğimiz yerel yönetimi halkımızın desteğiyle yeniden kazanmak için, il örgütü olarak ayrı bir çalışma yürüteceğiz. Bizleri artık ilçenizde daha çok görecek, bizlere ne zaman isterseniz ulaşabileceksiniz. Biz sadece yerel yönetimi kazanmış olmak için almak istemiyoruz. Kınık'ta Büyükşehir Belediyemizle daha uyumlu çalışacak, ilçede halkının sesine kulak verecek, kendi üreteceği hizmetlerle Kınık'ı daha da kalkındıracak bir yerel yönetimi Kınıklıların hak ettiğini biliyoruz. Kınıklı hemşerilerimizin bizlere olan bu  ilgisinden de anlaşılıyor ki, Kınık CHP'nin adaletli ve sosyal yönetimini özlemiş. Vatandaşlarımızın bu yoğun ilgisi gücümüze güç kattı.  Tüm vatandaşlarımıza bu sıcak karşılama için çok teşekkür ediyoruz. Bu ilginizin hakkını, inşallah ilk yerel seçimlerde sizlere layık olarak vereceğiz.

BERGAMA VE DİKİLİ'DE ÖRGÜTE MESAJLAR
Kınık ilçe ziyaretinin ardından Bergama ve Dikili ziyaretlerini gerçekleştiren CHP İzmir İl Başkanı Yücel, ilçe örgütleriyle bir araya geldi. Yücel "Bizlerin CHP'li olarak, Atatürk'ün yoldaşları ve Kuvayı Milliyicilerin torunları olarak  cumhuriyeti korumak, milletimize sahip çıkmak, ülkemizi demokratikleştirmek gibi büyük sorumluklarımız var. 2019 yılı onun için çok ama çok önemli. Önce ülkemiz, halkımız ve partimiz için çalışmak zorundayız. Kendimizin ne olacağı sorusunu sorma, kişisel ikbalimizi düşünme zamanı değildir. Belediye başkanlarımız üzerlerindeki AKP ve müfettiş baskısına rağmen çok iyi işler yapıyorlar. Yerel yönetimler bizim için çok önemli. Yerelde göstereceğimiz başarı ve halkımıza sunacağımız hizmetler bize genel iktidarı getirecektir. Bu ziyaretlerimizde örgütümüzü dinliyoruz. Şu ana kadar bu ziyaretlerimizden çok olumlu sonuçlar aldık. Hiçbir partilimiz kendisiyle ilgili bir istekte bulunmadı. Her partilimiz ülkemiz ve partimizin geleceğiyle ilgili görüşlerini ve önerilerini sundu. Biz il örgütü olarak tüm ilçe örgütlerimize güveniyor ve İzmir'de önce yerelde büyükşehir belediyemizle birlikte, 30 ilçemizde de belediyeleri alacağımıza, sonra CHP İktidarına İzmir'den en büyük desteği vereceğimize inanıyorum" dedi.

NEVRUZ BAYRAMI MESAJI
CHP İl Başkanı Yücel 21 Mart'ın Nevruz Bayramı olarak kabul edilmesi sebebiyle İzmirlilerin nevruzunu kutladı Yücel "  İnsanın doğayla barışıklığının ve geleceğe dair umudunun simgesi olan Nevruz, hepimizin bayramıdır. Hangi dilde nasıl söylenirse söylensin nevruz  bir ayrılığın, farklılığın, ötekileştirmenin adı değil, insanlığın ortak değeridir.Nevruz bize, baharı selamlamasıyla doğaya gösterilmesi gereken sevgi ve saygıyı,   insanların özgür, eşit, adil ve paylaşım içinde yaşaması gerektiğini anımsatmaktadır. Türkiye'miz için yeni, aydınlık ve tüm sıkıntılardan kurtulacağımız günler yakındır.  Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir İl Örgütü olarak bir kez daha tüm İzmirlilerin  bereketin, doğanın canlanışının ve barışın simgesi olan Nevruz bayramını kutluyoruz." dedi

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı ve Yönetiminin Bakırçay havzası ilçelerine gerçekleştirdiği ziyaretler Aliağa ve Foça ilçeleriyle birlikte sona erecek.

 
Sağlık Bakanlığı'ndan Deniz Baykal açıklaması
 
CHP'li Sındır'dan yerel yönetimler açıklaması
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BERGAMALI 21 Mart 2018 Çarşamba 16:06

Lütfen kuzey gelmişken Bergama Belediye başkanını uyarın. Ay sonunda 95 adet daha köy malını ihale ile satacak. İnşallah partimiz bu başkan adayı ile seçimlere girmez. yoksa bergamada hezimet yaşarız.

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Dağ'dan 50'lilik buluşmada mesajlar: Bizi burada büyütecek olan...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, devleti ...
MHP İzmir'den Başkan Akpınar'a çok sert tepki!
Karşıyaka Belediye Başkanı'nın kulüp ve ilçeye yapılması planlanan sözlerine ...
Çavuşoğlu'dan vize serbestisi için açıklama!
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, vize serbestisine ilişkin, "En son teklifimizi ...
 
MHP İzmir'den Nevruz Bayramı mesajı
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Nevruz Bayramı ...
Kılıçdaroğlu'ndan Sertel'e geçmiş olsun ziyareti
CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel ameliyat oldu. Sertel’i hastanede ...
Deniz Baykal yurda geri döndü
Beyninde pıhtı olan ve tedavi için Almanya'ya giden eski CHP Genel Başkanı ...
 
'Çiftlik Bank mağdurları paranızı geri alabilirsiniz'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup ...
Erdoğan'dan yerel ittifak açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP ile ittifak sürecine ilişkin olarak ...
101 yerleşim yeri daha doğalgaza kavuştu
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, "Edirne İpsala'dan Van Edremit'e, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva