HABERLER>POLİTİKA
30 Temmuz 2016 Cumartesi - 14:02

CHP'de '4 Ağustos' teyakkuzu! Yüksel: İzmir tarih yazacak!

İl Örgütü’nde 4 Ağustos’ta yapılacak mitingin hazırlıkları vakit kaybetmeden başladı. Başkan Yüksel, “O gün tarihi halkımızla birlikte, İzmir'de yazacağız" dedi.

CHP de  4 Ağustos  teyakkuzu! Yüksel: İzmir tarih yazacak!

EGEDESONSÖZ – CHP İzmir Örgütü 4 Ağustos’ta Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak Demokrasi ve Cumhuriyet mitinginin hazırlıklarını sıkı tutuyor.

Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ün miting kararını açıklamasının ardından çalışmalara başlayan CHP İzmir İl Yönetimi geçmiş dönem partili yöneticileri de mesaiye dahil etti.

4 Ağustos' tarihinin sadece kendileri değil Türkiye için de çok önemli olduğunu bildiklerini ve buna göre çalıştıklarını söyleyen CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, partide geçmiş dönemlerde milletvekilliği, ilçe başkanlığı, il yöneticiliği yapmış bazı isimlerle partisinin il başkanlığında bir araya geldi. Toplantıya, Milletvekilleri Musa Çam ve Mustafa Balbay da katıldı.

YÜREĞİMİZ YANDI AMA İNADINA BARIŞ DİYECEĞİZ

Sözlerine Hakkari Çukurca'da meydana gelen çatışmada şehit düşen 8 askere rahmet ve Türkiye'ye başsağlığı dileyerek başlayan Yüksel, “Her şehit haberinde yüreğimiz yanıyor, içimiz acıyor kahroluyoruz. PKK terörünü de, ülkemizde can alan, can yakan tüm terör örgütlerini de nefretle kınıyor ve lanetliyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize ve şehitlerimizin ailelerine başsağlığı, çok sayıda ki yaralı askerimize acil şifalar diliyorum. Vatanımız, cumhuriyetimiz, demokrasimiz uğruna canını verenlerin bu mücadeleleri yerde kalmayacak. Onların canları pahasına verdikleri mücadeleyi bizler sürdüreceğiz. Daha çok barış, sarsılmaz bir demokrasi ve daha sağlam bir kardeşlik için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

İZMİR'İN ADINA ÇOK YAKIŞACAK
4 Ağustos demokrasi ve cumhuriyet mitingi hazırlıklarına ilişkin açıklamalarda bulunan Yüksel şunları söyledi:  Taksim'den sonra İzmir Gündoğdu' da yapılacak olan bu miting Türk demokrasi tarihine yazılacak ve İzmir'in adına çok yakışacak bir demokrasi mücadelesi olacak.  4 Ağustos Demokrasi ve Cumhuriyet mitinginin adına ve büyüklüğüne yakışır olması için aralıksız çalışıyoruz. İlk aşamada 1 milyon el ilanımızı, afişleri, billboard tasarımlarını ve  ayaklı panoları  hazırladık. Bugünden itibaren tüm İzmirlilere davetimizi içeren görseller İzmir sokaklarını süslemeye başlayacak. Mitingimizin duyurusunu daha geniş kitlelere ulaştırmak, amacını iyi anlatmak için tüm parti örgütümüz seferber oldu. Bu toplantıda partimize geçmiş dönemlerde büyük emeği geçmiş ilçe başkanlarımız, il yöneticilerimizden bazılarıyla bir araya geldik. Toplantıya eski vekillerimiz ve parti meclisi üyelerimizden de katılım oldu. Bu tür buluşmaları mitinge kadar yapmaya ve tüm örgütümüzle bu mitinge hazırlanmaya devam edeceğiz. Toplantıya katılan partililerimizden mitingin duyurusu konusunda ve diğer yapılması gerekenler noktasında aktif rol almalarını istedik. Hepsi tam destek verdiler ve kendi bölgelerinde bu işin gönüllüleri olarak mitingimizi anlatmaya ve halkımızı davet etmeye başladılar bile. Bu mitingi neden ve hangi amaçla yaptığımızı, demokrasimize ve cumhuriyete sahip çıkmanın, bir ve tek yürek olmanın önemini ilçe ilçe, köy köy dolaşarak anlatacağız.

SADECE TÜRK BAYRAĞI OLACAK

Yüksel, Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleşecek mitinge sanatçıların, şairlerin, gazetecilerin de katılacağını ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitinge gelenlere sesleneceğini belirterek "Mitingi CHP olarak organize ediyoruz ama bu miting cumhuriyetine bağlı, ülkesini seven, demokrasiye sahip çıkan, bu vatan benim diyen herkesin mitingi olacak. Siyasi partisi, ideolojisi, inancı ne olursa olsun tüm Türkiye bu mitingde buluşacak. Mitingde biz dahil, hiç kimse kendi flama ya da bayrağı ile katılmayacak. Miting alanında tek bayrak olacak, o da Türk bayrağı.  Söz konusu demokrasi, cumhuriyet, laiklik, özgürlük, barış ve Atatürk sevgisi ise, bu miting elbette İzmir'e yakışırdı. CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da mitinge katılarak halka seslenecek. İnanıyorum ki, 4 Ağustos Perşembe günü saat 19.30'da Gündoğdu meydanına sığmayacağız. O gün tarihi halkımızla birlikte, İzmir'de yazacağız" dedi.
 

ÖRGÜT MİTİNG İÇİN PLAJA İNİYOR!

Öte yandan CHP Örgütü mitinge davet için Çeşme’de de çalışma yapma kararı aldı. İl Başkanı Yüksel, Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran ve partililer Ilıca Plajı’na giderek vatandaşlara mitinge katılım çağrısı yapacak.

 
AK Partili Doğan’dan şehitler için Konak Meydanı önerisi
 
Yargıda ikinci ihraç dalgası yolda
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hakan 31 Temmuz 2016 Pazar 08:40

Konak yonune gelen miting saatindeki otobusler ucretsiz yapilmali .......sivil toplum kuruluslati icin belirlenecek bir yerden otobusle alinip tekrar birakilacak hava sicak malum su ihtiyaclari mutlaka karsilanmali

Yorumu oyla      11      5  
TC misafir 30 Temmuz 2016 Cumartesi 21:18

Şu hainler darbeye kalkışmasa demokrasi kelimesini neredeyse unutacaktık, kelimeyi ziyadesiyle hafızamıza kazıdık ya anlamını? Bakıyorum da parti içi demokrasiyi unutup koltuklarına yapışanlar, tek adayla seçime gidenler, milletine referandumda sormadan kendi kendine maaşına zam yapıp cezalardan muaf tutan ultra dokunulmaz milletvekillerimiz... Siyasi partiler kanunu değişmeyecek, yine bir zaman sonra başkanlık sistemi olacak gündemimiz, yine iş kazalarından ölümleri göreceğiz, terör hala can almakta, seçim barajı yine düşmeyecek, yine önümüze getirileni seçmek zorunda kalacağız biz seçmediğimiz halde ve bağıra bağıra meydanlarda demokrasi diyeceğiz ve birileri de bu demokrasiyi dibine kadar sömürmeye devam edecek ama yine de kahrolsun darbeciler.

Yorumu oyla      11      5  
30 Temmuz 2016 Cumartesi 14:12

Meydanda Dev Atatürk Posterleri olmalı. Ayrıca çevre iller dahil birçok insanın meydana gelmesi sağlanmalı. Ulaşım , yemek- içecek desteği sağlanmalı. İlçe belediyelerine büyük iş düşüyor. Nasıl ki Taksim için İzmir'den binlerce insan gittiyse diğer şehirlerden de katılım olması için çalışma yapılmalı.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Doğan’dan şehitler için Konak Meydanı önerisi
15 Temmuz'da gerçekleşen ve tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran kanlı darbe ...
AK Partili Kalkan meydanların mesajını TBMM’ye iletti!
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan TBMM'de yapmış olduğu konuşmada ...
CHP’li Kadınlar’dan Gündoğdu daveti!
15 Temmuz darbe girişimine karşı Taksim’de düzenlenen ‘Cumhuriyet ve Demokrasi ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir kereye mahsus...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de düzenlenen Şehitleri Anma ...
Erdoğan ve Yıldırım gözyaşlarını tutamadı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Beştepe'de şehitleri anma programı ...
"Bu millet şehitlerimizi asla unutmayacak!"
Başbakan Yıldırım, Beştepe'de düzenlenen Şehitleri Anma programında konuştu.
 
Demirtaş’tan İzmir’de darbeye lanet, hükümete çağrı!
HDP 15 Temmuz Darbe girişimi ile ilgili İzmir Gündoğdu Meydanı’nda miting ...
Ala son bilançoyu açıkladı: 49 bin pasaport iptal!
İçişleri Bakanı Efkan Ala, TRT Haber canlı yayınında FETÖ darbe girişimine ...
AK Partili Başkan'a şok: Kardeşi gözaltında
Rize’nin Çayeli İlçesi’nde, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva