HABERLER>POLİTİKA
11 Ocak 2018 Perşembe - 13:05

CHP İzmir’de devir-teslim zamanı… Yücel dönemi başladı!

İl Kongresi’nde yeni İl Başkanı seçilen Deniz Yücel, “Kurultay sürecinde de İzmir çelik bir örgüt olarak katkılar koyacak ve çalışmalar sunacağız. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanındayız” dedi.

CHP İzmir’de devir-teslim zamanı… Yücel dönemi başladı!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü’nde devir teslim töreni gerçekleşti. 7 Ocak’ta gerçekleşen il kongresinde 355 oy alarak yeni il Başkanı olan Deniz Yücel, İl eski Başkanı Asuman Ali Güven’den görevi devraldı.

İl binasında gerçekleşen törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, eski yöneticiler ve çok sayıda partili katıldı. 

CHP İZMİR'DE İLK TOPLANTI: İKİ İSMİN GÖREVİ BELLİ OLDU

İl eski Başkanı Asuman Ali Güven yaptığı konuşmada, “Bugün burada 7 Ocak’ta gerçekleştirdiğimiz il kongremiz ve sonucunda il başkanı olan kardeşimiz Deniz Yücel’e görevimizi teslim etmek üzere toplandık. Uzun ve zor süreçten geçtik. Bu süreci başarılı bir şekilde tamamladık. İki genç arkadaşımız yarıştı. Arkadaşlarımızdan avukat Deniz Yücel bu yarıştan önde çıktı. Kendisini tebrik ediyoruz” dedi.

ÖRGÜTÜM BANA HAKKINI HELAL ETSİN
Güven, “Şahsım ve yönetim kurulum görev yaptığımız süre boyunca en çok birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için çaba harcadık. Çünkü birliğin ve yoldaşlığın olduğu yerde başarı kendiliğinden geliyor. İl başkanı olarak tüm örgütüme yakın durdum. İlçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız ve üyelerimizle koordineli bir süreç yaşadık. İzmir’in tüm dinamiğiyle iletişim içinde kaldık. Kentimizdeki gelişmelere hep müdahil olduk. Tavrımızdan hiç ödün vermedik. Fikri olan herkesi dinlemek için büyük çaba gösterdik. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatlarını kendimize yol haritası olarak belirledik. Hiçbir zaman her şeyi ben bilirim anlayışında olmadık. Partimizin başarısız örgütün birliği için kapımızı herkese açtık. Kongremizin mağlubu olan yoktur. Bugün burada görevimi başarılı olacağına yürekten inandığım genç kardeşime bırakıyorum. Biliyorum kendisi bizim referandumda kırdığımız oy rekorunu kırarak 2019’da en büyük gücü İzmir’den vermek için çalışacak. Şahsımın ve yönetim kurulunun her türlü desteği vereceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Görev süremiz boyunca bizlere destek veren genel merkez yöneticilerine teşekkür ediyorum. İlçe başkanlarımıza belediye başkanlarımıza meclis üyelerimize tüm sade üyelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca partimizden desteğini esirgemeyen İzmirlilere teşekkür ediyoruz.   Örgütüm bana hakkını helal etsin. Benden yana da varsa helali hoş olsun. Bugün burada partimiz için yeni ve güzel bir başlangıç yapıyoruz” diye konuştu.  

ULU ÖNDERİMİZ’İN İZİNDE, GENEL BAŞKANIMIZ’IN YANINDAYIZ!
Çiçeği burnunda yeni İl Başkanı Deniz Yücel ise, “7 Ocak Pazar günü il kongremizde bize çok önemli bir görev verildi. Bugün bu görevi devralmak için bulunmaktayız. Asuman Başkan’ım siz bu partinin gençlik kollarından başlayarak önemli görevler almış değerli bir parti büyüğümüzsünüz. Bu onurlu bayrağı sizden devralmak benim ve yönetim kurulu üyelerim için apayrı bir onurdur. Partimizin iktidar yolundaki çalışmalarında fedakarca 24 saat çalışacağız. İzmir’i gerici güçlere ve dikta heveslilerine teslim etmeyeceğiz. Partimizin dezavantajlı bölgelerde oylarını arttırmak için ilçe başkanlarımızla çalışma programı oluşturacağız.  Kurultay sürecinde de İzmir çelik bir örgüt olarak katkılar koyacak çalışmalar sunacağız. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanındayız” ifadelerini kullandı.  

 
İzmir'de can pazarı: Ölümden döndüler!
 
Kritik görüşme sonrası AK Parti'den ilk mesaj!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
F.Emel Öztürkoğlu 12 Ocak 2018 Cuma 00:08

Başarınızı tebrik eder devamını dilerim.

Yorumu oyla      11      5  
VAROL ZENGİNOBUZ 11 Ocak 2018 Perşembe 17:23

Olgun insan güzel söz söylemesini bilen insan değil, söylediğini yapan ve yapabildiğini söyleyen insandır. Bilgelik bundan sonra ne yapılacağını, beceri bunun nasıl yapılacağını bilmektir. Erdem ise bunu yapmaktır. Yeni il başkanımızı ve yönetimini tebrik eder,başarılı yarınlar ve partimize iktidar diliyorum.

Yorumu oyla      14      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Çam: Paralel ordu mu kuruyorsunuz?
Türkiye’de bireysel silahlanmanın hızla arttığına dikkat çeken CHP İzmir ...
Sağlık Bakanı Demircan'dan Zika açıklaması!
Sağlık Bakanı Demircan, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin ...
Yıldırım: 15 yıldır araba kullanmıyorum
TRT Haber’de yayınlanan “Gönül Dağı” programında Mercedes'in "302" model ...
 
AK Partili Sürekli’ye TBMM’de kritik görev
İzmir Milletvekili AK Partili Kerem Ali Sürekli, uyuşturucu madde bağımlılığı ...
Meclis’te lüks oda tartışması!
TBMM Genel Kurulu’ndaki başkanlık kürsüsünün arkasında bulunan ve Meclis ...
Akşener'den ilginç 'Boğaziçi' yorumu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Boğaziçi Üniversiteliler Derneği 14. Genel Kurulu’nda, ...
 
AK Partili Bozdağ'dan 'erken seçim' açıklaması
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "AK Parti ve MHP'nin ...
Ankara'da kritik zirve sona erdi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ...
Erdoğan'dan maaşlarla ilgili açıklama
Beştepe'de kaymakamlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hiçbir ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva