HABERLER>POLİTİKA
19 Eylül 2019 Perşembe - 12:34

CHP İl Başkanı Yücel'den Gaziler Günü mesajı

Milli Mücadele kahramanı ve Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e Gazi unvanı verilişinin her yıldönümünde, 19 Eylül'de kutlanan Gaziler Günü sebebiyle, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bir anma mesajı yayınladı.

CHP İl Başkanı Yücel den Gaziler Günü mesajı

Mesajında, "Bugün özgürce yaşadığımız vatan topraklarını, sahip olduğumuz cumhuriyeti Gazilerimiz ve Şehitlerimize borçluyuz. Onlara yakışan cumhuriyet neferleri olmak için canla başla çalışıyoruz" ifadelerine yer veren, Yücel' şunları dile getirdi.

GAZİ VE ŞEHİTLERİMİZE BORÇLUYUZ
Yokluklar, umutsuzluklar, amansız saldırıların içinden sadece ülkemize değil, tüm sömürülen dünya ülkelerine umut olmuş, örnek olmuş ve işgale başkaldırarak tarihi zaferlere imza atmış bir kurucu lidere sahip olmanın onurunu ve gururunu, her 19 Eylül'de olduğu gibi bu yılda yaşıyoruz. Kurtarıcımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve onun yanında savaşan, gazi olan ve şehit düşenlere dünümüzü, bugünümüz ve yarınlarımızı borçlu olduğumuz asla unutmadık, unutmayacağız. Yine ülkemizdeki birliğimizi ve bölünmez bütünlüğümüzü hedef alan, hain terör örgütleriyle mücadele ederken gazi olmuş, şehit düşmüş vatan evlatlarımıza da olan borcumuzu asla unutmadık, unutmayacağız. Bugün özgürce yaşadığımız vatan topraklarını, sahip olduğumuz cumhuriyeti Gazi ve Şehitlerimize borçluyuz. Onlara yakışan cumhuriyet neferleri olmak için canla başla çalışıyoruz.Vatan için canını hiçe saymış, kendi ikbalini düşünmeden cumhuriyet ve millet için, gözünü kırpmadan kurşunların üzerine yürümüş olan, tüm asker ve polislerimiz bizim en büyük gurumuz ve güvencemizdir. Onların zor şartlarda, hiç şikayet etmeden verdikleri cansiperane mücadele sayesinde    güven ve huzur içinde yaşayabiliyoruz.

HATIRALARINI SONSUZA KADAR YAŞATACAĞIZ
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel,  Vatanın işgallere ve ele geçirmek isteyenlerin türlü türlü tehditlerine sahne olduğu günlerde tarihin gördüğü en büyük kahramanlardan birisinin, yine bu vatanın topraklarından çıktığını belirterek, şunları ifade etti.

Yaşadığımız bu toprakları vatan yapan, bizlere bağımsızlığımızı hediye eden, dağılmış bitik haldeki bir imparatorluktan genç ve güçlü bir cumhuriyet kuran gerçek bir kahraman ne mutlu ki bizlere nasip olmuştur. Mustafa Kemal Atatürk'ün eşsiz liderliği ile birlikte   ona inanan, ülkeleri uğruna çoğu şehit düşmüş, gazi olmuş vatan evlatlarımız sayesinde cumhuriyetimiz güçlenerek bugünlere gelmiştir. Bizlerin en büyük görevi bugüne kadar hayatını kaybetmiş tüm şehitlerimiz ve gazilerimizin hatıralarını sonsuza kadar yaşatarak  onların mücadelelerini sürdürmek,   hayatta olan gazilerimize, hayatta olmayan gazilerimizin ailelerine sahip çıkmaktır.  Bu vesileyle, kurucumuz ve kurtarıcımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş olan tüm gazilerimize Allah'tan rahmet diliyor, hayatta olan tüm gazilerimize minnetimi ve saygılarımı sunarken, sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Aynı zamanda tüm gazi ailelerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu, dertlerini dertlerimiz bildiğimizi de bilmelerini istiyor ve 19 Eylül Gaziler gününü kutluyorum.  

 
Kurtuluşun sergisi İzmir’de
 
MHP İzmir'den sertifikalı ağaç dikim kampanyası
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Kırkpınar: CHP Atatürk’ün partisiydi artık terörle birlikte!
İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Büyükşehir Belediye meclis toplantısında ...
CHP'nin il kongrelerindeki stratejisi belli oldu
CHP'de yaklaşan olağan kongre öncesi yapılacak olan il kongrelerindeki strateji belli oldu.
Menemen ve Foça'daki balık ölümleri meclis gündeminde
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Mahir Polat, İzmir’in ...
 
Milletvekili Bayır kalemi eline aldı: Bu kitap çok konuşulur!
CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’ın kaleme aldığı “Benim En Güzel ...
AK Partili Nasır, iş adamlarının sorunlarını dinledi
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, MÜSİAD İzmir Şubesi'nin düzenlediği ...
CHP'li Özel'den Bakan Pakdemirli'ye 'üzüm' salvosu: Manisa'yı sana dar ederiz!
Manisa'nın Salihli ilçesindeki üzüm üreticileriyle bir araya gelen CHP ...
 
Mehmet KARABEL yazdı... Güç oyunları başlıyor!
Mehmet KARABEL yazdı... Güç oyunları başlıyor!
MHP'de kritik istifa: O il başkanı görevi bıraktı!
MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, görevinden istifa ettiğini açıkladı.
İzmirli iki başkandan lidere ziyaret
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ve Selçuk Belediye Başkanı Filiz ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
N'oluyor o balkonda?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kazanan yok, kaybedenler Gazze’deki Müslümanlar
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva