HABERLER>POLİTİKA
24 Mayıs 2020 Pazar - 09:18

CHP İl Başkanı Yücel'den bayramda dayanışma mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Ramazan bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, İzmirlilerin bayramını kutladı. Yücel bayram mesajında Covid-19 salgınına, ramazan ayında bile dini sömüren ve manevi duygularımıza saldırılan provokasyonlara rağmen İzmir halkının ve Türk milletinin provokasyona prim vermeyerek, birlik ve dayanışma ile en güzel dersi verdiğini dile getirdi.

CHP İl Başkanı Yücel den bayramda dayanışma mesajı

Mesajında, “Çocukların sokaklarda dolaşıp şeker toplamadığı, kalabalık bayram sofralarının kurulamadığı bir bayramın burukluğu yaşansa da, sağlıklı kalmanın mutluluğu ve sonraki bayramlarımıza dair umutlarımızla ramazan bayramımızı kutlayacağız” sözlerine yer veren Deniz Yücel, sözlerini şöyle sürdürdü;

ÇOCUKLARIMIZ SOKAKLARDA ŞEKER TOPLAYAMAYACAK BELKİ AMA…

Mübarek ramazan ayının sonunda millet olarak bayram sevincimizi yaşayacağız. Elbette yaşanan salgının yol açtığı tahribatlar ve bu salgında kaybettiğimiz binlerce vatandaşımızın kaybının yarattığı burukluk içimizde sıcaklığını korurken, yaşanan kötü günleri ramazan bayramı mutluluğu ve huzuruyla bir nebze de olsa unutmaya çalışacağız. Ramazan ayı hoşgörü, dayanışma ve yardımlaşma ayıdır. Türk halkı kendine yakışanı yapmış ve bu bayramda paylaşmanın, dayanışmanın ve sabrın en büyük örneklerini göstermiştir. İzmir’de Büyükşehir Belediyemizin başlattığı tüm yardım ve destek kampanyalarına İzmir halkı sahip çıkmış, kentimizde hiç kimse ramazan ayında da kendini sahipsiz hissetmemiştir. Aslında bayram tam da bu yardımlaşma ve birlikte gizlidir. Elbette çocukların sokaklarda dolaşıp şeker toplamadığı, kalabalık bayram sofralarının kurulamadığı bir bayramın özlemini yaşamıyor değiliz. Ancak bunlara rağmen sağlıklı kalmanın mutluluğu ve sonraki bayramlarımıza dair umutlarımızla ramazan bayramımızı yine ruhuna uygun bir biçimde kutlayacağız. Yaşanan tüm zor günlerin,  birlik ve dayanışma ile İzmir ve Türkiye’de bir an önce atlatılması en büyük temennimizdir. Bu yolda hem yerel yönetimlerimizle, hem de CHP olarak halkımızın sağlığı ve refahı için çalışmaya aralıksız devam edeceğiz.

HALKIMIZ PROVOKASYONLARIN BAYRAM COŞKUSUNU ENGELLEMESİNE İZİN VERMEDİ

Ramazan bayramına yaklaşırken birilerinin önce İzmir’i sonrada Türkiye’yi karıştırmak için camiler üzerinden hain bir sadırı yaptığını hatırlatan CHP İzmir il başkanı Yücel “ Camilerimizi kullanarak, halkımızın en hassas duygularına saldıracak kadar gözü dönmüş birileri, bizlere ramazan bayramını zehretmek için nafile bir provokasyon içine girdi. Ancak bu hain plan İzmir halkının dirayetli duruşu ve bu provokasyonla kurulmak istenen tuzağın milletimiz tarafından fark edilmesiyle duvara toslamıştır. Hiçbir provokasyon büyük fedakarlıklar yaparak, zorlukların üstesinden birlikte gelerek kavuştuğumuz ramazan bayramı coşkumuzu engelleyemeyecektir. Bu bayram aslında birlikte verdiğimiz mücadelenin, bizi bölmeye, kutuplaştırmaya çalışanlara karşı zaferimizin de bayramıdır. Bu zafer İzmirli vatandaşlarımıza ve tüm halkımıza aittir. Başta bu bayramda sokaklarda koşup oynamayacak çocuklarımız ve bayram ziyaretlerini kabul edemeyecek tüm büyüklerimiz olmak üzere, İzmirli hemşerilerimin ve tüm halkımızın ramazan bayramını kutluyorum. Salgında hayatını kaybeden yakınları bulunan vatandaşlarımızın acısını bir kez daha paylaşıyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum” dedi.

 
Serinlemek için gölete giren 2 kardeş boğuldu!
 
Bakan Kasapoğlu'ndan bin kişiye milli takım forması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: Yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti İstanbul İl teşkilatına seslendiği konuşmasında, "Yeni ...
İl Başkanı Yücel'den 'camide müzik' çıkışı: Bilirkişi incelemesi istiyoruz!
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel camide müzik yayını için hukuki süreci ...
AK Parti'den CHPye sert tepki!
CHP Sözcüsü Öztrak'ın Bakan Albayrak ve Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar'ı ...
 
AK Partili Dağ'dan sağlık çalışanlarına bayram sürprizi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, koronavirüs ...
CHP’li Av. Kılıç: Kiraz esnafının sorunları bizim sorunlarımızdır
Kiraz ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan CHP İzmir Milletvekili Kılıç, ...
CHP'li Kılıç'tan camide müzik yayını çıkışı: Gerçek failleri bulun!
CHP İzmir Milletvekili Av. Sevda Erdan Kılıç camilerde müzikli yayın yapılması ...
 
Bakan Soylu'dan camide müzik tepkisi: Onu bulup caminin dibinde ezanı dinletiriz!
İzmir'de cami hoparlörlerinden müzik yayını yapılmasına tepki gösteren ...
İzmir'de özlenen tablo: AK Partili ve CHP'li vekiller birlikte yardım dağıtımında
İzmir'in Roman kökenli milletvekilleri AK Parti'li Cemal Bekle ve CHP'li ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva