HABERLER>POLİTİKA
29 Ekim 2017 Pazar - 16:53

CHP İzmir İl Başkanı Güven: 95'inci bayramı CHP iktidarında yapacağız!

CHP İzmir İl Örgütü Cumhuriyet Bayramını İzmir Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Heykeli önünde coşkuyla kutladı. İl Başkanı Asuman Ali Güven “Bu yıl 94’üncüsünü. Muhalefette kutluyoruz, 95’incisinde iktidar oalrak kutlayacağız bunu görüyorum” dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Güven: 95 inci bayramı CHP iktidarında yapacağız!

CHP İzmir Örgütü Cumhuriyet Bayramı’nı Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle kutladı.

CHP İzmir’in alternatif törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven, CHP İzmir Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.



Törende konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu selamını getirdiğini söyledi. Altıok, “Bu anlamlı günü Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da selamlıyor, hepinize selamlarını iletiyor. Bugün İzmir farkını gösterdi. Cumhuriyetimizi için danslarla, marşlarla kutluyoruz. Kadınlarımızla erkeklerimizle büyük coşkuyla kutluyoruz. Cumhuriyet bayram demek… Cumhuriyet bir kelime ama birçok şey ifade ediyor. Cumhuriyet kurtuluş demek zafer demek! Zenginlik, büyümek, refah demek… Çağdaşlık demek... Kültür-sanat,  bilim, kadın,  erkek, eşitlik demek... Barış, kardeşlik, özgür düşünce, üretmek demek. O kadar çok şey demek ki. Bugün bu kavramları hedef alan, ben diyenlere karşı, bizler, biz diyeceğiz. Tüm bu değerleri bize hediye eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum” dedi.

CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven ise konuşmasında CHP Diyarbakır İl Kongresi için kente yaptığı ziyareti anlatarak başladı. Başkan Güven, “Bugün 94’üncüsünü kutladığımız Cumhuriyet Bayramımızı yine Ana muhalefet partisi olarak geçiriyoruz. Dün Diyarbakır’daydım. Orada da gördüm. Biz inşallah bir dahaki dönem 95’inci cumhuriyet bayramımızın kutlama törenini CHP iktidarında yapacağız. Bunu ben istiyorum, görüyorum. Diyarbakır’da da İzmir’de de,  Aydın’da da, Manisa’da da,Trabzon’da,  Adana’da da gördüm. Sık seyahat ettim bu aralar. Bu yerlerde artık CHP’nin iktidara yürüdüğünü gördüm sizinle bu duygumu, düşüncemi paylaşıyorum” ifadelerini kullandı.

8 İLÇEYİ DE İSTİYORUZ! 
Güven, “İnşallah CHP halkın iktidarını kuracaktır. Cumhuriyet değerlerimizin bize Atatürk’ün emanet ettiği şekliyle hayata geçmesini bu ülkenin cumhuriyetle, toplumumuzun kavuşmasını, değerlerin hayata geçirilmesini inşallah CHP iktidarında göreceğiz. Sorumluluğumuz CHP’yi yerelde ve genelde iktidar yapmaktır. Şükür İzmir’de önemli payla iktidarız ama bu yetmez 8 ilçeyi de istiyoruz. Bu bayrağı dikeceğiz. Bu bizim en büyük sorumluluğumuzdur. Genel Başkanımız ‘hodri meydan’ dedi. Biz de hodri meydan diyoruz” dedi.

30 ARTI 1 YAPMA SÖZÜ VERİYORUZ
Güven şunları söyledi: Bugün siyasi iktidar başbakanı, belediye başkanlarını azad edebiliyor.  Görevine son verebiliyor. Böyle bir cumhuriyet, demokrasi hukuk devleti olur mu? Doğu’da, güneydoğuda görevden alıp, kayyum atıyor. Böyle de çifte standart uyguluyor. Biz bunları kabul etmiyoruz. Hodri meydan gücün yetiyorsa, kendine güveniyorsan yerel seçimleri yapalım. İzmir’de 30 artı 1 yapma sözünü hep birlikte veriyoruz. Biz inanıyoruz ki ilk yapılacak yerel seçimde başta İstanbul ve Ankara olmak üzere tüm büyük kentleri. CHP’li belediye başkanlarımız kazanacak.  İzmir Türkiye’nin göz bebeği, bu görev ve sorumluluğun bilinciyle davranmaktadır. Sadece İzmir’e değil tüm Türkiye’ye karşı sorumluluğumuz var. Bu yapılacak yerel seçimlere kadar birlik beraberliğimizi dostluğumuzu, kardeşliğimizi, yol arkadaşlığımızı güçlendirmek zorundayız. Cumhuriyet değerlerini özümsemiş bir arkadaşımızı Cumhuriyet değerlerini yeniden uygulamaya geçirecek bir arkadaşımızı Cumhurbaşkanı yapmak için çalışacak ekipleri seçeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını hep birlikte seçeceğiz. Türkiye’nin ihtiyacı, sorumluluğu, halkın beklediği budur…

 
Bornova'da görkemli 94.yıl kutlaması
 
Flaş gelişme! Barzani istifa etti!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
30 Ekim 2017 Pazartesi 09:01

aktarma sistemi ile zaten İzmiri mahvettiniz. Millet bas bas bağırıyor duymazdan geliyorsunuz. Sonra oylar niye yer değiştirdi diye ağlamayın. Aktarma sistemi fiyaskodur.

Yorumu oyla      14      5  
DEMOKRAT... 29 Ekim 2017 Pazar 20:31

Halktan kopuk bu şekilde zor gibi baskan... siz ben ce izmirde aldığınız anllamsız oyları iyi partiye kaptırmamamının yolarını arayın araştırın GENEL SECİM DE İŞİNİZ ZOR İBRE %20-22 ARASI GÖSTERİYOR...

Yorumu oyla      13      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çavuşoğlu'dan Barzani'nin kararına ilk tepki
Barzani'nin görev süresini uzatmama kararını değerlendiren Dışişleri Bakanı ...
Osman Pamukoğlu İyi Parti'ye geçecek mi?
Meral Akşener’in kurucu Genel Başkanı olduğu İyi Parti’den Osman Pamukoğlu açıklaması geldi.
AK Parti Sözcüsü Ünal'dan Gökçek açıklaması
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Ankara Büyükşehir ...
 
Erdoğan özel deftere bu mesajı yazdı!
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin 94’üncü ...
Çıray İyi Parti'de hızlı başladı: Asıl metal yorgunluğu Erdoğan’da!
CHP'den istifa ettikten sonra İyi Parti'ye geçen İzmir Milletvekili Çıray: ...
AK Partili Doğan'dan Kocaoğlu'na: Zam yaptığı kadar...
Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, belediyenin ...
 
Erdoğan’dan teşkilata 'istifa eden başkanlar' uyarısı!
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin önceki günkü Merkez Karar ve ...
İşte Meral Akşener'in karargahı!
Bitlis'in Ahlat ilçesinde ev kiralayacağını ve hareketlerinin merkez üssünün ...
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na erken seçim cevabı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya AK Parti İl Başkanlığı toplantısında ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Türkiye'nin 'en güzeli' İzmir'e!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva