HABERLER>POLİTİKA
12 Ocak 2017 Perşembe - 11:05

CHP İzmir’den sosyal proje atağı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, vatandaşa sosyal projelerle ulaşmak için yaptığı çalışmaları değerlendirmek üzere koordinasyon toplantısı düzenledi. Toplantıda örgüte mesajlar veren CHP İzmir İl Başkanı Güven "sosyal projelerle vatandaşımızın her işinde yardımına koşacağız” dedi.

CHP İzmir’den sosyal proje atağı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, İlçe Başkanlıklarının Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılarını topladı. CHP İzmir Sosyal işlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serpil Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleşen toplantı da, İlçe Dayanışma Grupları tarafından hayata geçirilecek olan  projeler Eğitim, Esnaf, Engelliler, Öğrenciler, Yaşlılar, Esnaf ve Çiftçiler olmak üzere, yedi başlık altında toplandı.CHP İzmir İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya katılan  CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven örgüte önemli mesajlar verdi.

YOKLUK VE UMUTSUZLUĞA BAŞ KALDIRIYORUZ

Türkiye’nin gelecek adına önemli bir dönemeçte olduğunun altını çizen CHP İzmir İl Başkanı “ Bir ülke düşünün ki, halkın yarısından fazlası yoksulluk sınırında yaşıyor, ülkenin yüzde 20’ye yakını işsiz durumda, memleket iktidar tarafından teröre adeta teslim edilmiş bir manzara yaşasın, İktidarın tek derdi başkanlık sistemi olsun. Bu ne insanlığa, ne dine, ne de vicdana sığar. Halk yoksulluğa, işsizliğe ve yalnızlığa terk edilmişken, bizler halkımıza reva görülen bu yaşamı kabul etmiyoruz. CHP İzmir olarak, küçük dokunuşlarla, iş birliği ve imece ruhuyla vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidermeye, yarasına merhem olmaya, AKP’nin yarattığı yalnızlık ve yokluk duygusundan onları kurtarmaya çalışacağız. Her CHP’li artık kendisinden çok sokağında yardıma ihtiyacı olan komşusunu, okula gidemeyen veya masrafları karşılanamayan çocuklarımızı, bakıma muhtaç olan yaşlılarımızı düşünecek. Bu halka AKP’nin reva gördüğü yokluk, yalnızlık ve umutsuzluk dolu geleceğe baş kaldırıyoruz” dedi.

AKP’nin kendisi ve saltanatından başka bir şey düşünmediğini ve bunun için her şeyi feda etmeye hazır olduğunu herkesin gördüğünü dile getiren Asuman Ali Güven, sözlerini şöyle sürdürdü.

BEKLENTİSİZ BİR ŞEKİLDE HALKIMIZIN YANINDAYIZ

Bu başkanlık uğruna gençlerini ölüme, halkını kaosa ve yokluğa mahkum eden saltanat ve makam sevdalılarına başkanlığı da verseniz, her türlü yetkiyi de verseniz doymak bilmezler. Yeni sömürülecek kaynaklar bulur, bu uğurda halkımızı kurban vermeye devam ederler. Biz CHP olarak onların bu korku ve baskı politikalarına boyun eğmediğimiz gibi, vatandaşımızı da AKP’ye ve onun başkanlık sevdasına kurban etmelerine izin vermeyeceğiz. Gerçekleri örtmek için, suçlarına ve yolsuzluklarına kılıf uydurmak için sürekli gündemi değiştirmek ve krizleri büyütmek istiyorlar ama biz onların değil, halkın gündemiyle meşgulüz. Tüm sosyal işlerden sorumlu yöneticilerimden belirlenen projeleri hayata geçirmelerini bekliyorum. Sokak sokak, köy köy dolaşacağız ve gerçek ihtiyaç sahiplerine yalnız olmadıklarını, CHP’nin hiçbir beklenti, içinde olmadan yanlarında olduğunu göstereceğiz.

Toplantı da konuşan CHP Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serpil Yıldırım’da “Tüm ilçelerin yaptıkları sosyal projeleri, düzenli olarak il başkanlığına bir rapor eşliğinde bildireceklerini,  İl Başkanlığının da bu projelere destek sağlayarak, gerekli durumlarda yerel yönetimlerin harekete geçmesi için koordinasyonu sağlayacağını” söyledi.

 
İzmir’deki o madeni Türkler yapamadı, Çinliler yapacak!
 
Bornova’da dev proje için düğmeye basıldı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gümrükçü’den anayasa mesajı: Bir yurttaşa mektup!
İzmir İl Yöneticisi Gümrükçü, anayasa değişiklik teklifinin mecliste oylandığı ...
Balbay’dan 'Çeşme’de sızıntı' çıkışı: 6 saatte yapılacak müdahale…
Balbay, “6 saatte yapılacak müdahale 6 gün gecikti. AKP hükümeti rejimi ...
Kaya’dan Menderes’e güvence: Yaralar sarılacak!
AK Parti İzmir Milletvekili Kaya Aşırı kar yağışı nedeniyle, örtüaltı ...
 
CHP'li Çıray: Adalarımız Yunan işgalinde mi?
CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Ege Denizi'ndeki 18 Türk adası ve ...
Kalın'dan ABD'ye tepki: Aklını mı yitirdi?
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD Merkez Komutanlığı'nın PYD ile PKK'nın ...
CHP’de o ilçede kadın kolları başkanı istifa etti
CHP Bornova Kadın Kolları Başkanı Fatma Koç ve dört yönetim kurulu üyesi istifa etti.
 
Meclis’te kavga: AK Partili Şahin’in burnu kırıldı
Teklifin 5.maddesinin görüşüldüğü esnada Meclis'te yumruklu kavga çıktı. ...
Anayasa teklifinde 3 madde daha kabul edildi
TBMM Genel Kurulu'nda, anayasa değişikliği teklifinin 3., 4. ve 5 maddeleri ...
Bahçeli: Teklif Meclis'ten geçmezse...
Meclis kulisinde açıklamalarda bulunan MHP Lideri Bahçeli, "Teklif Meclis'ten ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva