HABERLER>POLİTİKA
19 Nisan 2020 Pazar - 13:34

CHP Gaziemir’de kriz masası kuruldu: Örgüt kapı kapı dolaşıyor!

Koronavirüs salgını dolayısıyla hayat akışları sekteye uğrayan, normal yaşam düzeni bozulan ve evden çıkmayan vatandaşlara çeşitli kurum kuruluşlar gibi CHP Gaziemir İlçe Örgütü de her türlü destekte bulunuyor. İlçe Başkanı Kasım Özkan tarafından oluşturulan projelerde, İlçe Yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları aktif olarak sahada görev alıyor, CHP Gaziemir İlçe Örgütü ‘kriz masası’ gibi çalışıyor!

CHP Gaziemir’de kriz masası kuruldu: Örgüt kapı kapı dolaşıyor!

Sokağa çıkma yasağı olan veya çıkmaları riskli olan Gaziemirlilere ulaştıklarını açıklayan İlçe Başkanı Kasım Özkan “Ülkeyi yönetmeye çalışanlar tarafından sokağa çıkması yasaklanan 60 yaş üstü veya kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımıza, salgının ortaya çıktığı ilk günlerden itibaren telefon aracılığıyla ulaşmaya başladık. İletişim bilgileri elimizde mevcut olan üyelerimizle başladığımız çalışmamıza, üye olmayan vatandaşlarımıza da ulaşarak devam ettik. Aramalarımızdaki temel amacımız, bu kapsama giren vatandaşlarımızın dışarıdan alışveriş, fatura gibi ihtiyaçlarına lojistik vermekti. Yine İl Başkanlığımız aracılığıyla bizlere ulaştırılan talepleri de örgütümüzle birlikte yerine getirdik ve Gaziemirli yurttaşlarımızın evde kalması için elimizden gelen tüm imkânları seferber ettik.”

HÜKÜMET MASKE BULAMIYOR, BİZ EVLERE DAĞITIYORUZ!
Ülke genelinde kriz haline dönen maske konusuna da el atan CHP Gaziemir İlçe Örgütü, ulaşılan vatandaşlardan talepte bulunanların evlerine maske götürdü. Maske konusuna değinen Başkan Özkan; “ Maske konusu da hafta sonu sokağa çıkma yasağı gibi tam bir kaosa dönüştü. Süreci yönetemeyenler, hata üstüne hata yaparak vatandaşımızı zor durumda bırakıyor. Maskenin önce karaborsaya düşmesini ve fiyatının yükselmesini önleyemediler. Sonra çözümü maske satışını yasaklamakta aradılar ama bulamadılar! Maskeyi biz satacağız dediler, beceremediler. PTT ücretsiz dağıtacak dediler, yine olmadı. En son vatandaşın cebine kod gelecek, kodla gidip eczaneden alacaksınız dediler, maskeyi karneye bağladılar ama vatandaşa ya kod gelmedi, kod gelen de eczanede maske bulamadı… İktidarın yapamadığını hiçbir bütçemiz olmadan, örgütümüzün kendi katkılarıyla biz yaptık. Ulaştığımız vatandaşlarımızdan maske talep edenlerin evlerine Gençlik Örgütümüzle birlikte maske götürdük. Kod istemedik, gelin alın demedik. Elimizden geldiğince vatandaşımıza hizmet etmek için tüm koşulları zorladık, zorlamaya da devam edeceğiz. Vatandaşa hizmet etmemize kimse engel olamaz, vatandaşa hizmet etmekten de asla korkmayız!”

VEREN EL, ALAN ELİ GÖRMEYECEK MANTIĞINDAYIZ!
Ekonomik dengesi bozulan vatandaşa yardımda bulunan CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı, hayırseverler ile yardıma ihtiyacı olan aileleri buluşturuyor. Bu çalışmanın detayları hakkında konuşan İlçe Başkanı Kasım Özkan; “Zaten iyi durumda olmayan ekonomimizin iyice zora girdiği ve artık ceplere yansıdığı şu günlerde, vatandaşlarımıza gıda ve temizlik malzemesi yardımı yapmak içinde çeşitli kurum ve kuruluşlar, hayırseverler ve örgütümüzle birlikte çaba sarf ediyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatlarıyla, veren elin alan eli görmemesi mantığıyla yol alıyoruz. Gaziemir’de bulunan, bizim tespit edebildiğimiz veya bizlere ulaşan ihtiyaç sahibi vatandaşımıza imkânlarımız dâhilinde yardımda bulunduk. İl Başkanımız Sayın Deniz Yücel’in başlattığı #birliktepaylasalim kampanyasıyla birlikte bu işe iyice eğilmiş durumdayız. Önümüzdeki haftalarda Gaziemir’de yardımda bulunulan aile sayısını iyice arttıracağız. Örgütümüzün gücü ne kadarına yeterse zorlayacak, ne kadar çok yardım etmek isteyen vatandaşımız varsa bulacağız, yardım edilmesi gereken ailelere ulaştırmaya devam edeceğiz. Ne kadar insana faydamız dokunursa o kadar mutlu olacağız. Bu zor günleri birlikte paylaşarak, hastalıkta, sağlıkta gerekirse lokmamızı paylaşarak birlikte atlatacağız. Biz varız, birlikte başaracağız!”

 TBMM’NİN 100. YAŞINI GAZİEMİR ES GEÇEMEZDİ!
Sokağa çıkmanın hayati risk taşıdığı bugünlere denk gelen TBMM’nin 100. Kuruluş yıl dönümü hakkında da konuşan Başkan Özkan; “Milli Demokrasimizin Ve Kurtuluş Mücadelemizin başlangıcı olan 23 Nisan 1920’nin 100. Yılını CHP Gaziemir Örgütü ve Gaziemirli hemşerilerimizin es geçmesi beklenemezdi! Bu bağlamda Gaziemir’de yaşayan yaklaşık 1000 aileye Türk Bayrağımızı dağıttık. Bu vatandaşlarımızdan 23 Nisan günü balkonlarına bayraklarını asmalarını ve Gaziemir’imizi gelincik tarlasına döndürmelerini rica ettik. Gaziemir evden de olsa TBMM’nin 100 yılını ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlayacak.”

 
Büyükşehir’den kadınlar için yeni misafirhane hamlesi… Şiddet en az virüs kadar tehlikeli!
 
Konak Belediyesinden boyozlu destek
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
köylü 19 Nisan 2020 Pazar 14:40

Gaziemir de malesef, ilçe örgütü ayrı, belediye ayrı tellerden çalıyorlar.Bu işin sonu SONBAHAR!!!

Yorumu oyla      7      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İl Başkanı Yücel'den AK Parti'ye cevap: Gölge etmesinler yeter!
Yeni tür Koronavirüs Covid-19 salgını sebebiyle İzmir’de büyükşehir ve ...
Bakan Albayrak: Vatandaşımızın yanında duracağız
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Devlet olarak tüm imkanlarımızla ...
AK Parti'den Kılıçdaroğu'na Adana yanıtı!
AK Parti Sözcüsü Çelik, "Adana'da sahra hastanesi" tartışması üzerinden ...
 
Sürekli Erdoğan’ın açıkladığı kampanya için bilgi verdi: İzmir 25 milyon TL’yi geçti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koronavirüs salgınının başladığı ilk günlerde ...
İzmir siyasetinde sert rüzgarlar: MHP'den CHP'li Bakan'a 'yancı parti' yanıtı!
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan’ın ...
CHP'li Polat'tan AK Parti'ye 'İzmir verileri' eleştirisi!
CHP İzmir Milletvekili ve YDK Üyesi Mahir Polat, AK Parti’li İzmir Milletvekilleri ...
 
AK Parti Kadın Kolları'ndan Soyer'e 'kadın sığınma evi' eleştirisi!
AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis ...
CHP’li Kılıç: Zeliha’nın sesini duyalım ama ölmeden önce!
CHP İzmir Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Av. Sevda Erdan Kılıç, eski ...
Başkan Sürekli'den 'korona' verileri: İzmir'de son durum ne?
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; koronavirüsle mücadelede ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva