HABERLER>POLİTİKA
4 Şubat 2020 Salı - 12:32

CHP’de ilçe başkanlarından gövde gösterisi: 30’da 30 Yücel’e destek!

İzmir’de kongre öncesinde 30 ilçe başkanı mevcut İl Başkanı Yücel’e destek açıklaması yaptı. Ortak bildiride, “Partimizin son seçimlerde İzmir’de elde ettiği başarı da şüphesiz ki, CHP örgütlerinin emeğiyle birlikte; genel merkez yönetiminin ve ilçe başkanlarının da uyumlu çalışabilmesiyle mümkün olmuştur. İzmir, bu zorlu süreçte oy oranını artırarak yükselen bir grafik çizmiştir. Süreci eksiksiz bir şekilde ilçe başkanlarıyla uyum içinde yürüten değerli İl Başkanımız Deniz Yücel bu başarının baş aktörüdür” ifadeler yer aldı.

CHP’de ilçe başkanlarından gövde gösterisi: 30’da 30 Yücel’e destek!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl kongresine sayılı günler kala örgütte hareketlilik yaşanıyor. Kentteki ilçe başkanları 8 Şubat Cumartesi Günü gerçekleşecek seçim öncesinde mevcut İl Başkanı Deniz Yücel’e destek açıklaması yaptı.

30 ilçe başkanının imzasının yer aldığı ortak bildiriyi Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın okudu. Deklarasyonda şu ifadeler yer aldı:

Ülkemiz çok büyük bir tahribat ve darboğaz döneminden geçmektedir. Hukukun üstünlüğü, insan hak ve özgürlükleri, laiklik, çoğulcu ve katılımcı demokrasi, insan onuruna uygun barışçıl, adil ve hakça bir düzen adına kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti 17 yıldır AKP iktidarının yaratmış olduğu tahribatla yolsuzluk ve yoksulluk ülkesi haline gelmiştir. Kendinden olanı kayırma, liyakatin esas alınmadığı, cemaat ilişkileriyle çeşitli makamlara haksız şekilde yöneticilerin getirilmesi neticesinde ülkemiz ekonomik anlamda büyük bir darboğazın içine düşmüştür. İfade özgürlüğüne ambargo koyarak medya organlarına ve halka kurulan baskı ve zulümle Türkiye, yaşanmaz hale gelmiştir. Tüm bu süreçlerde kuvvetler ayrılığı ilkesi ortadan kaldırılarak, alınan kararlar tek adamın iki dudağı arasından çıkan sözlere göre şekil almaya başlamıştır. Cumhuriyet Halk Partililer olarak bu kötü gidişe bir dur demek ve bu ülkede yaşayan her bir yurttaşımıza demokrasiyi, adaleti, barışı, özgürlüğü ve huzuru getirmek boynumuzun borcudur. Son seçimlerde milletimizden aldığımız teveccüh, insanımızın partimizi bir umut ışığı olarak gördüğünün de kanıtıdır. Bu umudu yeşerterek büyütmek bizim Cumhuriyetimize karşı en önemli sorumluluğumuzdur. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri ile 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun akılcı ve stratejik hamleleri ile başarıya emin adımlarla yürüdüğümüz bu süreçte iktidara yakın olduğumuzun bilincindeyiz. Genel başkanımızın başarılı hamleleri sosyal demokrasinin özgürlük, eşitlik ve dayanışma ilkelerini uygulayacak isimleri siyaset sahnesine kazandırmıştır.

İZMİR’DEKİ BAŞARININ BAŞ AKTÖRÜ YÜCEL’DİR!
Partimizin son seçimlerde İzmir’de elde ettiği başarı da şüphesiz ki, Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerinin emeğiyle birlikte; genel merkez yönetiminin ve ilçe başkanlarının da uyumlu çalışabilmesiyle mümkün olmuştur. İzmir, bu zorlu süreçte oy oranını artırarak yükselen bir grafik çizmiştir. Süreci eksiksiz bir şekilde, doğru planlayarak yöneten, genel merkez ve ilçe başkanlarıyla eşgüdüm ve uyum içinde yürüten değerli İzmir İl Başkanımız Sayın Deniz Yücel bu başarının baş aktörüdür. Seçim süreçleri dışında örgütü birleştiren ve bütünleştiren Sayın Deniz Yücel’in siyasette gençliği, enerjisi ve İl Başkanlığı sürecinde elde ettiği tecrübesiyle aynı uyum ve birliktelik duygusuyla partimize katkı sunmaya devam edeceğine inanıyoruz. İktidara yakın olduğumuz bu süreçte hata yapma lüksümüzün olmadığının farkındayız. Siyasal meşruiyetin temelini halktan alan, Türkiye Cumhuriyeti’ni kurma ve ülkemizin en köklü partisi olma gibi sahip olduğu ayrıcalıklı tarihsel mirasıyla, sosyal demokrasinin evrensel ilkelerini de benimseyen partimizi iktidara taşıyacak olan her bir gönüllü nefer, her zaman olduğundan daha çok çalışmalı, adalete ve hukuka daha çok sahip çıkmalı, demokrasiye daha çok sarılmalıdır. Şimdi bizi daha da yakından takip eden yurttaşlarımıza Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarının refahını gösterebilmek ve Anadolu’nun dört bir yanında güven aşılayabilmek adına yaktığımız bu ateşi İzmir İl Kongresinde bir ve bütün duruşumuzla da göstereceğiz. Genel Başkanımızın kongrelerimize istinaden ifade ettiği uzlaşı ve beraberlik mesajına katkı sunarak ilçelerimizde elde ettiğimiz birikimi il kongremize de yansıtmak istiyoruz. Biliyoruz ki Türkiye’nin dört bir yanında uzlaşı, birlik ve beraberlik içinde gerçekleşecek güçlü il kongreleri, güçlü bir kurultay gerçekleştirmemizi sağlayacaktır. Güçlü bir kurultayın ise Cumhuriyet Halk Partisinin güçlü bir iktidar kurma çabalarına katkı sunacağı açıktır.

DENİZ YÜCEL’İ DESTEKLİYORUZ
Bu salonda bulunan ve İzmir’in tüm ilçelerini temsil eden ilçe başkanları olarak bizler, delegasyonlarımızla birlikte bir ve bütün olarak 8 Şubat Cumartesi günü gerçekleşecek 37. Olağan İzmir İl Kongremizde, Sayın Deniz Yücel’i desteklediğimizi, bu onurlu yolda birlikte yürümekten mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyoruz.  İzmir’den yaktığımız bu birliktelik meşalesinin kardeşlik türküleriyle birlikte Anadolu’nun dört bir yanına yayılacağına ve iktidar mücadelemize katkı sunacağına inanıyoruz.

 
Bornova'da içleri ısıtan ikram
 
Çeşme’ye EMITT 2020’den ‘en iyi stand’ ödülü
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
GAZİEMİR 4 Şubat 2020 Salı 23:21

Gaziemir ilçe başkanı NEREDE???

Yorumu oyla      2      3  
T.C Erol DURUKAN 4 Şubat 2020 Salı 17:24

KÖR KÖR PARMAĞIM GÖZÜNE ÜLKE ELDEN GİDİYOR LAİKLİK ELDEN GİDİYOR FELAKETİN EN ÖNEMLİSİ CUMHURİYET ELDEN GİDİYOR EFENDİM TEK ADAM OLSUN BENİM İSTEDİĞİM OLSUN BİNDİNİZ BİR ALAMETE BİZİ GÖTÜRÜYORSUNUZ BİR KIYAMETE YAZIK ÇOK YAZIK...

Yorumu oyla      3      3  
HAHA 4 Şubat 2020 Salı 15:03

ADAM DAHA ADAYLIĞINI AÇIKLAMADI.....

Yorumu oyla      4      3  
BAK BAK 4 Şubat 2020 Salı 15:02

ne oldu bilin bakalım F A S A ,F İ S O

Yorumu oyla      3      3  
Tabandan Gelen 4 Şubat 2020 Salı 14:44

Uyarılara rağmen başkan adayı gösterilen Urla belediye başkanının görevden alınıp yerine kayyım atanması direkt il başkanına yazar. Ama bunu sorgulayacak feraset nerede?

Yorumu oyla      8      3  
ahmet 4 Şubat 2020 Salı 14:32

bu kadar gücün yanında olmayı seven insan hayret genel başkan yüceli işaret etti diye hepsi orda hikayesiniz yazık mavi için destek veren üyeleredemi saygınız yok

Yorumu oyla      8      3  
4 Şubat 2020 Salı 13:23

MAVİLER BİR ANDA BEYAZA DÖNDÜ. MAVİYE OY VEREN ÜYELER ARTIK OTURSUN, "MAVİ MAVİ MASMAVİ" ya da "mavilim, mavişim" TÜRKÜSÜNÜ SÖYLESİN.

Yorumu oyla      8      3  
Erdal 4 Şubat 2020 Salı 12:51

Söylediklerin hepisi yalan

Yorumu oyla      2      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Yücel'den kongre öncesi net mesaj: Beni öldürmeyen her darbe güçlendirir!
İl kongresine sayılı saatler kala SonSöz TV’nin programına katılan ve ...
Akşener'den hükümete 'Kızılay' tepkisi!
Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral ...
Yerli otomobil açıklaması: 3 seneye...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ukrayna'da DEİK İş Konseyi toplantısında ...
 
AK Parti’de Buca krizi çözüldü mü? Meclis üyeleri komisyondan istifa etti!
Geçtiğimiz Ocak ayı toplantısında grup kararına uymayarak komisyona seçilen ...
Akşener'den TBMM'ye acil toplantı çağrısı!
İYİ Parti lideri Akşener, İdlib'de 6 şehidin verildiği saldırıyla ilgili ...
Vekil Arslan’dan net 8 Şubat mesajı: Deniz Yücel’in arkasındayım!
CHP İzmir Milletvekili Arslan, il kongresi öncesinde önemli açıklamalara ...
 
Rusya'nın açıklamasına yalanlama!
AK Parti Sözcüsü Çelik, Rusya'nın "Türkiye İdlib'de operasyon yaparken ...
Serter’den sağlıkta kişisel veri uyarısı
CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’ne ait ...
Sınırda mesaj: Gereken yapılacak
Milli Savunma Bakanı Akar, TSK'nın komuta kademesiyle Suriye sınırına ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva