HABERLER>POLİTİKA
20 Mart 2018 Salı - 16:01

CHP İzmir'de ziyaret maratonu tam gaz: Başkan Yücel'den 'erken adaylık' çıkışı!

CHP İzmir’de kongre sürecinin tamamlanmasının ardından İl Yönetimiyle birlikte göreve başlayan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in ilçe örgütlerine ziyaretinde son durağı CHP Menemen İlçe Başkanlığı oldu.

CHP İzmir de ziyaret maratonu tam gaz: Başkan Yücel den  erken adaylık  çıkışı!

Cumhuriyet Halk Partisinin İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 2.Bölgede devam ettiği İlçe ziyaretlerinde, Menemen ve Çiğli örgütleriyle bir araya geldi.

CHP İzmir İl Yönetiminin ziyaretlerin 5. Etabındaki ilk durağı Menemen oldu. İl Başkanı Yücel ve Yönetimi Menemen’de CHP İlçe Başkanı Hürol Taklak, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve partililer tarafından karşılandı.

TAKLAK: MENEMEN SEÇİME HAZIR        
Ziyaretim Menemen ilçe örgütü için çok önemli olduğunu dile getiren CHP İlçe Başkanı Taklak yaptığı konuşmada “Bugün il başkanımız ve yönetimimizi ilçemizde ağırlamaktan çok mutluyuz. Menemen ilçe örgütü olarak ilçemizde her kesimle yakın temastayız. Ziyaretlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Şimdi parti içi eğitimlerimizi başlatıyoruz. İster normal tarihinde olsun, ister baskın seçim olsun Menemen olarak seçimlere hazırız. Bu çalışmalarımızı, 4 dönemdir Belediye Başkanlığımızı yapan, CHP Bayrağını Menemen’de dalgalandıran Sayın Tahir Şahin büyük desteği ile gerçekleştiriyoruz. İl örgütümüzün yapacağı planlamalar doğrultusunda Menemen’de yeni başarılara imza atmaya hazırız” dedi.

ŞAHİN: ATI ALANIN ÜSKÜDARI GEÇMEDİĞİNİ GÖSTERELİM
İl Yönetiminin ilçe binasında gerçekleşen ziyaretinde konuşan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’de 1999 seçimlerinde kimse beklemezken seçimleri örgütün birliği sayesinde kazandıklarını söyleyerek, şunları ifade etti.

Bugün il başkanımız ve örgütümüzü ağırlamaktan onur duyuyoruz. Kongrelerimiz ve kurultaylarımızın ardından yapılan bu ziyaretler partimizi seçime hazırlama ve birlik ziyaretleridir. İzmir Cumhuriyetçidir ve demokrasi düşkünüdür. Partimize hep destek vermiştir. Ancak tabi bizler rehavete kapılmadan çalışıyoruz. Tek derdim var sadece Menemen’de değil, İzmir’in 30 ilçesinde de yerel yönetimlere CHP bayrağını dikmektir. Menemen zor bir ilçedir.1999’da Menemen’de yerel seçimleri ilk kazandığımızda anketlerde yüzde 20 oranında geride gözüküyorduk. Peki, nasıl kazandık,  çünkü örgütümüzde müthiş bir birlik ve dayanışma yaşandı. Seçimi örgütün birliği sayesinde kazandık. Bugünde bu birliği sağlayıp kazanacağımızdan hiç şüphem yok.  Biz öylesine birlik olup birbirimize kenetleneceğiz ki, birilerinin söylediği gibi,  Atı alanın Üsküdar’ı geçip geçmediğini herkese göstereceğiz.

YÜCEL: ERKEN ADAYLIK AÇIKLAMALARINI DOĞRU BULMUYRUM

Menemen ziyaretin de partililere seslenen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’de konuşmasına, Diyarbakır’ın Hani ilçesinde Şehit düşen İzmirli Jandarma Uzman Çavuş Sergen Çakmak’ı anarak başlarken, ziyaretlerin daha çok ilçe örgütlerini dinlemeyi ve koordinasyonu sağlamayı hedeflediğini belirterek,  seçim çalışmalarına odaklanmışken, yerel ve genel seçimlerle ilgili erken aday adaylığı açıklaması yapılmasını doğru bulmadığını ifade etti. Yücel şunları söyledi

Menemen’de sizlerle birlikte olmak il yönetimimiz için çok anlamlı. Bugün daha çok sizleri dinlemek için buradayız. Seçimler olsun olmasın cumhuriyeti korumak yüceltmek en büyük görevimiz. Parti içi demokrasi yarışlarımızın partimize ve bu mücadelemize zarar vermemesi gerekiyor. Seçimlere daha uzun bir süre varken, bazı arkadaşlarımızın aday adaylıklarını açıkladığını duyuyoruz. Bunu çok doğru bulmadığımı söylemek istiyorum. Şimdi yapılacak çalışmalarda önceliğin bireysel çıkarlarda değil, bir dava adamı olarak mücadele etmekte olması gerekiyor. Menemen ilçemiz bizlerin çok uyumlu çalıştığı, çalışmalarından memnun olduğumuz bir ilçemiz. Bizim en büyük hedefimiz yerel seçimlerde 30 ilçemizi ve Büyükşehir belediyemizi kazanmak. Referandum da İzmir’de yaşadığımız başarıyı yerel ve genel seçimlerinde de yaşamak istiyoruz. Cumhuriyet, demokrasi, çağdaş ve aydın bir Türkiye hayali kuran tüm vatandaşlarımızın desteğini alacağımıza inanıyoruz. Kayıp 8 ilçemizle ilgili özel çalışmalar ve pozitif ayrımcılık uygulayacağız. Bu ziyaretlerden çıkacak yeni çalışma şekillerimizi de sizlerle paylaşacağız.

CHP İZMİR’İN 2.DURAĞI ÇİĞLİ OLDU
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İl Yönetiminin Menemen’in ardından 2. durağı CHP Çiğli İlçe Başkanlığı oldu. Ziyarette Yücel ve İl Yönetimini CHP Çiğli İlçe Başkanı Selim Utku Gümrükçü, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve kalabalık bir partili grubu karşıladı.  Ziyaretin kendisi ve ilçe örgütü adına çok özel olduğunu söyleyen ilçe başkanı Gümrükçü, şunları söyledi.

GÜMRÜKÇÜ: BUGÜN BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR GÜN
Sayın İl Başkanım, değerli Yöneticilerim Çiğli İlçe Başkanlığımıza hoş geldiniz. Bugün bizim için önemli bir gün. Sevgili dostum ve arkadaşım, birlikte yarıştığımız ama hiç kavga etmediğimiz Sayın İl Başkanım Deniz Yücel’i ve il yönetimimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Çiğli’ de mahalle çalışmalarımızı çok uzun süredir sürdürüyoruz. Çiğli olarak ne zaman yapılırsa yapılsın seçimlere hazırız. Birliğimiz ve uyumumuz sayesinde il başkanlığımızla birlikte etkili çalışmalar yapacağız. İlk seçimlerde demokrasi düşmanlığına, hukuksuzluğa ve zorbalığa tüm Türkiye’de son verecek gücümüz ve birliğimiz var. Sayın il başkanımız ve yönetimimize güveniyor, her zaman yanlarında olacağımızı bildirmek istiyorum

ARSLAN: BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ
Ziyarette hazır bulunan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’da kısa bir konuşma yaparak “Sayın İl Başkanım İlçemize hoş geldiniz. İlçe örgütümüzle iç içeyiz ve her zaman örgütümüzün yanındayız. İlçe başkanımızla ve örgütümüzle birlikte çalışıyoruz. Seçimlerde başarılı olacağımıza inancım tam. Bizde küskünlük olmaz, birlikte çalışıp mücadele edeceğiz. Tüm İl Yönetimimizi selamlıyor başarılar diliyorum” dedi.

YÜCEL: TEK ADAM İKTİDARINA DUR DEME VAKTİ
Çiğli İlçe Örgütü'nün canlılığını ve birliğini görmekten çok mutlu olduğunu ifade eden il başkanı Deniz Yücel’de konuşmasında, kongreler ardından yakalanan uyuma ve söylem birliğine vurgu yaparak şunları söyledi.

Çiğli’de böylesine canlı ve birlik içinde bir örgüt görmenin mutluluğunu yaşıyorum.  Kongrelerimizi ve Kurultaylarımızı tamamladık. Ne mutlu bizlere ki, kongrelerimizin ardından hiçbir ayrışma yaşamadan, uyum ve birlik içinde Türkiye ve partimiz için çalışıyoruz.Kongrelerimizin ayrışma getireceğini uman siyasi rakiplerimizin bu umudu boş çıktı. Kendi demokrasimizi işlettik ve demokratik yarışlarımızdan daha da güçlenerek ve gençleşerek çıktık. Şimdi mücadelemiz  ülkemize demokrasiyi getirmek.  Artık tek adam yönetimine dur demeli ve bu mücadeleye CHP olarak önderlik etmeliyiz. Kimseyi dışlamadan, herkese ulaşarak ve mücadelemizi anlatarak çalışmalıyız. Çiğli’ de Utku başkanımız ve yönetimi zaten iyi çalışıyor. Bu çalışmaların artarak devam edeceğini biliyorum. Bizim parti olarak iktidara giderken, örgüt olarak da söylem birliğimiz olması gerekiyor. Genel Başkanımızın ve genel merkez yöneticilerimizin söylemleriyle ters düşmemeliyiz. İlçe örgüt ziyaretlerindeki görüş alışverişimizin ardından, yol haritamızı güncelleyerek sizlerle paylaşacağız. İlçe danışma kurullarımızın başlatılması talimatlarını verdik. İl Danışma kurulunda da örgütümüzle buluşup genel bir değerlendirme yapacağız. Çiğli ilçe örgütümüzün bugün yakaladığı uyumu ve heyecanını görmekten çok mutlu oldum, tüm Çiğli örgütümüze İlçe Başkanımız Utku Gümrükçü’nün şahsında sevgi ve saygılarımı sunuyor, birlikte başaracağımıza inanıyorum.

 
Erdoğan: Putin ile Nükleer Santrali'ne başlıyoruz
 
101 yerleşim yeri daha doğalgaza kavuştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: Putin ile Nükleer Santrali'ne başlıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Akkuyu Nükleer Santrali'nin inşaatına bu yıl ...
CHP Karşıyaka'dan Ertam Özen'e vefa
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve yönetimi 7 Şubat'ta vefat ...
Kılıçdaroğlu'ndan Diyanet'e Atatürk tepkisi!
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Çanakkale Savaşı için 18 Mart günü bütün camilerimizde ...
 
Erdoğan'dan ABD'ye sert çıkış!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. ...
AK Parti İzmir'de kongre takvimi netleşti: İki haftada 20 ilçe!
İl Teşkilatı şimdiye kadar 10 ilçede sandık kurdu. Genel merkezden gerçekleşen ...
MHP İl Başkanı Karataş'tan Kurultay mesajı!
MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Ankara'da gerçekleşen 12. Olağan Büyük ...
 
CHP İl Başkanı Yücel: Sıkmadık el, girmedik ev bırakmayacağız!
2019 seçimlerine hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığının ...
CHP İlçe Başkanı Birlik’ten 2019 çıkışı: Ben Ödemiş’te seçim alacağım!
CHP’li olmayan 8 ilçede kulisler şimdiden hareketlenirken aday bolluğu ...
İzmir'de çürümeye terk edilen dev tesis Meclis gündeminde
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, çürümeye terk edilen Cumhuriyet tarihinin ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva