HABERLER>POLİTİKA
13 Şubat 2013 Çarşamba - 14:23

CHP İzmir’den Foça zirvesi

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İlçe Başkanları toplantısı için CHP’li örgüt başkanları Foça’da bir araya geldi.

CHP İzmir’den Foça zirvesi

İZMİR - CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından organize edilen toplantıya başkanlık eden CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, İlçe başkanları ile sık sık bira raya gelmeye özen gösterdiklerini, bunun uyum ve koordineli bir çalışma için çok önemli olduğunu belirterek, İlçe başkanları ile önemli konuları masaya yatıracaklarını ifade etti. 

ÖNEMLİ OLAN İZMİRLİNİN İLGİSİNİ KALICI KILMAK
Engin şunları söyledi: İzmir’de partimize olan ilgi malum. Ama önemli olan 30 ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın bizden beklentilerini gerçekleştirerek bu ilginin kalıcı olmasını sağlamak. Bunun içinde öncelikle kendi içimizde birbirimizden beklentilerimizi karşılamamız ve üzerimize düşen görevi yerine getirmemiz şart. Bugün bu toplantıda ağırlıklı olarak genel merkezimizin de büyük önem verdiği sandık örgütlenmesi başta olmak üzere, kırsal alanlarda yapacağımız çalışmaların planlanması, örgütümüzün mali yönetimi ve parti içi eğitim çalışmaları hakkında konuşacağız. Elbette ilçe başkanlarımızın hem bu çalışmalar hem de genel konular hakkında öneri ve değerlendirmelerini alacağız. Yakın zamanda yapmış olduğumuz İl başkanları toplantısındaki değerlendirmeleri de ilçe başkanlarım ile paylaşacağım.
 
AKP’YE RAĞMEN DÜNYA KENTİ OLDUK
İzmir’in CHP için ayrı ve çok özel bir anlamı olduğunu, yerel yönetimler ile birlikte yaptıkları çalışmalarda İzmirlilere en iyisini sunmak için çaba sarf ettiklerini de söyleyen Engin, İzmir’in dünyanın en yaşanabilir, en iyi gelişen kentlerinden birisi ve tescilli bir dünya kenti olmasının, AKP’nin tüm engellemelerine rağmen, CHP’li belediyelerin yaptıkları hizmetler ve dünya çapındaki projeleri sayesinde gerçekleştiğine dikkat çekerek “Biz İzmir’i nasıl daha nefes alınan, daha yeşil, İzmirlilerin daha rahat ve kolay yaşayabileceği bir kent yaparızın derdindeyken, AKP İzmir’ i nasıl betonlaştırırız, daha kaç tane AVM yaparız İzmir’in rantını nasıl kullanırızın peşinde. CHP olarak buna asla izin vermeyeceğiz. İzmirli hemşerilerimizle birlikte tek yumruk olduk ve İzmir’in, İzmir gibi kalması için çalışıyoruz. Evet İzmir’ de çok büyük bir rant var ama bu rantı kendi yandaşlarına kentimizi yıkıp, yeşilini yok ederek vermek isteyenler avuçlarını yalarlar. İzmir’in rantı İzmirlinindir, bunu anlamak istemeyen, İzmirliye sevimli, uyumlu gibi gözükmeye çalışarak gerçek niyetlerini saklayan herkesin bilmesi gerek” dedi.

Foça yeni plaj sosyal tesislerinde gerçekleşen toplantıda bazı il yönetim kurulu üyeleri de hazır bulunurken, toplantının yemek bölümüne Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da katıldı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
vatandaş 14 Şubat 2013 Perşembe 21:47

Bu tolantıda sadece yemekmi yediler .Yeni foçanın alt yapısı hakkında konuşuldumu acaba?Yazın foseptikler taşıyor.Hem sokaklardan hem evlerden..Pislikten sivrisinekler basıyor.İlaçlanmıyor. Foseptik arabaları para kazansın diyemi başlatmıyorlar acaba?Bu parti için eksi puan.Foseptik çektirme konusunda çok komşu birbirleriyle davalı.yazık yazık..

Yorumu oyla      19      5  
Bilal-İzmirli 13 Şubat 2013 Çarşamba 22:51

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin,AKP’YE RAĞMEN DÜNYA KENTİ OLDUK ....İzmir hiç bir parti olmasa valide yönetse DÜNYA KENTİDİR BU 300 YIL ÖNCEDE BÖYLEYDİ 100 YIL SONRADA BÖYLE OLACAKTIR.SİZLER ALTI OKUN HANGİSİNİ İZMİR DE HAYATA GEÇİRDİNİZ ONDAN ÖRNEK VERİN VE BAŞARI SAYIN.CHP Vatandaş.

Yorumu oyla      13      5  
chp.li 13 Şubat 2013 Çarşamba 22:06

yemek güzelmiydi.canları sıkılmış foça gezmeye gitmişler.syn bşk.ve yönetimi.bunları sayesinde bu seçimi kaybederiz arkadaşlar

Yorumu oyla      20      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'AK Partililer' CHP'nin 8, MHP'nin de 20 katı!
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı verilerine göre, faaliyetteki 71 siyasi ...
“Aynı şeyi başka bir subay için de yaparım”
Başbakan Erdoğan, İmralı'ya 2. heyetin bu hafta ya da önümüzdeki hafta ...
BMC işçilerine bir destek de İşçi Partisi'nden
Mayıs 2012’den bu yana maaşlarını alamayan BMC işçileri, on iki gündür ...
 
Komisyon tamam: Meclis ‘böcek’ peşinde
TBMM’de, yasa dışı ortam ve telefon dinlemelerini araştıracak komisyon kuruldu.
Erdoğan’ın dediği oldu: İmralı’ya kimler gidecek?
Hükümet ile BDP arasında İmralı'ya gidecek isimler konusunda sürpriz bir ...
AK Parti Karşıyaka’dan Çalışkan’a kontra!
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Düzovalılar, Karşıyaka ...
 
Baykal 3 yıl sonra kürsüde: O konuşmanın tam metni
CHP Eski Lideri, Meclis’te yapılan kapalı oturumda herkesi ve her şeyi ...
Baykal’ın toplantısında kamera şoku!
TBMM'de bugün "olmaz" denilen bir gelişme yaşandı; CHP'nin basına kapalı ...
Erdoğan’a: Saygun'u ziyareti bizden özür!
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Başbakan'ın Ergin Saygun'u ziyareti bizden ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva