HABERLER>POLİTİKA
21 Şubat 2018 Çarşamba - 09:43

CHP İzmir'den ziyaretler tam gaz! Gündemde OHAL

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığındaki heyet, İzmir Tabip Odası ve İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneğini (İZSİAD) ziyaret etti. Ziyaretlerin gündeminde ise Olağanüstü Hal (OHAL) vardı.

CHP İzmir den ziyaretler tam gaz! Gündemde OHAL

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığındaki heyet son olarak İzmir Tabip Odası ve İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneğini (İZSİAD) ziyaret etti. Tabip Odası ziyaretinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türk Tabipler Birliğini hedef alan sözlerine değinen Yücel “Kabul edilemez, demokrasiyle bağdaşmayan ve toplumsal birliğimize zarar verecek çıkışların karşısında, Tabip Odamızın yanında mücadele edeceğiz” dedi.

YÜCEL: ARTIK DAYANILMAZ HALE GELDİ
Yücel, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugün ziyaretimizi, Türk Tabipler Birliği'ne ve İzmir Tabip Odamıza destek vermek, toplumsal birliğimize darbe vuran girişimler ve sözler karşısında, yanlarında olduğumuzu bildirmek için gerçekleştiriyoruz. Zaten hukuk tanımaz, demokrasi bilmez bir iktidarla mücadele ederken, OHAL ile bu hukuksuzluklar ve anti demokratik uygulamalar artık dayanılmaz bir hal aldı. Çok sesliliğe, eleştirilere, yanlışlarının söylenmesine tahammülü olmayan AKP iktidarının herkesi susturma, demokrasiyi ortadan kaldırma girişimleri karşısında CHP olarak en büyük mücadeleyi vermekten vazgeçmeyeceğiz. Bu mücadeleyi veren STK’ların da her zaman yanında olacağımız bir kez daha ilan ediyoruz.

BALCI: OLMAK VEYA OLMAMAK MÜCADELESİNDEYİZ.
Ziyarette konuşan İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Doktor Ceyhun Balcı’ da ziyaretin ve verilen desteğin kendileri için büyük anlam taşıdığını belirterek “Onlarca yıldır odamızın yetkilerinin artırılması, daha da etkin hale getirilmes için mücadele ediyoruz. Son gelişmelerden sonra neredeyse, olmak veya olmamak mücadelesindeyiz. Geçmiş yılları arar olduk. Konu gündemdeki sıcaklığını kaybetti ama hala ne olacağı belli değil. Biz toplumsal birliğimiz ve demokrasi için yine de mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Tabip Odası ziyaretinin ardından, İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu ile bir araya gelen CHP İzmir Yönetiminin gündeminde OHAL’in ekonomiye verdiği zarar vardı.

YÜCEL: BU TABLODA KİMSE TİCARET YAPAMAZ
İZSİAD’ da konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel “ İZSİAD İzmir’in en önemli işveren derneklerinden birisi. Gelişmiş toplumlarda, sivil toplum kuruluşlarının demokrasinin gerçek manada hayata geçmesi konusundaki işlevleri büyük. Her zaman İzmir’den, demokrasiden ve tolumsal barışın korunmasından yana tavır almış İZSİAD ile iyi olan ilişkilerimiz daha da güçlendirmek istiyoruz. OHAL ile yönetilen ülkemizde zaten hiçbir şey yolunda gitmezken, bu gergin, belirsiz ve demokrasiden uzak ortamdan ekonomimiz ve iş adamlarımızda büyük yara almakta. Çünkü yatırım ve ticaret için huzur ortamı şart. Toplumsal barışın olmadığı, savaş ortamının yaşandığı, kutuplaşmanın körüklendiği bir tabloda kimse ticaret yapamaz. Biz CHP olarak OHAL’i bitirmeye, huzuru inşa etmeye ve ekonomimizi kırılgan ve tek bir kişinin ağzından çıkacak söze bağlı olmaktan kurtarmaya kararlıyız. Bizler bu mücadelede tüm dernek ve STK’lara ihtiyaç duyuyoruz. Daha özgür ve demokrasiyle yönetilen bir Türkiye için İZSİAD ile birlikte çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

KÜÇÜKKURT: TÜRKİYE İÇİN DESTEĞE HAZIRIZ
CHP’nin İzmir’de genç bir il başkanı seçmesinin çok sevindirici olduğunu ifade eden İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt ‘da “Sayın başkan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyareti derneğimiz adına memnuniyet vericidir. Ülkemizin demokrasiyle yönetilmesi, hukukun üstünlüğünün sağlanması ve toplumsal barış hepimiz için gereklidir. İş adamlarımız istihdam sağlayan, katma değer üreten hizmetler veriyorlar. Bunun devamı için normalleşmeyi önemsiyoruz. Ülkemizde demokrasinin ve özgürlüklerin korunması, hukukun üstünlüğü ve toplumsal barışın sağlanması için mücadele veren CHP’nin görüşlerini ve çalışmalarını önemsiyor, yakından takip ediyoruz. İzmir için, Türkiye için elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.

 
Kuşadası'nda minareden müzik yayınına tepki!
 
O fabrikalar için devlet fiyatları açıkladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Purçu'dan hükümlü işçiler için hükümete çağrı
DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı’yı ziyaret eden CHP İzmir Milletvekili ...
BBP'den ittifak için net açıklama
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, başından beri ...
Erdoğan: Bedelini çok ağır öderler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin'e ilerlemeye çalışan rejim yanlısı gruplarla ...
 
İYİ Partili Ulupınar: Genel Başkanımız Akşener, İzmir’i mercek altına aldı!
İzmir İl Başkanı Ulupınar, Genel Başkan Akşener’in 17 Şubat’ta gerçekleşen ...
CHP İzmir’de rota tüzük kurultayı: Cuma günü zirve kararı!
İl Yönetim Kurulu toplantısında masaya tüzük kurultayı yatırıldı. Tüm ...
MHP’li Karataş’tan ‘artı para’ çıkışı: Zammı anladık da kargaşayı önleyin!
İzmir İl Başkanı Necat Karataş, İZBAN’da uygulanan ‘artı para’ sistemi ...
 
Erdoğan, o isimle görüşüyor: İttifaka üçüncü parti mi?
Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ittifak ...
AK Partili Dağ'dan Kocaoğlu’na 'artı para'lı matematik sorusu: Doğru cevap hangisi olmalı?
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Dağ, artı para ...
Erdoğan'dan çiftçiye 'mazot' müjdesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva