HABERLER>POLİTİKA
15 Nisan 2018 Pazar - 15:07

CHP İl Başkanı Yücel'den kavga uyarısı!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Kemalpaşa İlçe Danışma kuruluna katılarak partililere seslendi: Kimsde adaylık kavgası taşımasın" diyen Yücel, yaptığı konuşmada parti içi birlik mesajları verirken, İzmir Ticaret Odası seçimleri hakkında da konuştu.

CHP İl Başkanı Yücel den kavga uyarısı!

CHP Kemalpaşa İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen danışma kurulunda partililere seslenen Deniz Yücel  “Bakın çok samimi söylüyorum, bireysel düşünürsek kaybederiz. Bireysel düşünürsek bu vatanı, gençlerimizin, çocuklarımızın geleceğini karanlığa teslim ederiz” dedi. Yücel konuşmasında şunları kaydetti.

"BİREYSEL DÜŞÜNÜRSEK KAYBEDERİZ"
Önümüzde Türk milleti için hayati önemi olan 3 kritik seçim var. Bu süreçte Cumhuriyet Halk Partisi örgütü olarak ben demeden, biz diyerek, hep beraber, omuz omuza çalışmak zorundayız. Şimdi daha çok kenetlenme zamanı, herkese ulaşmak, herkese dokunmak zorundayız. Çalmadık kapı bırakamayacağız herkese ihtiyacımız var. Cumhuriyet, demokrasi, hukuk ve adalet kaygısı olan herkesi cumhuriyet halk partisi çatısı altında örgütlemek zorundayız. Zaman zaman seçimlerde kim aday gösterilecek kaygısının yaşandığını görüyorum. Kimse bu kaygıyı taşımasın. Böyle kritik bir dönemde kimsenin bireysel düşünmeye hakkı yok. Bu düşünceden uzak durun. Devir ben deme zamanı değil, biz deme zamanı! Bizim kaygımız bireysel değil. Bizim kaygımız cumhuriyet kaygısı, laiklik kaygısı, demokrasi kaygısı, hukuk ve adalet kaygısı.  Bireysel düşünürsek kaybederiz arkadaşlar. Bakın çok samimi söylüyorum, bireysel düşünürsek kaybederiz. Bireysel düşünürsek bu vatanı, gençlerimizin, çocuklarımızın geleceğini karanlığa teslim ederiz.  Ama ben bugün burada gördüm ki, Kemalpaşa örgütümüz bu karanlığa teslim olmayacak. Kemalpaşa CHP’nin hizmetini, CHP’li yerel yönetimi özlemiş. Sizlerin mücadelesi ve çalışmalarıyla İlk seçimlerde Kemalpaşa’yı kazanacağımızdan en ufak bir şüphem yoktur.İZTO SEÇİMLERİNE DE DEĞİNDİ
Konuşmasında İzmir Ticaret Odası seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde de bulunan CHP İl Başkanı Deniz Yücel, İZTO seçimlerinde yaşananların İzmir’in özgür ve demokratik duruşuna hiç yakışmadığını belirterek “ Ticaret odası seçimlerinde 2 adayın ismi ön plana çıktı. Seçime saatler kala, adaylardan biri adaylıktan çekiliyor. Neden? Tüm İzmir biliyor iktidar partisi vekillerinin, devletin bürokratlarının, müdürlerinin, bir aday lehine iş adamlarına baskı yaptıklarını. Ve mevcut başkan, bu baskılar karşısında, iktidar baskısı karşısında dayanamayıp adaylıktan çekiliyor. Bunların demokrasi anlayışı bu! Bugün Ticaret Odası seçimlerinde bunu yapan, yarın yerel seçimlerde ve genel seçimlerde neler yapabilir siz düşünün.  Ticaret Odası seçimlerin bu şekilde gerçekleşmesi yeni seçilen Oda Başkanını da zor durumda bırakmıştır. İzmir’de oda seçimleriyle ilgili algı maalesef ki olumsuzdur. Yeni başkanının bu algıyı düzeltmek için çok çalışması gerekecek, kendisine başarılar diliyoruz. İzmir için kim taş üstüne taş koyacaksa bizde yardımcısı oluruz, yanında oluruz” dedi.

"STAD YERİNE POLEMİK YAPILIYOR"
CHP İl Başkanı Yücel İzmir’de futbol kulüpleri ve statlar üzerinden AK Parti tarafından polemik yaratılma çabalarının, CHP’li yerel yönetimlerin İzmir’e kazandırdığı muhteşem statlar sonrasında işe yaramadığını ifade ederek “Yıllardır iktidar İzmir’in futbol kulüplerini siyasete alet etmek için, stat yapmak yerine polemik yapıyor. İktidar polemik, gerginlik üretmeye çalışırken İzmir Büyükşehir Belediyemiz önce Bornova Belediyemizin katkılarıyla Bornova Doğanlar stadını, şimdi de Tire belediyemizin katkılarıyla UEFA standartlarında, 15 bin kişilik muhteşem Yeni Tire stadını yaptı, bitirdi İzmirlilerin hizmetine sundu.  Demek ki neymiş, CHP’li belediyeler laf değil, iş üretirmiş. CHP’li belediyeler polemikle değil, icraatla konuşurmuş. AKP iktidarının İzmir’e üvey evlat bakışına, aldığı vergilerin karşılığını vermeyişine alıştık. Biz İzmir’i İzmirlilerle kalkındırmaya devam ederiz, yeter ki İzmir’e gölge etmesinler, başka ihsan istemez” dedi.

 

 

 

 
Erdoğan'dan Afrin'de öldürülen terörist sayısı
 
Karşıyaka'da beklenen kötü son!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Afrin'de öldürülen terörist sayısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin'de etkisiz hale getirilen terörist sayısının ...
Şengül anlattı: Kongre mitinge dönüşecek!
AK Parti İzmir İl Kongresi 28 Nisan Cumartesi Halkapınar Spor Salonu’nda ...
En güçlü silahlar Ortadoğu'da deneniyor
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bugün en güçlü ve en modern silahların ...
 
Karaburun'da CHP'li kadınlardan siyaset mesaisi
CHP Karaburun Kadın Kolları toplantılarını sokaklara taşıdı. CHP Karaburun ...
Erdoğan'dan Suriye operasyonuyla ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD, Fransa ve İngiltere'nin Suriye ...
'Suriye'yi bu rejimden kurtarmamız gerekiyor'
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Suriye rejimine operasyon hakkında, "Siyasi ...
 
Yıldırım: Bugüne kadar neredeydiniz?
Başbakan Binali Yıldırım Suriye'ye düzenlenen operasyonla ilgili “Bunu ...
İYİ Parti'den acil güvenlik talebi!
İYİ Parti ABD- Fransa- İngiltere'nin Suriye operasyonunun ardından 'acil ...
CHP'li Bayır'dan Demirtaş'a: Neden geri çekildin?
CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, İzmir Ticaret Odasında gerçekleşecek ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva